super sto su se sjetili, svaki dan idem ulicom voljislavljevica od ct/nk kruznog prema zabjelu i nekoliko puta sam kad su bile guzve zadnjih dana obracao paznju na tablice i u koloni od kruznog do eko petrola bi bila sve auta domacih tablica.... jedno jedino nebi bilo stranih
e sad isto tako ne pamtim ljeto da su tokom jula u PG bile ovakve guzve.... ako nista makar bi ljeti pocinuo od guzvi u saobracaju...
Ima li ko da im kaže da užasno rade? Da daju nekom drugom tipa bemax, ili da zaposle ljude koji znaju posao.
Pošto bih rekao sa mašine imaju ok..
Dje god su stavljali asfalt, je nagrdjeno,nemoguće da nemaju nekog ko umije da asfaltira ulicu a da ne ostanu talasi
dovoljno ti je da vidis da ne umiju ove pjesacke platforme da naprave ljudski a ne sto drugo....
ona sto su se zalili na nju u dalmatinsku kod lide ...sto je bila kao stepenik, dosli, dosali malo nagiba i sad usporis ali je predjes bez udara i sl... ove ostale sto neces stanut pakao...
Evo su neki advokati predali sudu da se ispred weldera uklone stubići.
Ne mogu izgleda da se parkiraju na ulicu kao prije...
prije kruznog na zlaticu namazali dolje onom bojom zelenom da oznace da je iskljucenje za autoput. mislim da istu noc je to sve bilo crno od tockova i ne vidi se vise. legendarni kvalitet
f6
Aj jedno pitanje ako svi placamo putarinu kroz gorivo, takse ,registraciju mozemo li da trazimo puteve bez lezecih policajaca!
Vala precerano na svaku stranu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
to sto mi placamo je sitno - znas li da monitni operateri placaju za bazne stanice takse u odnosu na duzinu puteva koje su im u dometu... tek oni moraju da se zale![]()
vise stubica, manje gostiju u kafanu, manje "saobracaja" na mrezi
![]()
![]()
https://feral.bar/post/29802?fbclid=...fpmFSp8i8_AHJQ
@^izzy^ Vidis kako BS misli na bulevar
Sada će pljac da vrijedi 200€ kvadrat
Sent from my Aber kutija
mozemo da trazimo da se izgrade garaze, postave radari, zakon prilagodi komunalnim sluzbama i da se aktiviraju kamere koje smo milionski platili a ne zna im se funkcija...
A onda da se objasni zasto se svi poslovi rade "uzaludno" i ko ce da plati psotavljanje i skidanje zute trake, stubica i sl...
ti u 50 vozaca imas jednog koji je sporan, i onda se ne kaznjava taj pojedinac nego svi ostali...
Pa i ovako placamo Policajce i Kamere video nadzor i radare...
Ajde nek rade nesto dzabasi saobracajni sad je pad policajaca u saobracajnu jer nema korupcije mnogo ....
Do spuza starim putem treba 10 lezecih da prodjes
Da pratis pravila jer su debili projektovali seoski bulevar podgorica danilovgrad novi put treba ti 40 min ...
Uvece na zlaticu redovno trke zandara nema....?
Problem je u gradjanima jer je izgleda potrebno jedno NVO udruzenje vozaca koji bi sa 50k potpisa i te kako promijenili stanje na teren!
Znala im se funkcija, dps i ovi koji su po zatvora sad, lazovici, katnici itd. su pratili skaljarce preko kamera, a sad je obrnuta situacija, uglavnom prodala se prica narodu, ubacili milione drzavnih para u to i eto, svi srecni i svi zadovoljni.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
To je ta generacija bubaca sto su ucili da ne bi radili.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Neko je pominjao Moračicu...mada je i prije nedje neko stavljao sliku
Sent from my S23+ using Tapatalk
Prosao sam N puta ne osjetih da talasa.
Ovo vec djeluje previse ekstremno... Ne znam moze li izlgedat' ovako dramaticno zbog refrakcije/svijetla/sunca...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Od sportskog ka ljubovicu skretanje u lijevo zabranjeno.
Srecan novi punkt za naplatu kazni
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks