Bravo šampione.
Biće teško sjutra dako te ne stave u prvi meč u ranu zoru.
Nisam ispratio. Ja bih ga pustio bez borbi da prolazi, pa neka uzme zlato. Pih.
Bravo šampione.
Biće teško sjutra dako te ne stave u prvi meč u ranu zoru.
Novak je karijeru Tsitsipasa načeo na ovom terenu 2021. godine onim preokretom od 0:2 do 3:2. noćas je i zvanično utulio ovim uzimanjem seta u kojem je gubio 4:0 i spasio tri set lopte
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
На 4:5 се знало гарант да Ноле добија јер је Ѕиѕѕупас ментални слабић.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
idemo sad da Dona odradi ovo
Bruda bi i gaće izgubio...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Prespavah mec. Kakvo koljeno i tablete, sta prica ovaaaj...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nole se dopingova, i preokrenuo...
Aooo citam sad, imao mukice pocetkom drugog. A Muzeti mu je naporan, iscijedice ga skroz.. i ako prodje, Alkaraz uzima bez borbe. Pih, piiiih!
Šut', bolan...ne prizivaj muku...
Ja ovo vidjeh danas i naravno da sam protiv transrodnih zena sto oce da igraju zenske sportove, al ova zena bas nije dobar primjer za to. Isto sam mislio kao i ti, al slucajno naleceh na neki post i malo istrazih. Ova je bila nesto suspendovana od boksing federacije prosle godine jer je imala visak tetosterona po njihovim parametrima, a ako cemo vjerovati boksing federacijama... ne znam. Druga stvar, ona uopste nije muskarac koja je postala zena, ona je rodjena kao zena sa svim reproduktivnim organima, al ima taj hormonski poremecaj te ima visak tetosterona i moguce neki pisu da ima i Y hromozom, al opet to nije 100% tacna informacija, za sad samo ima ovo da je od boksing federacije suspendovana zbog njihovih parametara.
Iskreno, pomalo cudan slucaj i sigurno da ta zena nije znala to citav zivot, a i plus iz Alzira je, pa pod jedan - bi li je u Alzir pustili da promijeni pol kao dijete, aj dacemo neku sansu tome al vjerovatno bi matrak. A druga stvar, bi li drzava Alzir poslala transrodnu osobu na Olimpijadu da im predstavlja drzavu, a to je 100% ne.
Ne znam, zena je rijedak slucaj za ovim hormonskim poremecajem i ne znam zasto bi joj zabranili, jer niti je ona dopingovana, nit je ona trans, vjerovatno i vise od pola zivota nije ni znala da ima to. Ja koliko procitah i na proslu Olimpijadu je bila i ispala u 1/4?
Eto ne znam, vidio sam da su svi pohitali anti-wokeness movementi da joj se najebu majke, al mislim da ovo nije dobar primjer i bas rijedak slucaj. Cak sta vise, zar ta citava strana ne navodi da postoje samo dva pola, i ova je od rodjenja jedan pol isti odrzala...
Izvinjavam se zbog malo politike, al mi bijase zanimljiva galama i bas cudan slucaj koji ni malo nije crn/bijel kao tipa onaj slucaj u plivanju sto je trans zena ostavila po 10-15 sekundi ostatak takmicara na neko prvenstvo.
Sad malo na tenis: zanimljivo da ove dvije igracice moraju sjutra u 14h igrat za bronzu protiv Swiatek, e to je vec katastrofalan raspored i skoro pa dolaze kao topovsko meso sjutra na megdan Poljakinji, bez ako se bas ne ugasi posle ovog poraza danas, vidi se da joj je tesko pao.
suspendovali su je sa prošlog SP u boksu radi ovoga. tako da sva ova galama MOKa i ostalih pada u vodu. vide se neke stvari vrlo jasno. da se razumijemo, nisam ultradesničar ka Trump i ovi kojima je otvaranje OI bio udar na nekakve porodične vrijednosti (Trump i porodične vrijednosti) al konkretno ova situacija je niđe veze
Udara kao Muhammad Ali
dEvojčica mala
ide Dona u finale, ima medalju!!! Dona finale i Novak zlato. to je to od tenisa na ovim OI
kako divno i lijepo čeljade
A kako Novak zlato, brate? A kako to?? Sa rovitim koljenom na onu zivotinju.. Ja se sav pojedoh sad, piiiih... 'bem ti starost!![]()
prekidoše basket radi pljuska prejakog. Srbija opet slabo igra, brka ih vadi
Messi je uzeo WC i nekakva sportska pravda je zadovoljena time. iduća mora biti to zlato Novakovo. a i čekam ga za dosta para da uzme zlatoimam osjećaj, ništa više. mislim da dobija 3:1 Carlosa
Finale Djoković - OžerAliasim
dobi Srbija. Majstorović sa par dvojki riješi meč
Nastavi se 3x3 dobise Francuze.
Italijanka iskoristila hajp oko svega, pobjegla od borbe da bi kupila malo paznje.
Bukvalno predala mec, i cekala taj jedan udarac da posle moze da prica da su to udarci koje nikad nije osjetila...
A ova Alzirka ima do sada nekoliko poraza, i to dosta ubjedljivih.
Pitam se samo kakva ce prica da bude kad izgubi i ne uzme zlato. Ako se za nju stvorila tolika propaganda da je to muskarac koji bije bespomocne zene, ko je onda ta koja je dobije?
Ove amere u 3x3 kao da gledam neke pjane kosarkase.
Vode 19:14 oko 2ipo min do kraja i izgubise 19:21
Mislim i ja da ce mu set bar uzet
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks