Ma jok, samo im je potrebno sto vise podataka i snimaka za sve moguce slucajeve, a kod nas ima toga...
neće ga valjda pustit autonomno kroz PG
She is only here to annoy herself!
Ma jok, samo im je potrebno sto vise podataka i snimaka za sve moguce slucajeve, a kod nas ima toga...
Prema tome, šta da ti kažem?
E ima vjeruj mi nadam se da su mi neki hdd od 50000 gb staavili jer bice materijala da popuni sve
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Bio sam da gledam jedan BMW F31...
Zagledao, vozio, sve ok, ostalo je jos da ga povedem kod majstora za vikend da dignemo na dizalicu...
Vidjeh na carvertical da je bio cuknut kod nas, vlasnik mi poslao slike, samo zadnji branik zagreban bio jer ga je neko cuknuo na trajekt...ono svakodnevnica za nas dzungla saobracaj..
Navodno je sve zivo servisirano, remenica radilice, pk kais, lanci, lancanici, podloske dizni, grijac goriva svasta nesto, cekam da mi posalje slike i fakture da vidim koji su djelovi stavljeni...
U bmw vin decoder vidjeh da ovo nije N47 nego N47T pa me interesuje je li taj motor stvarno malo bolji? jer su tu valjda radjene revizije nekih gluposti izmedju ostalog i lanac je valjda drugaciji nego kod onih prvih serija?
U z i m a j.
Ja ne znam sta ceka…
Lazar se ponovio.
kakav ce to biti tandem sa bizbijem kroz podgoricke kruzne tokove![]()
Daj slike…
Dobar, neka je sa srećom!
neka je sa srecom....
cek da napisem spisak modifikacija koje idu do kraja ljeta...
prvo ce da leti ovaj mali displeja onda ide modfikacija farova
![]()
leti displej i leti tabla, ide digitalna
ksenon sijalice su fabricke i kurca se ne vidi sa njima uvece, porucio sam vec plug and play D1S led konverziju...
Ali ce sve osim sijalica da saceka, da vidim prvo kakav je auto u dusu sto se veli![]()
Ubacih i ja 10.25" tipsku, a bogomi mi je žao što to odavno ne uradih no eto...![]()
Dobar wagon , na slikama je bas tačan
Послато са SM-N980F помоћу Тапатока
odlican upgrade
Fino izgleda, nek je sa srećom.
Čudo da nisi limuzinu uzeo?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Hvala momcovi
Miovraze vjerovao ili ne barem za sad po board kompjuteru smo tu nedje...Na bengu mi pise 6.8 prosjecna.
Mur, mala je trojka limuzina...ne moze sjednut cetvoro ljudi komotno s prtljagom, kao da se u Audi A3 vozis...
Htio bih da kupim da imam zlu ne trebalo dijagnostiku neku za njega, a da imam i mogucnost da iskodiram neke sitnice...
Pa me interesuje, da li da kupim Bimmercode + BimmerLink i OBD adapter (oko 100e dodje sve, jedno placanje) ili da uzmem Carly(koji je inace godisnja subskripcija) ili nesto trece?
Bimmerkod.
Kaće svadba i đender rivajvl?
Sa srecom Lllllllazareee![]()
But if you never try, you'll never know..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks