Ne smiju da snimaju javnu površinu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tako je.
Tacnije, ne smiju da snimaju ni jednu povrsinu izvan njihova 4 zida, pa ni ispred samih vrata, ispred ulaza, u hodniku ili gdje god.
Zakon o zastiti licnih podataka i licnosti i jos neka podzakonska akta.
U praksi mnogi snimaju sto stignu a inspekcije se obicno prave nesposobne. Salim se, one jesu nesposobne.
--------------------------
Do Not Disturb.
U principu preko kamere saznaces ko poliva auto tim tecnostima ali na sud to ne mozes iskoristiti jer ce ti se odbaciti kao dokaz.
2. Ako ti ikad dodje ta inspekcija za kamere korigovaces uglove kamere....
3. Izgleda da ti poznanici imaju debele zivce
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije jedan no svaki. Jedan mi živi drugu preko puta i gleda im pravo u dnevnu i spavaću sobu ako roletna nije spuštena. Zivka ih prestravljen ako im se pred vrata parkira nepoznato auto ili neko zvoni.
Mi smo takva rupa da cemo prije promijenit' zakon koji ce odgovarat' mafijasima i degenericima drugih vrsta nego uspostavit' sistem za sprovodjenje zakona.
A opet je "najbolje" da na papiru sve bude kako treba a u praksi 'sve ce to narod pozlatiti'.
I tu pricam uopsteno, ne samo za konkretnu temu oko kamera van svoja 4 zida.
Do Not Disturb.
Radi li ko u cg presvlačenje sobnih vrata folijom?
Ja mislim da radi bilo ko ko dolazi na kucnu adresu. Gledao sam da presvlace plakare, kuhinje, liftove, pa im vrata dodju najlaksa opcija.
Bilo ko - stolar? Ili ove firme koje rade vrata?
Dje resetovat airbag centralu posle udesa i otvaranja airbagova?
Da nema ko ovakvo biciklo i da mi kaze koji adapter treba za njega ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
https://www.instagram.com/dragije?igsh=Njk5aDBscGkybHZw
Pitaj imaju li …
Pitao ,to jes bio do njih ,prodavacica mi dade broj servisera ,ali serviser ne odgovara .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Za odlazak van granca sa djecom, bez jednog roditelja, treba da se uzme potvrda, je li kod notara ili se ide u limenku?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kod notara ovlascenje. Obavezno
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
I još za tu duplo višu cijenu notar se ponaša ko da si došao da mu nešto otmeš.
I zena i ja kad smo isli sa djecom sami nista nam trazili nisu. A imali smo te papire sa ovlascenjem kod sebe.
Bez jednog roditelja
f6
Opet imamo istu pricu oko potvrde. Ne treba potvrda kada je jedan roditelj sa djetetom. Zvanicno tumacenje Ministarstva mozete ga naci na internetu i forumu.
Aman LJUDI, AKO ne idu oba roditelja 99% ce vam tražiti, što je i normalno.
Drugu su napravili problem jer mu žena nije promijenila pasoš (prezime) a išli su zajedno...
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks