Pa, ta drzava ne postoji za njih. Kao i za mnoge od nas odavde...![]()
Pa, ta drzava ne postoji za njih. Kao i za mnoge od nas odavde...![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Vidji ti Janka, gnjidice male... Ako je to tacno. Svoje nacionalne osjecaje treba da ostavi kod kuce, kad radi za RTCG onda treba da ispostuje drzavni stav, da radi za RTS onda razumijem.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
https://rtcg.me/pariz2024/crnogorska...00-metara.html
sa teškom povredom! svaka čast za momka!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@Dzi - Šofro će direktno sa stadiona raditi atletiku
https://rtcg.me/pariz2024/crnogorska...a-mog-oca.html
uff. naklon do poda za ovoga momka!!!
Last edited by outline; 03-08-24 at 13:59.
Ja ne razumijem da bi neko radi jedne trke i otrcane emotivne price rizikovao cijelu karijeru...
Pa valjda treba malo dublje da razmislis i da doneses u budicnosti nesto sebi i svojoj zemlji kad budes zdrav, a ne da prosipas patetiku... razumijem da nekoga to pali, ali mene ne.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Tek sam sad odgledao snimak. Druga polovina trke je nekako izgledala istovremeno i taktički i spora i brza, iako krajnji rezultat pokazuje da je bila brza. Nije uzalud Cheptegei svjetski rekorder i na 5k i na 10k plus trostruki svjetski prvak na 10k. Ovako su nekad prvo Gebrselassie pa onda Bekele dominirali. Dok su imali brzinu u nogama za finiš, onda su se preorijenetisali na maraton. To će i Cheptegei uradit vjerujem u narednih par godina. Sad ima 27 godina. Čak je i trčao svoj prvi maraton prošle godine, prilično mu je loše palo. Nešto ispod 2 sata i 9 minuta u Valensiji, a tamo je maratonska ruta baš brza. Mislim da je čak malo i kod doktora završio. Ali računam da će biti odličan i tamo kad bude isključivo trenirao za maraton.
Inače, ovaj mali Kiplimo, te ima 23 godine, gledao sam prije 3 godine kako obara svjetski rekord u polumaratonu. Ima odlične rezultate i na 5k i na 10k.
Bila baš dobra trka plus konkurencija je bila odlična.
Usput, nevjerovatno je kako se, zbog ugla kamere koja prati trku i prikazuje trkače uvijek u kadru, uopšte ne vidi kako ovi ljudi nenormalno brzo trče.
Last edited by NHM; 03-08-24 at 14:49.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nejasno mi sto RTCG 2 ne prenosi zensko finale tenisa sad, no pice reklame?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Нека их је срамота.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koliko se raspadamo kad je stani pani, godinama...pi
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
na šta nam napad liči, qq nama
gosja, da se ne ljubimo bracki. ti ne bi smio da treniraš otrant a ne reprezentaciju. no, pošto si tu dje si samo radi politike onda
Last edited by outline; 03-08-24 at 15:51.
Nabo ga je ovaj nas direkt u glavu, cist crveni
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Pisemo mi svaka tri mjeseca da se ne ljubimo
A covjek prima platu uredno i svi zadovoljni
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Надам се за нјих да су бар добру пару узели за ову превару. Пи.
Last edited by avet; 03-08-24 at 16:03.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja više za Gojkovića ni jedne, toliko sam ga pominja' da sam posta i sam sebi smiješan a i manje se nerviram
Ali činjenica je da mečeve koje moramo da dobijamo - ne dobijamo eo deceniju, a od tad se izmijenjalo tona igrača a trener je čitavo vrijeme bio isti - zaključak se sam nameće.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks