Saglasan 150 000 potpisa i niko ti ne moze osporiti to pravo...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nama je DPS sa politikom i prije svega članstvom u NATO prilično odložio neku bolju budućnost jer je konstantna inflacija spoljni efekt dizanja barijera prema proizvodima iz Kine i Rusije ( nije to nužno zabrana nego takse i čuda ) .Evo je ambasador Kine u autorskom tekstu prije godinu naglasio šansu Crne Gore u nekom centru za njihova električna vozila ( vjerujem ne proizvodni pogon ali servis i prodaja je puna kapa ) medjutim niko ništa po tom pitanju. Čekamo Ursulu da prelomi ...
deuscroix
Prosjecnim gradjanima, da ne kazem postenim, je mnogo veca kupovna moc sada.
Milov euro je vise vrijedio, ali znalo se ko je mogao da ga ima, vise od pola drzave je bilo na 250-300e, 70 hiljada penzionera na 120e.
Sta onda reci za drzave iz okruzenja dje se vlast nije mijenjala a kupovna moc je drasticno opala?
Kao da gledam, da je dps ostao penzija minimalna 200 a zarada 300e sa sve ovim cijenama.
Umoran sam od svega sto znam
Fali još Bar da se oglasi ali je vjerovatno okupiran da pomogne arisu kako postao i njegov commander-in-chief ...
deuscroix
Kad smo već kod ekonomskih tema, Manda položio vijenac u pomen nastradalima u pokolju u Velici, što bi čak i bila pozitivna stvar da nema dokaza da su i četnici učestvovali u tom krvavom piru a čovjek koji im danas polaže vijenac je vojvoda..
https://www.antenam.net/istorija/166...vali-i-cetnici tekst iz 2020te
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Oni kao svu istoriju i to hoce da slazu… Crkva odradi ono sto cetnici ne mogu.
Имају четници довољно својих грјехова да им се не мора качит и ово у Велици, нема доказа да су вршили убијања тамо, као ни у Пиви иако су и тамо покушали да их смјесте.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
добри су четници но им смјештају свашта нешто
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne kažem da je 100% dokazano za ovaj pokolj u Velici ali možemo ovo da gledamo insa moralne strane: polaganje vijenca od strane individue koja se ponosi i nosi čin pokreta koji je istorijski uveliko sarađivao sa princ eugen divizijom i drugim ratnim zločincima..
Dalje, pošto redovno zaboravljate činjenicu da nemaju istu težinu djela nekog random lika sa interneta i predsjednika skupštine, ne znam šta da vam kažem..
Integritet iliti obraz i moral, šta to bješe..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ада мора чоек бранит шефа партије. долазе избори
Jesu li bili Bosnjaci da poloze vijenac, evo cetnici polozili a jesu li i oni...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Потпуно тачно, и непримјерено је да је он тај који жали жртве које су убили сарадници покрета који он промовише.
Како је дошло до тога да само срби (а са њима и четничке апологете) обиљежавају овај датум?
Напомињем да Нихад Цановић градоначелник Плава од кад је на функцији присуствује обиљежавању злочина.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pa eto i Dajkovica citiraju i oni i mi poklanja mu se paznja ni da je ministar nekakvi a ne nivo predsjednika kucnog savjeta.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Odgovor je jako jednostavan: politički poeni.. Jako ljigavo kako god da okreneš iz prostog razloga - nismo još uvijek raskrstili sa avetima prošlosti pa bio to Draža, Krsto Zrnov ili bilo koji dokazani saradnik okupatora.. Sve dok smo u limbu postojaće ovakve spodobe poput koljenice koji će koristiti istorijske datume za samopromociju.. Mi smo još uvijek koliko toliko zlatni dok ne počnemo kao komšije - da janjičare nazivamo work and travel agencijom..
Ако су политички поени у питању (а јесу) мислим да ЦГ политичка сцена гријеши кад вањску политику ставља испред унутрашње, јер се не би могло десити да су делегације које иду у Сребреницу веће (да не помињем да су раније кренуле) него оне које обиљежавају највећа црногорска страдања. Да не помињем да је (уз ризики да гријешим) Милатовић први предсједник ЦГ који је био на обиљежавању страдања у Пиви....
Кад се ово овако сагледа може дио друштва (срби/православци) стећи утисак да су мање вриједне њихове жртве од других, па се доћи до тога да потомци преживјелих без већих проблема прихватају Мандића да им говори на обиљежавању злочина.
Да покушам да предуприједим злонамјерну господу, не мислим да се не треба обиљежавати Сребреница, мислим да се требају обиљежавати и злочини у ЦГ, поред ова два и Томашево, Плав/Гусиње, Бар, Морињ и слично...
Last edited by Mstislav; 28-07-24 at 13:45.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://x.com/LaCultureBleu/status/1817500927898636592
ео мало коалиционог партнера европе сад
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks