Do 3,4,5 hiljada.
Ne razumijem, placas mini kasko 120 eura godisnje? Sto je ok, 10eur mjesecno i zasticen si kako?
Do 3,4,5 hiljada.
Kako ih nije sramota barem 1%?
https://www.facebook.com/share/v/TeM...ibextid=oFDknk
tako sto se devijantna ponasanja kod ljudi koji su ocigledne sociopate rjesavaju medikamentima i suzbijanjem, a on ocito nije na medikamentima niti mu iko brani da to uradi
jer sto ih vise pustis to su oni ubjedjeniji da su oni ispred drugih i da je njihovo pravo da stanu bilo dje ne mareci za sve ostale i to koliko ih svojim ponasanjem ugrozavaju
u sustini - otvoreno kazu - bolji sam od vas, ko vas je8e
Njemacke tablice.
Svjetlo plava Dacia Sandero Stepway tablica PŽ (dalje nisam zapamtio od šoka) se vozi suprotnim smjerom na kružnom toku (iz pravca Budve ka Cetinju je obišao ostrvo sa lijeve strane).
Sent from my Motorola 8400
Bitno je da je okružio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A sto je fora sa traktorom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zamisli komentar i razmisljanje da je degenerik dzipa ovo radio da bi mu spasio zivot...
Eh zivote, litijumu neiskopani.
--------------------------
Do Not Disturb.
To nisam mogao da komentarisem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Do Not Disturb.
Kakvo spašavanje glave, ovaj je mogao da pretekne 3 auta ođe.
Jedino ako se ne poznaju, pa se malo sprdali po putu.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Pa ako je htio da ga spasi svirao bi mu ili nesto ili usporio pa da ga pretekne a ne pun gas kad ovaj pretice da bi ispred njega iskocioa svakako ovo preticanje je samo kompleks i nista vise - milion puta mi se u CG desi da me neko pretekne i onda stane ispred mene i dodjemo na destinaciju istovremeno, ako ti se zuri prijatelju sta ti je znacilo da preteknes jedno auto i guslas ispred njega 50km
Ne znam jel' ko spominjao posebnu kategoriju "start-stop" degenerika koji recimo voze ispod ogranicenja dok recimo citaju neku poruku ili odgovaraju na istu a onda kad zavrse tu jako bitnu radnju, nabiju gas i voze 2-3x preko ogranicenja. Sve dok ne dobiju jos jednu poruku pa onda opet voze 20-30 na sat. I tako u krug.
Do Not Disturb.
Sto vise citam komentare po portalima i drustvenim mrezama sve vise navijam za neki reset pa makar meni na glavu da padne prva atomska bomba, ovo ne moze vise ovako, inteligencija i logika nam je na nivou vremena kad smo izumjeli tocak.
Ona zena sto ubi kamiondziju iz Srbije prije neki dan, ispod komentari - ubila ga jer je Srbin. Lazirali su njenu smrt. Kako to da juce nije bila povredjena a danas je umrla... A zena pala sa motora i nije imala kacigu hahahaha
Odje tuareg spasio zivot ovome.
Na onaj snimak od prije neki dan dje motorista vozi svojom trakom a kamion skrece na prosirenje lijevo pa se vraca u svoju traku komentari tipa - je8o bih ti majku (motoristi). Gledaj idiota pretice sa desne strane i treba da pogine. Uspori malo sine nemoj da vozis 200 i pretices desnom stranom. Kamion nije kriv hvatao je krivinu...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Društvene mreže su baš toksične i tačno se vidi zašto nam je stanje u državi kakvo jeste. Što kod nas, što kod komšija.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks