Kompjuter br 1 poklonjen, primopredaja sjutra
Nadam se da će se akcija ovog ili sličnog tipa nastaviti
Pozdrav ljudi.
Imam neki 4-5 starijih konf (dual core,4-6gb ddr2,graf iz tog nekog doba,hdd 160-320gb).
Vec duze vremena hocu da ih sredim i poklonim,ali kako sam zbog posla jako slab sa vremenom ne uspijevam.
E sad,ja bih volio kako se primice skolska godina da to doniram sto prije.
Ne znam da li je neko voljan da ih preuzme od mene i sredi u smislu da se reinstaliraju,ociste i tako neke sitnice dotegnu. Ja imam bas dosta rezervnih djelova ako treba nesto da se zamijeni mada oni su svi ispravni.
Ono sto nemam jesu monitori,misevi,zvucnici. Imam jedan od 17" i nekoliko tastatura.
Sto se tice doniranja kome i kako,moje dosadasnje iskustvo sa bankom hrane je tu i tamo. Bilo je svakakvih situacija ne od strane banke hrane vec od ljudi kojima se to doniralo. Tako da ako imate nekoga koga znate da mu je stvarno potrebno pisite ili da vidimo mozda najedno sve to ponijeti djeci u Bijeloj ili tako nekoj organizaciji,mozda djeci sa posebnim potrebama odje u Pg...
Isti tako sto se tice prevoza i tu bih ucestvovao koliko mi vrijeme dozvoli.
Eto manje vise to je to. Javljate se ako ste slobodni i voljni za ovako nesto.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja bih mogao opet, ali ne mogu obećati da će svi biti spremni do 1. septembra
Za monitore se još neko javio. Eto ako ste raspoloženi, možemo se organizovati
Ajde onda da se dogovaramo za sjutra-preksjutra, danas imam jedan rođendan, trebam ići, pa se čujemo
Dogovoreno,pusti mi poruku na 069880019
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Društvo, 4 komada kod mene, ali nemam više monitora, kablova, tastatura.. Javljajte ko što ima na poklon, pa da sastavljam što prije, da me žena ne izbaci iz stana![]()
Kompjuter br. 2
Athlon II x2 250 3,00 ghz
4 GB DDR2
500 GB HDD
19" wide
Win 10 Pro
Miš, tastatura
Spreman, radi koliko mu konfiguracija dozvoljava
Nadam se da si neki lite Win10 stavio.
Šta ti još fali od stvari?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nisam, bio je već instaliran Pro. Pokušao sam da instaliram win7, ali me hebe Legacy/UEFI. Ne umijem da premostim
Racunar br. 3
Athlon LE-1640, 2,60 ghz
3 GB
250 GB
Win 10 Pro
19" 4:3
Miš, tastatura
Čini mi se da ovaj disk nije u redu
Opet nisam uspio da reinstaliram
Još dva računara su na čekanju. Fale monitori. Na jednom je loša grafička, imam zamjensku, pa da probam sad neki dan. Drugi na kojem je instaliran Windows XP, tek da istestiram kasnije
Daj mi taj da mu ubacim 7 lite. Ima da radi kao da je SSD u njega.
On je Legacy tako da neće biti problema.
Da ti obezbijedim jedan disk?
Jesi taj testirao? Ako donosiš kućište donesi i disk da odradimo test.
U oba slučaja ti dajem jedan sa 100% health.
Ajde dogovaramo se. Ako može sjutra ili posle sjutra bilo koji dan popodne
Javi na 069 33 00 99
Update na gornji post.
Kompjuter br.3 je dobio ispravan 500GB hdd I Windows 7. Radi lijepo
Bugi, izvini što se nisam javio. Javljam se ako bude trebalo nešto
Nadam se da ću za vikend srediti još ova dva što su ostali
Kod mene ima Logitech tastatura da dodam.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Kompjuter br. 2 poklonjen u Tuzi
Kompjuter br. 3 i dalje čeka da se neko javi. Možda i on ode u Tuzi, vidjecu danas-sjutra
E sad problem što sam ih morao izbaciti iz stana da mene žena ne izbaci, a ovamo gdje sam ih ponio im fali slobodnog prostora, pa mi traže da ih makne ovih dana. Ima li neko da bi ih preuzeo. Dva kućišta i kablovi, tastature, miševi?
Ja bih preuzeo danas.
Javljam ti se čim ih preuzmem iz magacina
Ako neko ima malo bolju muzičku karticu (24/96 ili bolja) PCI ili eksternu, da mu ne treba....Može da mi javi.
Hvala
067517071
this is pointless
Imam negdje grafičku 1GB ddr3 - mislm da ima dvi izlaz, pa ako bi nekome odgovarala da se ubaci u konfiguraciju da se pojača malo komp javite. Inače pratim redovno akciju - svaka čast i puna podrška - možda ove konfiguracije ne izgledaju kao nešto jake ali za osnove i prve početne korake su sasvim dovoljne.
Ima jedna poridica, troje djece.Dijele jedan tekefon.Dobri djaci osnovci.
Ako riditelji prihvate poklon,da li.mogu ds vas spojim sa njima? Ponosni su ljudi cak ima i problem,otac smatra da im to jos uvjek ne treba.Ali ako usoijem da ih nagovorim nekako oreko djece,pobavljam mogu li da vas spojim sa njima pa vi dalje odradite.
Imam poneki kabal ako vam treba,VGA,HDMI,kabal za napajanje i jos neke druge kablove.
Takodjer voljan sam da poklonim kuciste dua core ,samo da nadjem nekugraficku.Starijibje racunar ali je mogao da pokrene war thunder.Grafiku cu kupiti polovnu i eto imate.jos jedno kuciste sa 4 GB RAM.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks