Ako te neko udari otpozadi a imas kuku na auto kakva je procedura onda ?
Jer je kuka zabranjena kao i rool bar naprijed
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nemam kuku imam kuku lele ako se to desi.
A desilo se par puta,još me molio jedan na stranu veli nisam ni registrovan i prosu mi masu priče životne đe mu se smilovah.Kakva sam ja nekad osjetljiva na druge to na svijet nema.
Last edited by Bluemoon; 28-07-24 at 17:17.
Nebitno ima li kuku ili ne, ti si se nasadio na njega
Pa i meni je ovo sa kukom i rolbarovima nejasno ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fora je da se u gradskoj vožnji ne ide preko 50/40 km/h i onda na sve može da se reaguje ali ne,ođe se u gradsku vožnju ne jebe živa sila.
Izlijeće svakome svašta u gradsku vožnju i ima priliku da se zakuca ako vozi preko toga ajde da se ne lažemo što je problem.
Najlakše nagaziti na gas.
Iz tih razloga kuku sam i postavio...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Bolja nego trenutna, on nema osiguranje ti zovi policiju, oce li on stati ili pobjeci oce li ga naci posle kad ce biti sudjenje oce li on imati vezu te ovo te ono te za tu stetu od par hiljada cekas isplatu (ukoliko je dobijes) po 4-5-6 mjeseci a ovako je dobijes za 10 dana a on vraca kroz registraciju.
A šta ako nije registrovan?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
u petak popodne sa svojom ekipom i 3 dzipa krenusmo iz PG ka Morackim planinama, kroz platije... i samo sto smo prosli most na smokovac,posle was impexa prvo ide lijeva krivina pa desna..sve puna i sve uz samu liticu sa desne i stijenu sa lijeve strane...pravac od nekih 150...200m..
i obicno kad vozimo tako u koloni imamo kod sebe tokivoki...
ulgavnom bili smo u koloni od vise vozila, pored nasa 3 dzipa, a ja prvi od nas troje...i samo u jednom momentu cujem brata koji govori vidjite sto radi ovaj i pazite... uglavnom lik sa infinitijem cini mi se fx 35 i prikolicom na kojoj je bio vodeni skuter, pretice u tom dijelu citavu kolonu
kako cuh da se nesto desava pogledam u retrovizor i razmisljam dje cu sad da se maknem kretenu da prodje...ugalvnom ja nemam pojma kako nije udario auto iz suprotnog smjera
bas nemam pojma sto je u glavi ljudi koji tu rpeticu sa sve prikolicom od 4-5m koju vucu za sobom
moram i jednu kameru u dzipa ubacit...cisto da se zabiljeze ovi momenti...
Last edited by E_K_V; 28-07-24 at 21:29.
Nidje veze. Tvoje djelove nece on cekati, no ti. Nece on platiti tvoju stetu, nego njegovo osiguranje, (ako je kriv) i to samo ako prizna, a ako ne prizna, a pa dok dobije poziv na sud, pa se izjasni da nije kriv, pa tebi poziv, pa vjestak... moze proc pooodosta.
Drugo - kasko se ne isplati uvjek aktiviran, ako ne znas zasto, procitaj uslove pod kojim i kako mozes da aktiviras kasko.
Kum moj je prije 2 a mozda i 3 godine imao udes u Sutomore. Auto tek uvezen (neregistrovan).
Udari se sa momkom iz BP. Nisu htjeli da se dogovore (a šteta je bila 100€ max) kum kaže da nije kriv, ovaj momak isto. Došla policija napravila zapisnik, pozvani posle mjesec dva obojica u sud u Bar. Kum kriv po vještaku.
I ništa mu nikad nije stiglo da mora da plati.
Hah, ne bih se mnogo ubjeđivala vrijedi li kasko.
Imala sam neobičnu štetu đe je gradski frajer ocijenio da umjesto hiljadu eura treba da plati 100. Veli da idemo kod njegovog majstora umjesto u ovlašćeni servis. Nema problema. I njegov majstor procijeni da je šteta najmanje 500, a ja ljubazno ponavljam da ćemo na sud i sve što uz to ide ako ne plati, pa on plati. Kasko meni plati popravku u ovlašćenom servisu, a ja od njegovih para taksi nedjelju dana i učešće za kasko. Ko god misli da mu kasko ne vrijedi neka ga ne plaća.
Nije ti najbolja odluka bila aktivirat kasko ako je on kriv. Trebala si ic na naplatu preko obavezne auto polise, posto je smatrao da je kriv. Neko te pogresno uci. Drugo - sad si pala u nizi premijski razred, dakle sledece ucesce u steti ti nije 10%, nego vece.
Razumijes li sad?
Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk
Nije u pitanju bio sudar, nego druga vrsta nezgode koju je izazvao nemarom. Možeš ugovoriti različite oblike učešća i kao što možeš pasti možeš se i podići u premijskom razredu. U našem divljem saobraćaju nikom ne bih preporučila da nema kasko ako mu je vozilo mlađe od 15 godina.
Kakva sramota za dojč kola.
Nidje komunalne.
https://www.facebook.com/share/p/j1x...ibextid=oFDknk
Prilazim maloprije kruznom gore kod restorana palata na stari i ispred mene zena u dzipa nekog, vidim ja nidje nikoga a ona stoji i ceka da se ukljuci na kruzni kad odjednom ladno okrenu volan lijevo i umjesto da samo napravi jedan krug na raspalom kruznom ona skrenu lijevo i napravi neko "polukruzno" ne bi li sacuvala sebe od 5 sekundi duze voznje kolko joj je trebalo da se okrene na kruzni. Sve ocekivah al ovo jos od zene ne vala
*Nije moguće osigurati automobil koji je stariji od 14 godina*
But if you never try, you'll never know..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks