--------------------------
Do Not Disturb.
Ne mogu da vjerujem kakvi bolidi su ovi us panduri
https://www.vijesti.me/svijet/globus...-rane-na-glavi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naoružani kuckovi, sram i stid ko nosi sve policijsku uniformu. Mada takvi jedino i pasuju to bolesnom sistemu tamo. Ne razmislja nego puca samo, ka' onoga mrča sto je htio sendvič da uzme iz jakne. Ovaj penal ga oladio
Kakva dijagnoza od stranice... (post sa nje postavljen na drugoj temi)
https://www.instagram.com/bahata.omladina.official/
A boga pitaj koliko ovakvih ima... Pakao.
Do Not Disturb.
ovo sve tući mokrom čarapom po glavi
She is only here to annoy herself!
Pa desingerica je poceo
Vidis, oni i to vole
Tako da se resenje ne nazire
Algoritam uzivo.
Do Not Disturb.
poludje ga mickey
https://www.instagram.com/reel/C9InZ...R0Y2doMmpocQ==
nothing comes from violence and nothing ever could
danas sam pročitao nekih pedesetak tvitova različitih budala i bolesnika na temu osvajanja zlata juče. u kakvom mulju živi narod, baš za ispitivanje duboko. od vrijedjanja Crnogoraca koji navijaju za Novaka preko izliva mržnje kako sns treba da ga zaštiti od prisvajanja nas iz CG, preko nekih odavde koji ga svakako zovu do ljudi iz Srbije koji vele kako on ne predstavlja njih
i onda se čude što onaj ćelavi bolid mlati djecu patikama
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja nalećeh na onu likušu ćelava ti mama, poče neki tvit kako je Novak poručio samo Srbi treba da slave zlato, nešto u tom fazonu - a kako je krenula da odgovara na tvitove sa pitanjima a zar ostali ne treba da se raduju zlatu, tako se i generalno pogubila.. Ajde ono kenjaš o tome kako ostali kenjaju o svemu i svačemu ali kad ti kreneš da kenjaš to ide do bolesnih dubina.. Uzeh nju kao primjer kakva safra isplivava sa obje strane, kako ovih što slave zlato tako i ovih što kenjaju protiv..
J*bala vas politika u sportu, samo toliko da kažem.
Last edited by Zedd; 05-08-24 at 20:33.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Žao mi je što je Đoković sam doprinjeo tome,ali iskreno mi je drago što je dobio zlato na olimpijadi.Kao sportista zasluženo.
Toliko.
Last edited by Bluemoon; 05-08-24 at 20:37.
sport i politika će vazda ići jedno uz drugo, nažalost. ali ovo od juče je baš za ispitivanje ozbiljno. sa svake bande. od ekstrema koji mrze Carlosa do ovija drugih. misliti da neko iz Crne Gore, Hrvatske ili Bosne ne smije navijati za Novaka je pa ne znam. takodje ovi naši koji mjere krvna zrnca po tome navijaš li za njega ili ne
suludo zaista. u danu kada čoek od 37 godina sa operisanim koljenom od prije mjesec obrne igricu. i na tome mu čestitaju Vonn, LeBron James ili Haland izmedju ostalih. pleme se svadja oko toga čiji je
ali zato je ovo periferija svijeta
I on sve to proslavi uz pjesmu đe se prisvajaju teritorije drugih država,mislim zabolje me.
Mislim,nije tih država koje si nabroja te su mu čestitali no ovih što su može bit uznemireni takvim gestom.
I opet,ali opet ja apsolutno ne želim da se valjam u tom mulju nacionalizma no vidim što vidim niti ću kome zamjeriti što mu je drag njegov uspjeh u sportu (meni prvoj jes) niti ću reći da je okey da pjeva veseli se srpski rode i pominje teritorije drugih država.
Moga se držati sporta isključivo,ali nije.Opet njegova stvar.
No nećemo se praviti ka da nešto nije što jes nisu se ljudi tako bezveze uzjogunili glede nekih njegovih ipak ispada.
Njemu nek je sa srećom zlatna medalja ali nacionalizam mu je težak faul pa nek shvati to kako ko oće.
Veliki je to nacionalista, preora bi on CG
Tu es mon héro!
više je Đoković uradio na promociji ove države no ijedan političar ikad
Najbolja je bila jedna gospođa što mu je prije neku gpdinu nakon ispadanja na turniru poručila da je on još mlad i može da završi fakultet.
Ovo je OT.
Dikej, Mugi i Pamela.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by Bluemoon; 06-08-24 at 19:25.
https://x.com/ljubofil/status/1821725593265954976
u državi dje dostina naroda navija protiv zemlje u kojoj su rodjeni, i to sa nevjerovatnim užitkom ovakve stvari samo idu na ruku takvima. jer će im argumenti biti eo kako Crnogorci navijaju protiv Srbije i kako mrzimo Srbiju. ne zanima me dotični, al ovakve stvari su klasične gluposti. nekad je bolje samo ćutati![]()
Evo ih na forumu koliko hoćeš. Ovih što to javno kažu, i još više ovih koji to neće javno reći. Ali to su mali ljudi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks