Ariston, Indesit, Candy. Sve izlazi iz iste fabrike
Hvala na info od znacaja mi je , taman da kontaktiram njega jer ce trebati josh stvari za kuhinju pa mozda bude popust. za 700-800e se definitivno nebih mislio nego uzeo bosch
vidjeo sam hotpoint ali nisam znao da je to ustvari ariston . A definitivno ide siri em zbog rupe u zidu em da moze stati pleh u njega (to je uslov suprugin) jer se sad trenutno namucismo sa nekim uskim kombinovanim sto imamo.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ariston, Indesit, Candy. Sve izlazi iz iste fabrike
Ko su Cikici (ili kako rekoste)? Trebace i meni bijele tehnike
Mi smo odabrali ovaj
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...f916pzpyd.html
bio je u jednom mementu na neku vecu akciju no nam je bilo rano da ga kupimo (mada na kupovinu vise artikala TM zna da ododbi dodatnih do 15%)
ima i zeru uzi model 200e manje
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...f744blpzd.html
zapremina frizidera im je brutalna - ne mozes je pojmit dok ne stanes ispred njega
vecinom kod ovih ogromnih kombinovanih bude veci zamrzivac - nama kuci to ne treba boba jer u zamrzivac tipicno drzimo malo smrznutog voca (maline/borovnice/tresnje...), nesto malo povrca, sladoled i mesa za max 3-4 obroka
Ima li neko iskustva sa Vivaxovim masinama za vesh?
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Pozdrav, ima li neko iskustva sa pokretnim klima uredjajima?
Koliko sam shvatio, imaju crijevo koje treba izbaciti napolje? Moze li to crijevo samonda se stavi u neku kantu pored, pa da se prospe voda? Za koliko se napuni?
Posto se ne bi koristila cesto, a nekoliko je stambenih jedinica, svaka posebno, pa mi pokretna klima djeluje najprakticnije
I mogu li te klime da griju po potrebi?
Kroz crijevo izlazi vruć vazduh, ne voda
Koji bi frižider preporučili da je najbolji/najkvalitetniji po mogućnosti sa što dužom garancijom? Nije bitna cijena
Ima li ko iskustva sa ovim preskupim dyson usisivacima, zena me poludje da kupimo to
ja se izvinjavam
e na kakve ste jade od nas![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
imas drugih brendova koji nijesu narocito losiji, ali jesu narocito jeftiniji
https://people.com/best-cordless-vacuums-8405057
Mozda nije odgovarajuća tema, ali da ne otvaram novu
Ako neko ima da preporuči neke Bluetooth slušalice do 60-70 eura, one manje neke kao buds ili slično, bio bih zahvalan.
Vidim da ima milion opcija, a baš pojma nemam koje valjaju i šta gledat od mogućnosti koje posjeduju.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0C1Q...b_b_asin_title
Mislim da je bestbuy?
Treba vidjet za sta mu trebaju, slusanje muzike ili sastanke. Ako je za sastanke izuzetno je bitno da ima mikrofon sa noise cancelation.
Ove JBL to imaju![]()
Ja imam XIaomi buds 3 pro i JBL t120 - oboje su vec dvije generacije stariji modeli, ali evo ukratko poredjenje
jbl xiaomi
zvuk muzika 9/10 7.5/10
zvuka sastanci 9/10 8/10
noise cancelin 10/10 9/10
noise canceling mikrofon 9/10 8.5/10
baterija 7.5/10 9.5/10
Realno, JBL je bolji, jedino sto me nervira kod JBL-a je sto nijesu nezavisne 2 slusalice - u smislu da mozes slusati master ili obje... kod xiaomija mozes nezavisno lijevu i desnu da slusas i da se ova druga puni (moguce da je ovo feature i u novijim jbl) - naj taj nacin lagano po 2-3 dana mogu na posao da ih koristim prije nego sto moram da dopunim case... a JBL moras koristiti sa pauzama jer kad se isprazni master slusalica, dzaba sto je druga puna ne radi sama
bez obzira na to, zvuk i noise canceling su bas bolji kod JBL-a, tako da ako su rijesili ovo da su obje slusalice nezavistne onda mi je to bolji izbor
*koristim ih na laptopu za slusanje muzike, utisavanje kolega i sastanke + na telefonu za gledanje videa/slusanje muzike
Jos jedna dobra opcija je da slusalic emogu da se konektuja na dva ili vise uredjaja. Ove moje sam probao na dva, kada imam sastnaak na laptopu su, kad me neko zove na mob na mob. Korisna opcija.
Kako se posalje signal, npr slusas muziku sa izvora jedan, kada dodje muzika sa drugog izvora tada se prekida prvi i pocinje sa drugog.
Dajte preporuku za ovlaživač vazduha u prostoriji
Чек да питамо Триплету зна ли што невјеста.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks