A nema nidje dobre skije al kazu da ima kvalitetan koks.. Prastaj
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
A nema nidje dobre skije al kazu da ima kvalitetan koks.. Prastaj
Laka ti noć i lijepi snovi.
I izviđi ko je čuvar u onu tamnicu da na vrijeme nas četvoro tu nešto regulišemo.
Sve po protokolu.
I nemoj koks tamo nosit da Solid,joni i ja zbog tebe ne nahebemo.
Zaebavam se.Laku noć,šakale.
Last edited by Bluemoon; 01-08-24 at 22:22.
Prazna čaša na tvom stolu, ali makar ti je apoteka preko puta odma'.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Samo ako imaju presing dobro je.. Do kreveta je izgleda, sinoc nista.. Mada sam bio pjan ko deva
Eto imaš rješenje. Ne mislim na krevet
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bahanalno, samo bahanalno...![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Svega je bilo. Svega.
Kakav manijak...
Vala baš, da znaš.... Manijak, manijak, to ne može biti svak'
Udri, veli, jače![]()
Haha Ne slušaj me manijače kad ti kažem STOJ, jer ja želim osjetiti svaki mišić tvoj![]()
Viđeh da je neko preporučio outline-u da iz.jebe nešto,a ođe sve pršti od aftersex prolaktina i oksitocina.
Kakav pozitivan vibe na ovu temu.Samo se trošite.Lijepo vas je čitat'.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 02-08-24 at 11:51.
Tebi, Bogu hvala, ne moramo govorit' što da činiš.
E jbg đe pomenuh juče što mi je najveći strah da mi ne uđe u san od bizbijevih krešenda u saobraćaj došlo mi baš to.Ova tema je ukleta.Sugestivno ukleta.
Ono auto mi se sjebalo na sred autoputa i zanimljivo nekog koji ima uspon i mislim sa da li da ga puštim da ode dođavola umjesto što se trudim oko njega.
Pakao.
Izvinjavam se što remetim oksitocin drugarima.
Dokle mislim dokle đe on pronalazi sva ova krešenda što je ovo.Košmar.
![]()
Last edited by Bluemoon; 02-08-24 at 17:20.
Sto se ucinje s temom.. Al jos uvjek se ceka da neko isprica neki gadluk od sna da nam se svima zgadi sve.. Ja imam jedan cuvam za finale
Ja ne znam što je gadluk od sna ne kapiram što ti pričaš.
I zabolje me sad kad jedan ispričam da li će to kome što ulećet u oksitocin ali taj san ne mogu da zaboravim.
Prije nego što je moj blizak drug izvršio samoubistvo odnosno prije no što sam i saznala sanjala sam da tonem duboko duboko u okean.A onda sam viđela na dnu njega.Pogledao me i nabacio njegov čuveni osmjeh.Osjećala se i hladnoća i tišina dubine okeana i njegov pogled je tu bio izražajan.
Javili su mi nakon toga što je bilo.
Ja taj san nikad zaboraviti neću,a za gadluke,perverzije,bahanalije i ostalo me ono baš zabolje.
Uostalom,ljudi vole izgleda najviše da se sprdaju sa drugima i da prozivaju to im je super stvar ispričaj ti što gođ oćeš ali nemoj misliti barem s moje strane za druge neću da tvrdim da bi povrijedila tvoju ispovjest glede bilo kojeg sna.
Niko snove ne bira.
Nema nikakve povezanosti, nego viđeh da se ne radi o podgorici, i čisto iz radoznalosti samo ukucah na google maps naziv ove apoteke preko puta "apoteka rosić" da vidim koji je grad u pitanju, jer sam nešto mislio da je Bar u pitanju, ali izbači mi da se ta apoteka nalazi samo u nekim Bosanskim gradovima, i nigdje drugo. Nemoj misliti da te stalk-ujm, nego me samo interesovalo koji je grad u pitanju.
Po nekom mom totalno nestručnom mišljenju, taj ti je drug neki potencijalni ili realni homoseksualac čim sanja tako nešto.
Spram ovih šakalovih i njegovih prijatelja snova,evo mog(sna) od sinoć(inače skoro nikad ne pamtim snove),a koji spada u kategoriju lijepih:
Sanjam kako mi se kroz usta mota neko parčence nečeg tvrdog.Izmuljam i ispljunem u ruku kad slomio se dio zuba.Ništa strašno,rekoh.Kad odma posle toga još dva puta ista situacija.Reko okrnjiše mi se još dvije plombe ili parčeta zuba,kad posle toga kako stisnem vilicu počeše da mi se drobe svi zubi i reko to je to,okrezubih.I probudih se od muke.Zato i zapamtih san.
Što može bit?Nemam problema sa zubima,uglavnom svi na broju i kvalitetni
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Xaxa Solid počeo si da primjenjuješ metode onih što si im otvorio temu.Zezam se tako i ja razmišljam.
Nego,zanimljivo je kako neka mjesta (ovo zvuči parapsiho) utiču na snove.Recimo,jedne godine kad smo imali kamp u solani Sečovlje mjesec dana smo bili u nekoj kući staroj preko nekoliko vijeka tu se so tradicionalno pravi i svi su govorili da su imali totalno neobične snove.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks