Ovo je tunel?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Samo još avioni i kompletirali smo sve
Vrmac
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Kasniš.
Eto ga na stranu pRe.
Malo se gine kako se vozi...
Udes na Zlatici.
Na stranu prE je samo fotografija, bez ikakvih informacija o tome gdje je i sta bilo. Zbog toga i naredna pitanja upucena tebi.
Ako postavljas slike makar napisi nesto o tome sta se desilo ili makar lokaciju.
Inace si mnogima na ignore listi pa nije zgoreg da se ponovi ako ti postavis jer pola forumasa tvoje post-ove i ne vidi.
Poyyy
Do Not Disturb.
Primjetio sam danas da divljaju ovi na SRB table, par njih je preticalo i zavrsilo u makaze, poludjeo narod.
Sent from my iPad using Tapatalk
Uhhh, jos je L&K.
Prema tome, šta da ti kažem?
nema kraja ovome... opsti haos po ulicama...
nekultura, bezobrazluk, telefoni kao prateci dodatak u voznji, nepoznavanje pravila...
Last edited by stara.dama; 29-07-24 at 19:39.
Lideri u Evropi.
Iako bih ja naslov nesto drugacije napisao kao npr. "Crnogorski degenerici na putu najrizicniji u Evropi"
![]()
Do Not Disturb.
Pocinje kampanja "Kad pijem ne vozim".
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...fokusu-5251753
dok god mi saobracaj rjesavamo kroz kampanje "kad vozim ne ____" vozim/telefoniram/zurim nikad srece
to ti je opravdanje da se ne ljutis.... lijepo su ti rekli da je akcija a ti pio...
Od autoputa ka Kolašinu
90% motorista koje sam sreo iz suprotne trake u kakvoj krivini pa i blažoj su bukvalno nakrivljeni toliko da ulaze i u moju traku.. Par puta sam se bukvalno ljubio uz ivičnjak da ih izbjegnem.. Posebno kad se penjem put Grahova u one krivine..
Poštujem svačiji stil vožnje ali ništa ne košta da se u krivine ulazi malo lakše..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Juce na Radanovice kod Volija kamion staje da se ovaj sa parkinga ukljuci u suprotnu traku na magistralu, kad motorista iza kombija ga obilazi i nalijece na ovoga sto se ukljucio... koje reflekse macke je imao ovaj s motorom pa je u sekundu skrenuo taman toliko da zaobidje auto...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks