Pa dobro, proslo je citavih 12 dana od kad ste poslednji put potpuno ispolitizovali temu i posrali se na nju.
Hvala na "zdravoj" diskusiji, sad ide brisanje i infrakcije pa dokle stignemo.
Last edited by Fidel Castro; 28-07-24 at 19:57.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
20% više turista nego lani
![]()
Turisti, tranzit, nešto treće, ne znam, ali juče je vožnja od aerodroma Čilipi do Budve trajala 9 (devet) sati, najviše zbog graničnog prelaza Debeli Brijeg, onda Boka, catara, od Tivta do Budve uobičajen režim kreni stani...
Sent from my Motorola 8400
Najveci problem naprave Albanci koji su u tranzitu.... i ne samo sto paralisu sve zivo... nego je to jedna stoka nekulturna koja:
- em baca smece iz auta kao da ne zive u EU pa makar malo da se emancipuju
- em su toliko bahati i bezobrazni da ne postuju nikakva saobracajna pravila
- voze u grupama.... pa mi se zbog debila x puta desilo na motoru da me ubiju jer idioti ne zele da se razdvajaju pa u kolonama prolaze kroz crveno svjetlo na semaforu;
- kad krenu da se vracaju sa odmora...spojice se putevi od Kamenara do Debelog brijega....za to vrijeme HN ce stati normalno da funkcionise a oni ce ostaviti gomile smeca i svega zivoga.
Ne mogu da svatim da nismo sposobni da im nekako debelo naplatimo ovaj jad koji primorske opstine dozivljavaju sa njima.... mozda Boku proglasiti kao Nacionalni park i naplacivati im prolaz.... ili koji se od njih ne zadrzi duze od 24 sata u CG rebnuti mu neku taksu.... jer ovo je nemoguce.
Mi ne možemo da naplatimo jahtama što nam se besplatno sidre po zalivu i istresaju svoja bogata *****, a ne da jurimo Albance po cesti.
Mislim sve može ali kad nema volje džaba, ko i vazda.
trebali bi ,, albanci,, procitat ovaj post pa sledeci put kad podjemo da letimo sa njihovog aerodroma da kazu da im pravimo guzvu pa fino nalevo krug
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Koristi li iko ovu nesrecu postinu za prijavu boravka preko Rb90 ? Radi li vam program danas ? Ja od sinoc ne mogu da pristupim.
Vise ne znam jel do interneta mtelovog koji ne da je uzasan, nego ja rijeci nemam, ili je do programa.ili oboje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
E kako je spor taj program, nemalo ga, kad se sjetim pa zabaguje pa ne upise, uhhhh.
Nisam ti od pomoci, al cini mi se da su ljudi pricali da imas neke firme sto su napravili svoje programe za upisivanje, pa malo proguglaj i vidji odgovara li ti cijena, vjerujem zivce ce malo sacuvat zbog toga govneta od programa
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
A dje, ja ne mogu da vjerujem sta ljudi prodaju jbt. Vikendom uvjek zabaguje, ne mozes nista do ponedjeljka, lol.
Mojsije je preporucio Oblak, sad sam im poslao mejl da vidim sta je i kako je.
Nisam se ranije angazovao jer sam htio jos ovu sezonu da izguram na ovo cudo, a od sledece bih svakako mnogo toga mjenjao, pa i tu prijavu boravka.
Ali evo izludjeh ovo dva dana.
Ceka se odg od Oblaka.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
И ја се питам...како изгледа рјешење?
https://x.com/DBulatovic/status/1817...pYUmq4NRQ&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Molio bih kolega Mojsije da predlozi rjesenje ili njegovo vidjenje s obzirom da je oslobadjao plaze i sv.stefan od tajkuna kako bi pripale narodu.
Sto bi se nama dusmani kupali u bazen kad mozemo mi tu smece da bacamo
f6
Neki pomak se desava izgleda
Sent from my phone
Sve ovo ima smisla ako se nesto uradi da se ovdje ne zaposli 850 novih neradnika.
Respektabilni investitor da zakupi hotel, i eto rjesenja. A ne razni kriminalci poput Statisa i Pue i raznih drugih probisvijeta koji su s drzavom sklopili stetan ugovor da drzava dobija mrvice dok ovaj desetine miliona izvlaci iz drzave, i jos bi stanove za trziste u park...
Ne moramo biti kao Kambodza s kumovima, nego da koristimo dobre nekriminalne prakse...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
tacno svakako neka propada ove 4-5godina dok simonida kordica nadje te investitore o kojima pricas…
Da komsiji crkne krava…
f6
Evo vec 3 godine propada pod renomiranom stranom firmom
Sent from my phone
Cudo kako tebi kao patriJoti su ok "investitori" koji gaze zakone drzave za koju ti tobos navijas.
Valjda, kao patriJota, bi zelio investitori da postuju zakone drzave? I da, u ime drzave, ne dolaze kumovi prijatelji za sitnis dobijaju najvredniji turusticki resurs drzave?
Ili ti je to ok?
Ne znam bi li ti zasmetalo da ja dobijem da koristim Sv.Stefan na 100 godina za smijesne pare i pisam po drzavi? Ili ti je ljepse kad to radi od tvoga kapa kum?
Indonezija, Maldivi, i jedna Kambodza se bolje odnose prema svojim turistickim resursima, nego mi u Evropi.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 30-07-24 at 14:39.
Pitaj Bata Kinga i ekipu sto je rusila ograde sto ne radi i sto ne umiju da pregovaraju, nego se sve zasniva na prijetnjama ako ovo i ako ono, nadgornjavanje sa investitorima drzava treba da shvati da vecina njih ne prezivljaju od toga zakupa tako da radi njih to moze da ostane zatvoreno u nedogled ali radi nas ne bi smjelo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da im nisu Bato i ekipa mozda smetali da otvore 2022, 2023 i 2024? I smetaju li im oni da ne placaju zakup a u posjedu su imovine?
Ne, smeta im postovanje zakona CG, nesto o cemu nisu morali da brinu prije 2020.
Sent from my phone
па Бато први не поштује законе ЦГ. нека но користи имовину државе па ником ништа. да крену мало око тога да се баве, било би удара се на Бата јер је 'Србин'
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Нема везе. Изгледа да многима и није од неке посебне важности за туристички имиц државе. Важно је да крушака не фали по ривијери.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks