Ja malo prije vidjeh ovo woke sr*nje. Nisam sve ispratio jer su me smorili i bolje sto nisam. Kakve veze ima sport i seksualna orjentacija jbt? Pretvorice se Olimpijske u Evroviziju..
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
једини слабији дио церемоније отварања. јасно зашто су убацили и тај аспект. модерни Париз је и то. ал видим људи тај дио коментаришу а прескачу остале који су били сјајни. све у свему, и даље ће Пекинг а и Лондон остати катерогије за себе, ал Париз јако добар
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije loše imati max aplikaciju
Sve živo ima što veli @straus
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
одавно Шпанија у кошарци није била лошија. смјена генерације длабо урађена. група им је тешка и скоро па сигурно су овим поразом испали са турнира. у Паризу је киша, тенис под кровом, Novak после Ige. Италија против Бразила у одбојци креће
Otvaranje je bilo predivno, 4 sata su prosla za cas. Po kisi da se kisa osjetila nije, drugacije od stereotipa na stadionu i svemirskih efekata.
Odmjereno, uklopljneo, predivno. Drago mi je i radi Celine Dion da j euspjela da otpjeva kako treba. Pa sto ako su vise drzava na jedan brod? Dosta toga je bilpo stavljneo na ekloski momenat i sto manje koristenej svega sto zagadjuje okolinu.
Srce puno sto je Nadal kao kralj Pariza dobio priliku da nosi baklju.
Novak и Carlos, за сада очекивано лако. сјајна одбојка. Хрвати изненађујуће губе 5 разлике од Јапана у рукомету
како је кренуло, Ebden неће гем узети
Nle
Бојана Гојковић на ртцг, тренутно. Хрвати окренуше а губили 6 разлике средином другог полувремена
каква крађа у другој рунди. сигурно је Бојана боља била
A okle, dosta čistijih udaraca je imala ova kosooka, Bojana sem onih par udaraca u klinču, slabo. Ne znam kakva je ovo taktika bez garda i čekanja da pogodi neki jači udarac. Ovoj je reach kao albatrosu, trebala je da uđe u nju, što više klinča...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
прву и трећу глатко изгубила ал другу је била боља, имала је пар бољих удараца. свакако сјајна школа, тек има 20 година. брзе су јој ескиваже, ал опет чудна тактика да су јој 90% времена руке биле доље
Ko hoce Olimpijadu da prati neka se javi na PM.
Pored arena sport (sr i hr verzija) i sport klub kanala, imam italijanske sky sport kanale (sky sport F1, sky sport moto gp, sky sport tenis, sky sport calcio).
Specijalizovani kanali iz Brazila koji daju sve meceve brazilske Seria A i B (recimo veceras mozete pratiti sva 3 meca Seria B)
Olimpijadu mozete preko mene, pratiti:
1. rtcg 1, 2 i i 3
2. hrt 2
3. rts 1 i 2
4. bht 1
5. Eurosport 1-9 kanali (1 i 2 imaju engleski i nas audio, a od 3-9 imaju engleski i italijanski audio)
6. Spor tv 1-4 brazilski kanali + Spor Tv Extra 1-11 kanali
Ukupno 33 kanala za olimpijske igre.
пливање и Шофро. добитна комбинација
Bljutava ceremonija otvaranja. Nadajmo se da će sportisti učiniti da zaboravimo na taj dio 16-dnevnog praznika sporta.
Грци на -4 бацају пар напада у бунар, већином глупим одлукама. након тога Dort и Shai пакују двије тројке и можда рјешавају меч
Ovaj Brooks i Olimpijske igre ne idu zajedno.To ostaviš za geto,NBA...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
данас је радиo одбојку Италију па пливање. криво ми је јер се поклапају атлетика и пливање у пар дана. а некако ми атлетика није угођај без њега
Konačno sam našao upotrebu za HBO Max!
Otvaranje ne može gore. Jadno u poređenju sa otvaranjima u Tokiju, Londonu i Pekingu. I ideja i izvedba bezveze. Kakvi su ono laseri na Ajfelovom tornju, kao da je diskoteka?
LGBT i crnci, woke kultura, pi.
Kako je losa hd slika na rtcg. Bukvalno je gora no sd… bitrate trop, kakvi bogalji…. Tek tokom utakmica dodje do izrazaja, negledljivo….
Ako prebacis sa nekog satelita da ocoravis…
Ali kao nasa posla evo i tv vijesti vele hd a ono nidje veze klasican sd kanal…
17:15h Srbija - Amerika.
Nadal oko 13:30h da vidimo oće li ga ovaj isprašiti.
Dako neće pa da preksjutra uzivamo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks