Bio je na štake prije dvije godine pa ovjeri Nolja u četvrtinale RG... a Nolje slovio za favorita.
Kad god Nolje bude imao fokus i pristup kao danas, dobiće i Alkaraza i Sinera.
Taj tvoj komentar bi mozda bio 100% na mjestu da se pricalo o Alkarazu. Ali dje Rafa, on je izdusio...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bio je na štake prije dvije godine pa ovjeri Nolja u četvrtinale RG... a Nolje slovio za favorita.
Kad god Nolje bude imao fokus i pristup kao danas, dobiće i Alkaraza i Sinera.
Šteta što je RTCG fokusiran na timske sportove sa loptom, meni su Olimpijske igre baš prilika da gledam nešto što nikad ne bih ili nemam priliku, uvijek sam otvoren za gledanje što opskurnijih sportova. Ovih dana sam gledao streličarstvo (vrhunsko gađanje), mačevanje (napeto!) i trenutno gledam impresivno takmičenje u skejtbordu jer smo drug i ja, na njegovo insistiranje i smaranje, prije 25 godina kupili i igrali Tony Hawk's Pro Skater 2 pa mi je donekle poznata terminologija i što se dešava.
гледао сам ја ово тимско такмичење у стреличарству. сјајно је било. Кужна Кореја узела злато у обје конкуренције. hbo max заиста супер ствар. и у гиманстици ће бити сјајних ствари
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Eurosport fura te individualne sportove. Ima ih na ES1 i 2 koliko hoces. Meni su se, recimo, kajaci svidjeli. U onim divljim vodama. Jer tamo, izgleda, ne mozes kao u skijanju, plivanju, trcanju... da pobijedis za jednu stotinku, desetinku... Odje kad neko pobijedi, odvali za 5 sekundi. Bar ovih nekoliko trka bjehu takve. A zaista, sport jeste nekako, da ne kazem, prljav. U smislu da ne mogu da se nedju dva takmicara koji ce identicno proci stazu. Uvijek nekoga neki vir odvuce malo u lijevo-desno, uzme mu koju sekundu.. i eto razlike. Odlican sport!
Bogami, nije tako. Alkaraz, a i Siner, je zverka zestoka. Moze lako biti da ovaj nivo ne bi bio dovoljan...
Ali to u vezi Rafe tek nije tacno. Na stake bio, dobro, ali jesi li vidio Rafu te sezone mozda kako gubi lijevo i desno od najvecih pacera. Ne, bgmi, no kad igra, kida sve zivo. Tad je i AO uzeo, jel tako. Ali jeste bio malo rovit... Dok je ova sezona nesto potpuno drugo. Izdusio, svi ga lemaju.
Novak je blizu tog stadijuma, iako on rastura sve do najjacih momaka. Jer ne moze Alkarazu nista, a godine sve vise vuku dolje i.. bojim se da ce samo da prsne jednom, da isdusi. I da ga svako pocne rabijati...
Ja se zaista nadam da grijesim. Jer Novak jeste cudotvorac. Pa da ovakav odnos snaga ostane, da ga samo najbolji dobijaju. To je ona prokleta Fedjina sudbina zadnjih 5 godina karijere. I vise...
не знаш шта је боље у гимнастици. тимска или индивидуална такмичења. ја сам гледао Simone Biles, невјероватне су то ствари. гледао сам јуче стони тенис, Кинези као роботи играју
Tsitsipas па Zverev па евентуално финале Carlos. заебан жријеб, поготово јер се игра дан за даном. ал виђећемо, данас је био јако добар
Zveki polufinale. Ah, kako sam mu maaaajku jebaaa'...
Djokovic preksjutra sa Koferomiz Njemačke.
ja cekam da ubace sepak takraw i kabaddi, makar kao demonstracione.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Popovici sjajan.
Izvuče se alkaraz u 2 set.
Taj Rumun je neki Crnogorac 100%.![]()
Okle, bre.. Zecanin!![]()
Opet Italijan, bravo Šofro.![]()
ауф, каква трка Ceccona. као да је турбо упалио у задњих 40м
Ma, pogazice on sve to, ja ne sumnjam. Ali Alkaraz.. to je problem... Doduse, iako je sljaka prvobitna Karlosova podloga, odje Novak bar moze da riternira. Tj. ima taj djelic sekunde vise da stigne lopticu. Nadam se da ce to promijeniti odnos na terenu u mjeri u kojoj to MOZE uticati. Jer moze presudno uticati.. Ako Novak udje u ritam da ti vraca serve, djavo ti ga je izio. Sa Karlosom to bas ne ide iz nekog razloga...
Za one koji ne znaju, ovo sam napisao zbog prosle olimpijade. Zverev ga je izbacio u polufinalu u jednom od najbizarnijih meceva sto je Novak igrao. Prosto je maler na olimpijskim igrama... Vodi 1:0 i Zverevu odjednom nesto klikne u glavu i rijesi da do kraja meca igra svoj najbolji tenis sto je ikad igrao. Bio je fenomenalan. Znaci, rijesio da igra najbolji moguci tenis u najnehumanijim uslovima ikad. Vlaznost vazduha u Tokiju je nerealna, to svi pricaju, nema disanja. Mi u Crnoj Gori nikad nismo iskusili takvu vlagu... Ali Zveki rijesio, pa rijesio. I obori ga, casti mi. Kako sam bio popizdiooo....
I taj Alkaraz je od krvi i mesa. Pa na W (đe je Nolje glatko gubio i nije ga bilo dva i po seta) da je poslije 3 meč lopte spasene dobio tie break, ko zna što bi bilo u petom jer bi četvrti Alkaraz izgubio.
Generalno je Nolju problem u glavi pri ulasku u završne mečeve sa jakim protivnicima - to se mnogo puta dokazalo.
https://sportklub.n1info.rs/olimpijs...-srbije-baske/
прво злато за Србију
Аустралија води са 6:1 против Србије на полувремену. Србија први гол дала на 40так секунди прије краја првог дијела
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks