Ima da ih pomete sjutra
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Nevjerovatan krug LeCrash-a. Vozio na 105% i opet 0,6sec sporiji od one zivotinje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima da ih pomete sjutra
Ako ne bude neplaniranih pitova, pobijedice ih sve kao da ne postoje.
Najjaci reel ikad…
https://www.facebook.com/share/r/H3Z...ibextid=YlDasU
Kakva trka.
M E R C E D E S B E N Z
![]()
Ferrari penzija, Mclaren treba bolje i iskusnije vozače, RBR se raspada polako i sigurno, Mercedes koristi sve to maximalno.
Crnina i Torger kao posrani posle trke.
Lando sa novim hardom i najbrzim bolidom ne moze nista Maxu u trecem bolidu na M gumama.
Lecrash i Čekerez najvece prevare.
Svi vozaci su se zalili da je bilo jako tesko preteci vozace ispred.
Drugo, tvoj pulen je startovao prvi a zavrsio cervrti. Max je krenuo 11. a zavrsio peti. Maxov timski kolega je startovao drugi a zavrsio osmi. Lando, koji je Maxov najopasniji konkurent i koji ima najbrzi bolid je startovao cetvrti a zavrsio sesti.
To sto ti dodjes i izbacis tvoje ,,inside,, informacija dje je ciji bolid i tu pricu popuse forumasi, ne znaci da ti ista oko toga znas. Max je danas nadoknadio pozicije iskljucivo na ljude koji su mnogo losiji vozaci ili su u losijim bolidima. Tako da o tome kako treba svi da se prekrstimo sto je nadonkadio 5-6 pozicija, okaci macku o rep. A ti sve po redovnom kalendaru uzmi pa ga ,,baci,, posto ti je to nedeljni ritaul. Sad si poceo malo i na treninge posto se ne pobjeduje svaki vikend.
Na kraju, ispada da je tvoj pulen popusio kao po obicaju a ovaj je nadoknadio sasvim dovoljno pozicija da moze uzeti vise bodova od Landa.
Ne treba mi nikakav inside info da dodjem do zakljucka koji ima brzi a ko sporiji bolid. Svi podaci su javni. E sad, ostalo ti je samo da podjebavas vezano za "inside" i bacanje drkice, jer nemas argumenata.
Reci mi kako je Lecrash vozio danas.
Last edited by TAKUMI; 28-07-24 at 16:30.
Ti u sustini kao i na drugim temama veze nemas, samo si klasici ,,meat rider,, i to je svima jasno.
Lekler je u losoj formi vec neko vrijeme i bolid se raspada, ali to je tako i ebes mu mater trpi se do kraja sezone. Vidjet cemo sledece sto ce bit. Klasik Ferari prica.
Nemam ja nikakve veze, ni ovdje ni na drugim temama.
Klikni ovdje i skrati sebi (i meni) muke.
https://forum.cdm.me/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=50110
Rusel pod istragom zbog tezine bolida, moguc DSQ.
Pa Mclaren ima. Norris je baš razočarao iskreno, očekivao sam da će biti mnogo bolji, Piastri se koprca nešto, ali mu fali iskustva i to masu. Bolid imaju jako brz i strašan su posao po tom pitanju odradili.
Što se Ferrarija tiče to je poznato već duži niz godina. Neće ih ni Hamilton spasiti, već će nažalost da završi kao Kimi, Fernando, Seb, pa evo i novopečeni Lec, itd.
Inace dok se svadjate, samo da javim da je Rasel 1.5kg laksi od definisanog mininuna i suocava se sa diskvalifikacijom.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Djordjov bolid -1.5 kg ispod limita. Prijeti mu DSQ.
Najjace je sto su mehanicari Mercedesa, kada su ispraznili rezervar bolida poslije trke, ostavili 2,8 lit unutra, cisto da se nadje
Ocito je da su znali da su ispod limita.
Last edited by TAKUMI; 28-07-24 at 17:47.
Hamilton je znao pa zbog toga nije napadao.![]()
Životinja:
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sainz u Wiliams potvrdjeno, usrecio se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks