Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Koga interesuje, novi Eskobar.
Alexander Kasanof - United States Department of State
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vidjeh ovu sliku i prva asocijacija mi bijase Ervin...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ибри је остало само предсједник Америке да буде
Ovo je stara vijest.
I prošloj sezoni je Jadran zbog neadekvatnih uslova trebao da igra u Kotoru umjesto u HN evropske mečeve.
Međutim , kako ga je žrijeb spojio sa hrvatskim klubovima , a ovi nijesu zbog naziva bazena htjeli da igraju u Kotoru , na kraju je Jadran kao "domaćin" igrao u Trebinju.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nema ođe građana za bilo kakvu promjenu na bolje. Nama je samo bravar valjao. Čvrsta ruka i disciplina. Ako si malo ili nijesi kriv, otiđi malo na lađenje pa ćeš se vratiti. I ja bih pristao da kuckam malo kamen na Golom Otoku da znam da će to doprinijeti sredini đe mi đeca neće rasti u narkomane, kriminalce ili nešto gore od toga. Nema osobe u javnoj upravi, kojoj se ukazala prilika da ukrade a da nije ukrala. Bilo to 5 ili 5 miliona eura. Nebitno kako se ko izjašnjava. Turista nema, infrastruktura se raspada u sred sezone, potrošačka korpa kao u Švajcarskoj, plate kao u Indiji. Urbanistički planovi se kroje po mjeri svakog ko ima 500 eura da podmiti nekog. Baja mali knindza i Thompson glavne zvijezde. Mrš u pičku materinu više. Davno reče meni jedan visokopozicionirani, da ga ne imenujem...svi dodju sa prosjekom, tremom i namjerom da nešto promijene, ali čim se ośete malo bitnijim, odma pale tompus i piju viski i ona ambicija leti kroz prozor. Ja se pitam oće li ođe narodu ikad dokurčiti popovi i komite i bilo kakav spoljni faktor. Drẓ̌i nešto svoje, pa krepaj , sve ti *****, bar ćeš umrijeti ko gospodin.
U poslednje vrijeme pominjete dosta indiju
Pa kako imam tu (ne)srecu da poslujem sa njima 10ak godina da vam malo otvorim oci.
Peglao sam ih ja ali do umjerene mjere jer sve ono a tamo su plate nikakve a ovo a ono. Dok meni indus ne rece kada je napustao da prelazi u drugu firmu za 2400e, kao 700e vise
Ja rekoh ***** ti a ja vas mazio mislio uzimate po 500e.
Tamo je sad dobar boom svi se sele u Bangalore
Tako da nemojte o platama i indiji
Meni samo nije jasno da niko ne pominje inspekcije i njihov nerad 4 godine. Postasmo divlji zapad
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...li-za-sjednice
Ako danas budu izabrani novi ministri i potpredsjednici Vlade Milojka Spajića, na njenom prvom okupljanju možda neće biti mjesta za stolom u sali u kojoj se održavaju sjednice, jer članova Vlade može biti najmanje jedan više nego što trenutno tamo ima stolica i kompjutera - 31, a za tim stolom sjede još i generalni sekretar i predstavnik Sekretarijata za zakonodavstvo.![]()
![]()
![]()
током година је било ужасних именовања на нека битна министарства. али ово да је Ибрахимовић министар дипломатије је најгоре икад
Sad kad Ibro krene da otvara rudnike po CG da mogu stat svi uhljebi.
Iskreno se nadam da je ovo samo patka "Vijesti" vezano za imenovanje BS kadra a posebno Ibrahimovica na celo MVP.
Ako je istina, i ako je Spajic spreman da zrtvuje ljude kao sto je Ivanovic (trenutni ministar), radi namirivanja BSa i Ibrahimovica...onda stvarno nemam rijeci osim da bi to bio veliki AUTOGOL.
sto bi se na forumu reklo, svi znamo da vam se buduci ministar ne svidja samo zato sto se zove Ervin
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mislim da vise boli sto su se stara Raska i Zeta dokopali dobrih funkcija...
Mislim na životni standard, naravno.
To što ja kupujem LC me ne diskvalifikuje da ocijenim stanje u zemlji, naprotiv. Ja znam koliko sam zarađivao ranije sa duplo manje posla, a koliko zaradjujem sad. I pitam se kako živi radnik, ako je preduzetnicima ovako. Ustvari, bolje je pitanje "koji radnik"?
Meni turčin, vodoinstalater, majstor, ima platu 2k eura, otprilike. Firma odbija poslove zbog nedostatka radne snage. Turci rade u Glovo, ne umiju beknut naš. Potrošačka korpa za cetvoro je 1.6k eura. Evo da dvoje radi, i da imaju po 1.5-2k eura, sto su danas inzinjerske plate u korporaciji. Da kupe auto i stan na kredit i da idu na more i na zimovanje, uklopiše se taman u potrošačku korpu. Znači, ja garantujem da je 3k eura, u Podgorici, za četvoročlanu porodicu, život "od prvog do prvog".
Црногорце је одржало црногорско срце.
Uh zivio ibra da mi ga ne ureknu kako place DPS za njim...
Ako svaki dan cetvoroclana porodica trosi 50€ dnevno za mjesec dana potrosi 1500€. Ako trosi 100€ dnevno onda jeste, 3K je za zivot "od prvog do prvog"Originally Posted by El Ninho
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Preživljava.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks