A šta znači sad po NG ako je joni lajkovao gore NHM-a?
Pušti vidiš da se zajebavamo ne znam što si toliko ozbiljan.
Pita se žena koja chitavi zivot sjedi i trachari,shto joj je pritisak ogroman,a dnevno izdimi 3-5 kutija cigareta,zavisno od dnevnih dogadjanja...a shto je ovoooo
...
Koja te to iznervirala Al,jel te lajkovala kad.
A pušti ljudi na naše prostore više vole trač partije no ljeba.To ti je u DNK Balkana.
Last edited by Bluemoon; 31-07-24 at 22:39.
Nisam se lajkovao sa ovom nikad,komshinica...samo se plashim da ne zvizne koji pikavac u moje dvorishte,jer ih chesto nalazim.daleko bilo.
A za tracheve,neka trachari,to je ovdje skroz normalno,no me zachudi kad poche da graje jednome fizikalcu koji jadnik pojma neme oko medicine-zashto mi je veli sinoc bio pritisak 190 sa 100,a jutros josh veci....a mislim se idi u pm.
...
Meni je pritisak vazda nizak ka u hladnokrvneubice dalekobilo naročito u susretu sa takvima.
Ono distanciraj se,ili uloži u kineski zid sa avetinjom nek se samozapali.A kapiram te skroz na skroz.
Gledam predstavu (na otvorenom) a jace se cuje seljacka muzika iz kafica nego glumci koji pokusavaju da se nadvikuju iznad muzike lokala.
Slika kulture na domacoj 'sceni'.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Izvini potpuno smetnuh s uma ta je valjda nešto bila odložena.
Nebitno.
Ono što ja pamtim na vašoj pozornici su Orkanski Visovi jedne godine boljeg ambijenta bilo nije i pamtim je naročito zbog ambijenta a nije bilo ovo o čemu pričaš a igrom slučaja propustih ove godine barski ljetopis i sad kad čitam što si napisao mogu da se tješim da je bolje što je tako ali evo baš mi je krivo što su uspjeli u tako nešto da se useru kao što je barska ljetnja pozornica.Sa zvučnicima iz okolnih lokala.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Crna Gora je, veli, vazda više voljela Manitoga Musolinoga no Broza Titana.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kamen , papir .... lisce
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
@Fidel Castro jesi ti bio na ovoj pozornici u okviru tvrđave ili nekoj drugoj u gradu nepojmivo mi je da se toliko čula muzika ođe.
Ako jes onda "svaka im čast".
Iščuđavanje, žaljenje, primjedbe, neurotično ponašanje...
Ko je, veli, kriv...Ada roditelji, ko drugi...
Kažem nepojmivo mi je jer Orkanski Visovi kad su bili na toj sceni čulo se i kad glumac diše.Aj čoče valja se i čuditi kad čoek prestane da se čudi znači to je postala normala.
Dobar glas daleko se čuje...
od olimpijskih sportova nekako vazda odbojka na pijesku privuče dosta pažnje
Pa bas je Dubracka jedna od glumica pomenute predstave na kojoj sam bio.
Ne bih se cudio da i ona ima komentar na neadekvatnu muziku kafica te kompletnu organizaciju.
A opet je malo paradoksalno da su na samoj predstavi predstavnici lokalne samouprave, pocesvi od Opstine pa do ostalih i svi se prave da ne cuju muziku i da ce to proci bez neke prozivke.
Glavu u pjesak pa sto bog (vlasnik lokala) da.
Do Not Disturb.
Znam kakvo je stanje još odavno glumci na vjetrometrini malograđanske svadbe političara i naroda.
Dubravka je Carica.
EDIT:
Inače,ovaj skandal u Nikšiću kad je tadašnji gradonačelnik napao glumca misleći da se njemu obraća,ovaj ga je pitao a izvini ja ne znam ni ko si ti.Mislim da je tu tek puka.
Last edited by Bluemoon; 01-08-24 at 20:38.
padre tenisa
i naravno Dona.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks