Preporučljivo je i da se pred spavanje zamrači prostorija i izbjegava korišćenje elektronskih uređaja, kako bi se podstakla prirodna proizvodnja melatonina. Jer telefoni i kompjuteri proizvode plavu svjetlost koja zna da poremeti lučenje tog hormona i ondq se teže zaspe. A danas svako pred spavanje gleda nešto na telefon. A šyo se tiče suplemenata zna se i da je onaj magnezijum dobar pred spavanje jer opušti sve mišiće, ali sudeći po ovoj tvojoj priči glavni krivac bi trebao da je taj krevet i to novo okruženje.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Tačno ti je to moj Solidni.
A što je muka što žene sanja? Ja ne vidim tu problem.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
@Solid jel i dalje sanjaš nepoznate gradove.
Onako kako si opisivao.Onako prelijepo kako si opisivao.
I Beograd,sanjaš li više Beograd ka nekad?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...62#post6029062
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 31-07-24 at 22:52.
E i ja sam sanjao prije nedje davno komsiju koji ima bas ekstremno veliki kurc ( mislim u snu ga je imao) ne znam kakvi su to snovi i sta je njihovo znacenje al pakao moj brtt
Ok precerujem, odo spavat
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Mislim da ti i Al imate ženski model kreveta
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nece niko da se otvori da isprica neku gadost od sna da me tscno razbudi..
Ne. Ja sam ranije dosta tih snova pamtio, a i danas mi se ponekad desi da ih zapamtim. Ali mislim da je glavni razlog za to bio što nakon što se probudim dok je pamćenje o snu još uvijek svježe, počnem da razmišljam o tom snu i onda tako razmišljajući o njemu ga prenesem iz stanja polusvijesti u stanje svijesti i racionalnosti, zbog čega ga (pretpostavljam) i zapamtim. A sad ne nego u momentu kad se probudim krenem sa dnevnim obavezama, ne razmišljam uopšte o tim snovima, ne pridajem im značaj i onda i zaboravim sve to. Na taj način uslovno rečeno "lampa svijesti" uopšte ne obasjava te podsvjesne dubine i onda sam manje opterećen tim svijetom snova a svijest mi je usreređena na neke realnije stvari iz jave koje nisu tako simbolične, apstraktne i dubiozne kao stvari iz dubina podsvijesti koje se pojavljuju u snovima.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Ja nikad ne mogu da zaboravim snove kad majčinog oca sanjam kao da sam ga odista opet srela i da nije tih snova đe ga sretnem baš bi mi bilo teško.
Bio je vrhunski šahista.
I u snu kaže hoćemo ti i ja odigrati opet jednu partiju šaha.
Bude mi teško nekad kad shvatim da je to ipak bio samo san a opet mi znači.
Znači mi što sam ga ipak srela barem u snu iako znam da ga nikad više sresti neću.
Što znam samo velim ima i lijepih snova.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ja tumačim da je njemu to sve zbog Coca Cola ZERO.
Izvini šakal,jače je od mene.![]()
Hahahahahahahah sto bi rekao kolja u andjelima... stae nikad nismo jeli *****.. Te i vi brate nikad niste imali cudne snove citaj gadne
Last edited by shakal23; 31-07-24 at 23:40.
Ništa ti gadno nisi ispriča,ne znaš ti što su gadni snovi odnosno košmari a bolje je i da ne znaš.Rat recimo kad sanjaš.Q ka Q.Gole žene,ka gole žene ovake i onake,ali rat kad sanjaš.
Laka ti noć,šakale.
I sanjaj nešto lijepo to je sve što ti ja i svima na svijet želim.
Nije to obican coldo.. No aj
Laka i tebi noc
Je li preteka brat od komsije ili golija zena
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
E kako mi izbaksuzira sinoć ili možda ja sam sebi, a biće da se zeznuh što ne odradih ono što tebe savjetovah pa sam sanjao jedan od "onih mojih snova".
Inače imam snove (košmare) gdje sam svjestan da je san (na trenutke) ali ne mogu da se probudim. E to je pakao. Ima i stručan naziv za to stanje. Zaboravio sam tačan naziv jer nema lijeka pa teram ovako.Uglavnom se dešava u prvih pola sata, sat sna i često je to neki položaj tijela koji dovodi do bola u određenom dijelu i onda sanjaš npr. da ti neko zabada nož baš tu i osjećaš jak bol (jači nego što je stvarno) itd. Pakao uglavnom. A najgore je to što pokušavaš da se izbaviš jer znaš da sanjaš (iako zvuči da je lakše ustvari nije) dozivaš nekog pored tebe i slične stvari. Uhhhh. Sinoć je konkretno bila scena iz nekog filma ili više njih pomiješano, sjećam se samo
Christopher Walkena kako stoji izviše mene i muči mei onda se nekako probudiš ali ako kojim slučajem odmah nastaviš da spavaš san se nastavlja i opet upadaš u pakao. Šou uglavnom
Nego lako ćemo za mene, nije bilo velikih určeva, kako si ti prošao?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Od svega navedenog sto sam trebao promjenit' jedino sam telefon ostavio na sto.. Opet sam se prevrtao i zaspao na stomaku bez jastuka i opet sam sanjao kao neki zatvor i troje ljudi sa mnom od kojih je jedna zena.. To je sve sto mi je ostalo u sjecanju.. Iako sam se trudio da zapamtim detalje
Da l' su to bili joni, blumun i solidni ne bih vam znao reci jer ne znam kako izgledaju..
Al svega mi eto ako vas lazem za bilo sta sto napisah na ovoj temi dabogda ***** izio
Za nocas sam spremio em druga drzava em drugi krevet em cu biti pjan.. Pa cemo vidjet'
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks