Jos jedno pitanje, nemojte zaratit samo.
Da li se moze bez vazece saobracajne a sa papirom da je auto proslo tehnicki i da je osigurano poci do Srbije. MUP mi nije izdao dokumenta jer se ljeti to oduzi, iako je psiana molba. Pitah na salteru, ne znaju moze li ili ne moze.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ako imas tablice sanse su ti 5% ( najvise da nece primijetit)
Bez tablica ( prva reg) ne pokusavaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ne mozes bez saobracajne to ti je 101%
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Imam staru saobrcajnu kod sebe (iako mi svake godine oduzmu od 5-8 dana registracije), samo sad je istek saobracajne kad treba da se putuje.
Have a parachute.
ja svake godine odem na tehnicki 15-20 dana pred istek, koristim staru dok vazi - dok novu ne uzmem
niko mi je ne uzima
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne pokusavaj drug. Poznaniku je istekla registracija,krenuo za Albaniju. Carinik je odmah primjetio,reko da mu je istekla registracija. I rekli da ne moze preci granicu. Bio sa zenom i porodicom.
Tek kada izvadi novu.
Ja se ne bih igrao. Potvrdu iz Mupa bi mogao,al vidis kada ti nijesu izdali onda tesko
Sent from my Aber kutija
A ima onaj srednji datum na saobraćajnoj koji zbunjuje,mislim da govori kad je saobraćajna izdata.Bitan je onaj do kojeg važi
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U Albaniju da imas udes jos neregistrovan i bez zelenog kartona... ihaaa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U skadar se bas fino vozi male su sanse za to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Izgleda da sam privilegovan.
Registrovan uvijek prije isteka registracije a datumi 11.08.2021 / 08.08.2022 / 30.07.2023
Za francuza mi registracija istice danas, 30.06, tehnicki prosao 23.06. i vidjecemo za koliko ce me zakinu. Racunam nedje da ce iduca saobracajna da vazi do 24.06.2025
Have a parachute.
Meni je uvijek manje od godinu, a registrujem redovno
Zna li ko , ako auto nije registrovano vise od pola godine da li se placa neka kazna ili bilo sto ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Plaća nešto ali ne puno. Možda tu oko 20 eura.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nema kazne , nove tablice kupujes
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne trebaju nove tablice ako registruješ u istoj opštini. Ideš nazad na razred 7 + još nešto dodatno 20-30 € čini mi se
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks