ako ti trebe prezentacija...dodji pa pogledaj ovaj kod mene...
ispao me 940 sa slanjem....
gledao sam razne kombinacije kina/turska, ali obrni okreni ovo je najjednostavnije bilo dovuci...
Nov ili polovan ? Mada i da je polovan cijena je vise nego dobra.
Sve ovo sto sam gledao je od 2500e pa na dalje . Jel toliko skupa izrada istoga ili je nesto drugo u pitanju.
Ps. Ovo za planinu dodje vremenommeni je prije more bilo sve (volim ga i sad ) ali mi je sad milije poc dva dana nedje na planinu nego ista
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa logično je da je sada planina bolji izbor jer mora kakvog ja nekad pamtim iz 90tih godina više niđe nema, zbog betonizacije i kanalizacije...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
pitanje: đe uzeti doooobru sajlu ili traku za šlepanje? Drugarica se ukopala, jer njen 2x4 SUV nije mogao da izvuče uzbrdo, a fabrička traka nije izdržala kad sam pokušao da je izvučem, međutim došli vatrogasci, njihova je bila top, iako ofucana![]()
(nečitko)
mislim da ova ne valja nista....ili sam ja nailazio na one koje su za manje tezine deklarisene
u svakom slucaju nista sto nije za 5t ili vise...moze nedje i tebi zatrebati
paaaaa, ni meni ovo ne izgleda da može 5 tona da vuče, iskreno
za sebe najviše i tražim, kad sam vidio kako je ova lako puklaAl đe? Gledao sam samo u Casetallani, imaju za 3t sajlu, al i ona dosta tanka izgleda
spaner ok, ali ne vidim baš kako bih ga zakačio za one kuke za vuču, a da to ne ispada... A ne bih improvizovao. Sigurno ima nešto što i ovi vatrogasci imaju: traka je kao na ovom spaneru, ali ima dio za kačenje kao na ovome iz Okova...
(nečitko)
Vidi vikendom na one buvljake najbolje je lanac kakav za vucu balvana onaj stari rdjavi liveni
Послато са SM-N980F помоћу Тапатока
https://4x4centar.com/collections/oprema-za-kampiranje
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Testirani satori za vikend 2 noci.... ne pamtim da sam ljepse spavao..i to samo dusek koji dodje sa njim i vreca...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Last edited by E_K_V; 29-07-24 at 07:32.
E_K_V Ropusnica ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da da... ropuscnica
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Last edited by E_K_V; 29-07-24 at 07:44.
Ovo je prava stvar.
Je li bilo komaraca?
Prema tome, šta da ti kažem?
Last edited by E_K_V; 29-07-24 at 07:48.
Vidjeh kod nekog od prijatelja al ne mogu se sad sjetit ko je izbacio fotku dzipova pa prepoznah tvoj. Gore je savrseno , priroda prelijepa a i debela ladovina
ps. vrhunski vam je setup bio![]()
Last edited by E_K_V; 29-07-24 at 07:54.
neko nas sa strane slikao gore ili neko iz ove moje grupe???
a u principu imamo manje vise sve... sto nam treba...od petka vece do nedelje oko 17h nam nije manjaklo ni struje...a ova tri frizidera trose kad rade oko 200w kombinovano... pa dodaj punjenje telefona, dronova itd...
a bgmi tesko bi sa prvih prepoznao, sa drugih bih ... imam gore neke rodjake, svake godine "izdizu" sto bi rekli
ps. imate li neku preporuku lokacije za neki light camping. Bih posao sa familijom , ali zato bi i neku lijepu lokaciju a da nije bas divljina
. Da sam sa drustvom onda nebi bio problem i divljina
prvo sto mi pada na pamet je Stavna... lagano ti je doci do gore...priroda je prelijepa, a opet u okolini ima dosta razbacanih etno sela tako da nije bas da si sam, narocito ako bi nocio
sad se lagano stize i na luakvicu...sve je asfalt ali drveta bukvlano nema... tako da u ovom periodu godine nije bas neki dozivljaj
Bjelasica je meni isto odlicna za familiju
na lovcen imas kraljevo pocivalo sa koga se pruza bas dobar pogled... isto tako se lako dolazi, ima malo makadama ali to je mozda kilometar dva
Cini mi se ovo da je dobra stvar ... neki rusi prodaju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pito sam vec al iskoci mi ovaj 4x4 tu nisam mozda neko novi zna
Zba li neko dobrog majstora za remont diferencijala u cg?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Evo jednog kurioziteta
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks