Mogu i u oktobar
E sprdnje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sprdnja. Kao da su namjerno zakomplikovali sve, a imali su praktično pripremljen program koji je Ministarstvo istestiralo poslednje 8-9 godina.
Mislio sam da ovo neću nikad reći za nekog ko radi u javnom sektoru, ali ekipa iz nekadašnjeg Min. Kapitalnih investicija, a sad Min. energetike i rudarstva, konkretno dijela koji se bavi energetskom efikasnošću, se polomi da izgura ovo i da je do njih davno bi program bio aktuelan. Ali ajde, šta je tu je, zaboraviće se sve kad krene, tj čim legnu prve subvencije...![]()
#fakenews
Kolege, treba mi neki pouzdan majstor da mi pogleda klimu (sanyo split sistem). Ne hladi kako treba.
Imate li koga za preporuku?
Sent from my S22+ using Tapatalk
Dobro je ako nađeš ikakvog ovih dana
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dajte onda neki broj od bilo kakvog
Sent from my S22+ using Tapatalk
Pozdrav, ima li neko iskustva sa pokretnim klima uredjajima?
Koliko sam shvatio, imaju crijevo koje treba izbaciti napolje? Moze li to crijevo samonda se stavi u neku kantu pored, pa da se prospe voda? Za koliko se napuni?
Posto se ne bi koristila cesto, a nekoliko je stambenih jedinica, svaka posebno, pa mi pokretna klima djeluje najprakticnije
I mogu li te klime da griju po potrebi?
Te klime imaju veoma debelo crijevo koje ide napolje i iz kojeg izlazi topli vazduh.
osim tog crijeva imaju i malo, standardno, iz kojeg izlazi voda.
ovo veliko je pa nekih 20ak cm presjeka.
Jao, znaci mora napolje... onda i nije bas prakticno rjesenje
Ako imas klizne prozore, dobije se set za odvod toploga vazduha.
Ja sam kupio teslinu za sobu, izbacim kroz prozor, znaci drzim prozor malo otvoren i može da rashladi sobu. Vidio sam da ima u okovu da se uzme savitljivo crijevo za ventilaciju, razmisljam da ga sprovedem u ventilaciju od aspiratora.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Nista bez klasicne
Sto mislite da je bolja trgovina
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...18-in-out.html
https://tehnoplus.me/artikli/klima-1...inverter-wifi/
Ja sam prošle godine kupio pokretnu 12ticu, i manje više poklonio je (prodao za smiješne pare) posle mjesec dana.
Kupio sam klasičnu Lg za spavaću sobu, a Gree za dnevni. I riješio sve ovogodišnje probleme žaropeka ...
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
I radnici su me odvratili od pokretne, pa izbor pade na ove dvije sto sam naveo.
A kad vec kupujem klasicnu, kljucno mi je koja bolje grije. Mada midea ima 5 god garancije a hisense 2 ili 3
Ako imate preporuku za neku trecu, napisite slobodno, ali da nije preko 1000e
Last edited by 357; 17-07-24 at 22:31.
Imas u Beko akciju neku na 12ice I 18ice .
320, 328 eura I 564 eura 18-ica cini mi se.
Garancija 5 godina
Ekipa, ocu da ubacim klimu u sobu. Nijedam do ove godine mislio o tome, ali su vrucine nenormalne. Sad upalimo u dnevni boravak i otvorimo sva vrata kroz stan (jednosoban) i uspije da oladi poslije nekog vremena, problem je sto mora citavu nic da radi i ne moze da spusti tempersturu brzo u sobu. Htio sam multi split sistem, prosle godine stavih gree u dnevnu, i da se nadogtadi to sto imam zamijeni spoljna jedinica i ubaci jos jedna u sobu, medjutim kazu da mora sve i ponuda mi je oko 2000e (12 u dnevnu i 9 u spavacu). Posto mi je to previše i ostaje mi relativno nov klima uredjaj, mislio sam da ubavim posebni u sobu. Montaza i lokacija su bas kako treba, odnosno napolje ispod postojece jedinice se stavi nova, a unutra je bukvalno na zid u produzetku, nema 60cm crijeva da se stavi. Htio sam najjeftinu neku da stavim, mozda tesla, imate li kakvih preporuka i nekih savjeta, 9 mi treba za sobu.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
I jos jedna informacija, ta ce se klima koristit godisnje vjerovatno samo ljeti ova 2 mjeseca.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Skoro sam radio u jednom stanu, Aux klima bi,koju je investitor postavio, ladila je fino dobar dio stana.
Ja bih ostavio tu klimu da radi, ni jedna klima (ni 4 komada) nece razladit da mozes da ugasis i da ti bude ladno 2h, a ne duze.
Klime su dizajnirane da rade non stop i odrzavaju zadare temperature.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja kad sam kupovao prošle godine, platio sam čini mi se oko 1100€ Gree 18ku....U to vrijeme, u Tehno Max je bila Lg 18ka nešto ispod 800€ na neku akciju....
Mislim da za oko 1000€ možeš da biraš 18ku inverter, i da grije i da hladi bez problema 50m2. Ja bi gledao Lg da uzmem, da opet biram.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Ugradili mi juče klimu 18 vivax na kuću na Cetinje. Postavljena je u prostoriji od 20 m˛ i okrenuta put hodnika.Ljepota. Javljam kako grije pred zimu.
@MotobikeR @george990 izgleda će ove neđelje da raspišu program subvencionisanja.
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks