muz daje zeni, zena muzu, sta je s vami.
ajde da ne razglabamo sad 10 stranica.
papir je potreban, ko nece, neka ga ne nosi i ne kuka.
muz daje zeni, zena muzu, sta je s vami.
ajde da ne razglabamo sad 10 stranica.
papir je potreban, ko nece, neka ga ne nosi i ne kuka.
nothing comes from violence and nothing ever could
ne izlazi. on je dozivotni zatocenik crne gore.
nothing comes from violence and nothing ever could
Hahaha,a kakve mi tek kombinacije padaju na pamet:Na vjenčanju mlada uzima muževo prezime,a mladoženja ženino(legitimno jel'te jer matičar nudi i tu mogućnost).Jadno dijete ,neka što neće izlazit iz države no zna li ko kako če se prezivat ?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 29-07-24 at 18:13.
Saglasnost ne treba, osim ako je policajac ne zatraži
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...jac-ne-zatrazi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako jedan roditelj ima namjeru da ne vrati dijete to svakamo nece biti sprijeceno nekim punomocjem.
Prijatelji bili na Evropsko sad sa sinovima (i jednom i drugom su trazili, u CG, u Njemacku i u Poljsku) ali dobro, ne treba… objasnicu im da su mi na cdm rekli da ne treba i da oni nemaju pravo to da mi traže..
Last edited by stefke; 29-07-24 at 20:18.
Ima li inspekcija da ovu i slicne ovoj kazni?
Vidim često na story-u bahatost ovog tipa, ne radimo zamjene i ne vraćamo pare?
Tačno mi dodje da naručim pa da prijavim, pa neka pljušte kazne po 2-3k.
Naručiš, ne dobiješ račun i neće da ti zamijeni niti vrati pare što je U OBAVEZI po zakonu.
Ne poznaje ona zakon. Vidiš kako je ljubazna, zahvaljuje na razumevanju.
Ali zato ovđe svi znaju zakone u mali prstsamo pitaš, iz koje god oblasti, svi sve znaju.
Last edited by aLaPaCha; 29-07-24 at 21:17.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Zamišljam facu švapskog carinika/policajca koji gleda u ono punomoćje izdato u opštinu(ja ga vadio i sam ispunjavao ručno kad su nam đeca sa klubom išla u ino,e da vidite taj obrazac na šta liči) i kao jasno mu je što tu piše.Nemojmo.
Suština je što neko napisa ođe:oba roditelja prilikom vađenja pasoša djetetu moraju biti prisutni i saglasni da se pasoš vadi.Nikakvo punomoćje ne bi trebalo tražiti dok,rwcimo ne nastupi neki problem na relaciji između roditelja,kad bi,da je sreće ta saglasnost mogla biti opozvana,pasoš djeteta kroz sistem blokiran i do daljeg dijete ne može izaći iz države sa jednim roditeljem.
Opet kenjam malo i zatrpavam temu,ali ako je odlučio jedan roditelj da izvede dijete iz države uprkos protivljenju drugog roditelja,dovoljno bi bilo da povede sa sobom osobu suprotnog pola(sestru/brata,rođaka/rođaku/ljubavnicu) sa istim prezimenom i sve OK?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 29-07-24 at 21:19.
Kako može ljubavnica da ima isto prezime joni? Mislim, može, ali nije dobro.
Ada znam, ali mi baš to nije normalno.
Imaš i Radonjiće isto iz Kuča, sa Njeguša... Mogu i oni da se žene.
Pa da se Radonjići iz Kuča i sa Njeguša međusobno žene!? Da na svadbi dvaput ide Danas majko ženiš snoga sina? Ao.
Evo pitaj jonija može li to.
Naucili od Bulatovica![]()
Evo jos jednom zvanicno saopstenje MUP-a. Kome je dosadno neka vadi punomocja i puni dzepove notara.
https://www.gov.me/clanak/219539--ma...li-licna-karta
Super, objasni ti to u Dojčland kad ti traže na aerodromu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Milica markovic markovic
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bih da odradim onu foliju na prozor sto spolja ne mogu da mi vire u kucuZna li ko dje to ima ili ko radi to?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks