Stoji to već nekoliko dana da sam primijetio.. Prije 2 sata jedan ispred mene tu skrenuo lijevo
You'll Never Smoke Alone..
Meni je tuda bila prečica od posla do kuće,ali sam pozdravio kad su uveli jednosmjerni režim u toj ulici,koji nije imao previše smisla dok se i potpuno nije zabranilo skretanje sa Union bridža.Taj znak stoji već mjesec dana,često mnogi ispred mene i dalje tu skreću.Oni što žive oko Rudoa idu 150m dalje/duže do kuća kao i ja koji sad idem 300-400 metara duže ali odlično je to,sad kad obje trake sa mosta budu prohodne za pravo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Momci da ste mi zivi i zdravi to skretanje je zabranjeno evo mjesecima![]()
Ђе га је Шарановић? Ђе су му полицајци? Да нијесу опет на снимање спотова?
Kotor: Od Škaljara ka centru grada kilometarska kolona, saobraća se usporeno
https://www.cdm.me/drustvo/kotor-od-...a-se-usporeno/
Centrom grada saobraćaj se odvija usporeno, uz povremene kraće zastoje, dok je oko 15 sati došlo do formiranja kilometarske kolone vozila iz pravca Škaljara odnosno tunela “Vrmac”, javlja Radio Kotor.
Na gradilištu raskrsnice u Škaljarima trenutno se radovi ne izvode, ali se vozači i pored postavljenih znakova, teško snalaze kojim pravcem da voze u odredjenim smjerovima, prenosi Radio Kotor.
Inače, dionicom od kontakt zone ka Škaljarima trenutno, kako bilježimo oko 15 sati, nema prisutnih službenika saobraćajne policije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što jes jes. Trebao je Šaranović poći na raskrsnicu da reguliše saobraćaj. I sigurno mora znati u svakom trenutku đe je koji policajac. E što je ovo. Kad kritikujte daj nek bude bar smisleno. Mislim jasno mi je zašto se ne mirite sa padom DPS-a, iz nacionalnih razloga, ali daj može to i bolje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ugura pad dps i na temu saobracaj… velicanstveno
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pročitao sam nešto na drugoj temi pa mi ovo palo taman da se nadovežemdobro jeste da je to samo u mojoj glavi, ali jbg
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
niata bez da batalimo pricu jer sto bi znao ministar policije dje su policajci…
f6
Navede me danas put kroz ulicu 13 Jula, od Mileniuma do kruznog kod Dana, je li sramota direktora Puteva na sta ono lici. Obraz đon!
Da se javno okači ime osobe koja je potpisala i primila radove.
E ako vas cuje extravaganca dje se zalite a niste to radili prije…
f6
Pa e, ina pravo prije se nismo smjelo cut, ne moze se vidjet na forumu![]()
Bgm je dobro rade - vidi se profesionalnost.
Ova će dobro da legne.
https://www.instagram.com/reel/C-AET...Rta3VmZXNqOXFh
Sledeca je ulica slobode blago nama
Satelitski resiveri/oprema
Nema što blago nama.
Posle toga centar se zatvara za saobraćaj.
Samo će biti pješačka zona.
https://www.facebook.com/share/v/jce...ibextid=xfxF2i
Evo zbog cega profesori traze kapije na ograde...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks