Zadnji tunel ka Kolašinu.
Malo samo u tunelu sa 110 do 190 i toeto.
Inače prije toga od naplatne rampe sve 110km poštujem ograničenje.![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 18-07-24 at 17:28.
Nema sanse. Evo slikaj vala
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja pocinjem da sumnjam da on uopste vozi auto.
--------------------------
Do Not Disturb.
Okaci ili se nije desilo
Jos te cekam one vanzemaljce da okacis
Bice ti i ovo takva istina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zar ne bi da Bizbi vozi nekog Minija? 190 mozda, to mogu i ja sa pezolom al 270 na marezu sigurno nisi
To je sa black edition-om![]()
Ne znam je li vec bio ovaj snimak ali mi iskoci na youtube.
Jesu li ove zgrade u PGu dio ovog autoputa (mislim na tonbe)?
Prema tome, šta da ti kažem?
Dobar mu je ovaj preparat za kosu
Ovo je najveca sramota... Dvije trake a 5 rampi, plus nemaš posebnu traku/rampu za ENP.
PAKAO.
Auto put je otplaćen onog dana kad se otvorio jer do sada imamo samo jednog poginulog u udesu za 2 godine, a do tada je u platijama ginulo po par desetina godišnje.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nama bi trebali onda svuda autoputevi,jer se gine na sve strane...
Sent from my S23+ using Tapatalk
Kupi tag da ne bi čekali u koloni.
Tag:
![]()
Pominjao sam to prije 15-20 dana na istoj ovoj temi.
Apsolutno nejasno kako su degenerici isplanirali "olaksicu" za ENP tu a moraju da cekaju u istoj guzvi kao i svi ostali.
I to ce ostat' sad tako dovijeka jer ko ce od tih degenerika priznat' da su pogrijesili i da su nesposobni...
Do Not Disturb.
25 minuta cekali oko 20h, ENP valjao posle 24.5 minuta cekanja.
Umjesto da naprave 1 km pet traka oni napravili 2 i onda sirenje na 5 citavih 50 metera.
Ali kada se sjetimo, za malo smo ostali i bez petlje…
pa na kutiji od taga ti pise sitnim slovima da ti isti ne garantuje da ces moci da prodjes bez cekanja...
stavili su naplatnu rampu posle uskog grla tj mosta koji ima samo dvije trake, pa onda onu trecu do mosta ne mogu da iskoriste za enp...
Naplatna rampa je trebala da bude gore na Mrke i onda da se pravi prsten oko Podgorice kao što je napravljen oko Beograda recimo i na tom prstenu se ne bi naplaćivala putarina. Ali s obzirom đe živimo i ovo je dobro.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
zaboravih da napisem u prethodnom postu, u svijetu kad nema mjesta za dovoljno naplatnih rampi, naprave se dva reda, jedan za ulaz drugi za izlaz... pa i kad prilazis istim samo sa dvije trake, mnogo brze ide jer umjesto 5 imas 10 naplatnih rampi
Polakote ljudi, nama je ovo prvi autoput, kad budemo radili sledeci znacemo sto su mane pa cemo to ispraviti, ne brinite se.
Evo kako smo naucili da se u toku ljetnje sezone recimo ne rade putevi po primorju i zimi recimo prilazi glavnom skijalistu.Autoput nam je prvi, treba malo iskustva, ipak ga rade nase firme a ne tamo neki kinezi koji su odradili jedno 200 takvih puteva, eto sve vam je jasno kad su zaboravili petlju, to je neiskustvo, a ne kradja ili neznanje, polakote.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks