Redovno se zna desiti da parkiraju vozilo i da ne povuku rucnu. Pogotovo u Perast na ulaz iz pravca Risna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Kostanjica
Vozač bijelog Renault Clia ostavio je vozilo parkirano na magistralu, nije povukao ručnu kočnicu i ostavo je vozilo u leru. Vozilo se potom survalo naplažu pa u more. Pukom srećom niko nije povrijeđen od kupača... "
100% sam siguran da niko od njih nije držao rastojanje
Sinoć oko ponoći neki mali 19god. driftovao sa bmw na kružni kod hitne i bači ga auto na 4 djevojke dok su ulazile u kola.
Tvoj kalibar.
Prema tome, šta da ti kažem?
u subotu ujutru ga nije bilo.... kad sam se vracao oko 3 bio je tu... vjerovatno iz pravca vilusa isao..pocetak branika je odma tu malo desno jos, a iz pravca Vilusa ovo je odma posle lijeve krivine
Gadan udes ka Nikšiću.
Ko planira ić nek ide preko primorja...
Da nije ovo skrecao lijevo od hotela??? ili je neko na rano/kasno crveno
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Last edited by E_K_V; 23-07-24 at 12:53.
Last edited by goozica; 23-07-24 at 12:55.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ka Nikšiću
totalna puna. pogledajte dje je autobus ,, pobjegao,, .
f6
Prizor kunem ti se.
Stradala je nazalost jedna osoba i nije vrijeme ni mjesto za komentare sa moje strane. Nema dana kad ne prisustvujem preticanju po punoj liniji i ide se na cistu srecu, samo na srecu da iz drugog pravca nema niko i nista drugo.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Jos jedan kombi je bio između no su ga makli. Katastrofa..
U međuvremenu došlo je i do drugog udesa kod Carevog mosta, zbog čega su formirane kolone.
a počinulo se makar od udesa dok su bile koronamjere
She is only here to annoy herself!
Da nije ovaj plavi autobus Lalatovic kompanije?
Kao neko ko prelazi 2500-3000 km mjesecno svakodnevno se srijecem da ovakvim debilima koji svojom voznjom prijete meni, sebi i ostalim ucesnicima u saobracaju.
Znas kad ides uvece da spavas i cujes muvu kako zuji, pa ustanes i juris je 10-15 minuta i na kraju je roknes sa zadovoljstvom. E, toliko mi je zao ovih vozaca sto stradaju dok se kurce voznjom, makar bili iz moje porodice.
Monci o čemu mi pričamo ođe kad svaka budala leti bez ikakve svijesti da oni nisu jedini na tom putu.. Kad krenemo od instruktora vožnje od kojih su 98% budaletine pa do usijanih glava koje voze raznorazne lame od auta, dobijamo brojku smrtnosti na putevima ni da smo u ratnom stanju..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks