Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Restartuj tel. Vidi da li si omogucio ja tel.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Postpaid ekipa imate li problema sa internetom na telefonima sad kad je sezona uzela maha ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Cu imamo li, prosle nedelje u Bd uzas od neta citav dan, neki dan i u Ul...
Tu es mon héro!
Eo HN je pocelo da steka jos pocetkom mjeseca, a ovo sto se desava zadnjih par dana ne moze da se opise jbt zivot, ne mogu vijesti da otvorim lol, ne mogu goste da prijavim, toliko je uzasan net da ne moze da otvori program, haos sto cine.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Danas u 1725 si ovo ubio?
Ne vjerujem
I potrosio oko 2 GB?![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Poslije sam vidio da si to tiali generalno speedtest na 5G zna puno da potrosi
Samsung A52s, verzija Androida 13, ne radi ni volte ni 5g. Prvi OTA update, ostsje verzija 13, verzija bootloadera se podiže na 8 i proradi VoLTE, 5g nema još uvjek.
Sledeći OTA, diže se na verziju Androida 14, i dalje isto, VoLTE ima dok 5g nema, bootloader i dalje verzija 8.
Sledeći OTA, ide na One UI 6.1, bootloader na verziju 9 i dobija i 5G signal.
Tako da definitivno na mtel zavisi i koji model i koji software je u telefonu.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
U HN opstini im se bukvalno raspada mreza, i tako je svakog ljeta...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Zavisi od vremena sertifikacije uređaja između operatera i proizvođača telefona.
Dio operativnog (Android) je i carrier_services.xml koji sadrži informacije šta koji operater ima od servisa (2G, 3G, LTE i NR) kao i supplement servise VoLTE ili Vo5G.
Ako imaš stari softver u telefonu, naravno da ti on neće dozvoliti na kačenje po cijelom frekventnom spektru već samo ono što je u ovom .xml
Zato je potreban update da bi telefon ispravno radio na mreži.
Jedino je Xiaomi otključao sve što postoji za sve operatere i ne traži sertifikacije uređaja. Ako imaš uključen 5G, onda radi 5G.
To nije slučaj sa Samsung, Apple i Google pixel telefonima. Za svaki model uređaja postoji procedura sertifikacije.
Nije ti dobar profil stavljen za VoLTE onda. Piši na [email protected] da ti ponovo odrade provisioning. Kad ti potvrde, restartuj tel
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
S obzirom na to da su navedene izmjene moguće nepovoljnije od uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom, možete da, do dana
početka primjene navedenih izmjena:
• raskinete ugovor sa MTEL-om bez plaćanja naknade i primjene otkaznog roka (osim u slučaju kupljenog uređaja i posebnih
obaveza po tom osnovu) i o tome u pisanoj formi obavijestite MTEL u nekoj od poslovnica ili slanjem putem pošte na adresu
MTEL-a, Bulevar Sv.Petra Cetinjskog br.143, Podgorica.
• sa MTEL-om zaključite ugovor za korišćenje nekog drugog paketa iz ponude i u tom slučaju potrebno je da posjetite neku od
poslovnica MTEL-a.
Na sajtu ne nadjoh nista,ima li ikakav paket jeftniji od 13€ kod nasih operatera?
Ima vidjeh nesto 7 eur kod CT.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks