Carlos Alcaraz је велики шампион. један од већих шампиона у настајању. Sinner је уз дужно поштовање далеко од овог нивоа
4 GSa, back to back W, y мјесец дана RG и W. шампионски и докторски. Carlos се угледао на Новака и резултате видимо
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
tek napunio 21, naslagao 4 komada, 3 razlicita. moze da ide do 18-20, vidjecemo jos za 2 tuceta.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
The king is dead. Long live the king.
SMRT FAŠIZMU!
Zmuzetijem bi bilo ozbiljnije finale...
Jbt otvori ti se sve, žrijeb, igraš meč manje i izađeš u finale ka Gojko sisa.
Ali dobro, perspektivan si i vrijeme je pred tobom.
Jbg, coek je mladji, u ovom trenutku bolji i "gladniji" od Novaka.. Novak totalno bez emocija skoro citav mec, ka da mu je svejedno a znamo da nije. Mada ruku na srce, imao je tu operaciju nedavno i pitanje je koliko mu se jos igra..
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Pa osim Musetija i nije imao ozbiljnijeg protivnika na ovom turniru, cini mi se da godine cine svoje ovako je i Federer izgleda zadnjih par godina karijere vazda polufinale ili finale na suvi kvalitet i iskustvo ali nikako da ista osvoji
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A nije ni čudo što izgubi kad nas nekoliko baksuza nađemo baš danas da ga gledamo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ali pogledam posle prvog seta, procenat ubacenog prvog servisa isti, ali procenat osvojenih poena na prvi servis 80:50 za Karlosa.
Pogledam igru na mrezi, Karlos 4/4, Nole 4/14. Ihaaaa.. I takav trend se nastavio i u drugom.
Sta je poenta? Da je Alkaraz stvarno bio besprekoran, ali se ne moze ignorisati cinjenica da je Novak opasno podbacio. Ne moze onoliko prosipanje na mrezi.. onaj pred kraj meca rece da je Novak izasao preko 50 puta na mrezu. Znaci, primarni segment taktike, ali ocajno realizovan.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
у првом гему меча је лошим волејом поклонио брејк и отада баш лош на мрежи. не знаш шта је горе радио. поготово су лоши били прилазни ударци, они који требају да отежају пасинг противнику - спори, плитки и 90% њих је Carlos лагано фатао и пробијао Новака на мрежи. не памтим битан меч у којем је Новак онало испробијан на нецу
Last edited by outline; 14-07-24 at 19:24.
Mene samo nije jasno kako pojedini pojma nemaju a prate turnir od pocetka.
Ja sam jedino gledao polufinale, kad sam vidio kako je djokovic stigao u finale sve je jasno bilo kao dan ali valjda ljudi to posmatraju navijacki. Jbg
Dobro rece neko covjek u godine vuca se na kvalitet kao federer + imao operaciju vjerovatno se brat kockao dako mu zapane neki padobranac u finale sto se nije desilo ali se barem do tu prosetao ni kriv ni duzan.
Danas se vidjelo koliko je covjek daleko od svega, isto bi ga rus oduvao ne ovako kao spanac ovo je vec bilo ponizenje ali bi ga dobio sigurno.
Treci set nisam gledao vidim da je pruzio otpor ali 3:0 se prosu, bolje da se nije pojavio.
Ovaj mali ako ga zdravlje posluzi ima da prestigne sve za 5-6 godina.
Ne gledam po titulama ko je najbolji, nikad nisam navijao za Djokovica a pratim Tenis od Pita Samprasa i mogu slobodno reci da je Novak najbolji teniser kojeg sam gledao.
Ovo danas ocekivano skroz…
Last edited by Biznismen Podgorica; 22-07-24 at 20:08.
🥇🥉
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 ... nastavlja se
evo se tresem kao on, GOAT
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Uhh brate Nole!
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Trka za titulu Goata sad izgleda ovako:
3.mjesto GOAT jednoručnog bekenda
2.mjesto GOAT šljake
1.mjesto GOAT
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
grisja GOAT u sekciji - djevojke sa kojima je bio
Jedan od najvecih sportista ikada. Nole, Nole.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks