Nema raspodijele ministarstava.
Samo struka.
Рекоше ли 30 министарстава сад?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
били су коалициони партнери дпса, моји свакако нису. немам проблем са странкама мањина треба да буду дио сваке Владе. ти просто мрзиш те људе и ту лежи твој проблем са њима. само сматрам да је ниђе везе дати им оволики број ресора и то на уштрб министара који раде свој посао сасвим океј. док га кадар бс, доказано ради штетно по ову државу
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja ih mrzim a ti ih nazivas splačinama?
Sigurno to radis iz postovanja i ljubavi-ne vidim sto bi moglo drugo biti.
Sad kadrovi BSa dokazano rade protiv drzave a decenijama smo slusali da su bili presudan faktor za osamostaljivanje CG pa uclanjenju NATO itd.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by kurogane; 22-07-24 at 16:13.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
ја скоро сваког политичара зовем сплачином. дфовци су четничине издајничке па их не мрзим. тотално су двије различите ствари мржња и називање неког сплачинама
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šta radi Gandalf...
Ne mogu reći da ne kritikuje, ali ove njegove Deefovce i kompaniju nikad nije...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Toliko su trenutno izmislili nije lako stvoriti ministarstvo iz nicega da bi podmirio sve koritase koji cekaju u redu, ono izdijelis ka na poker aparatu postojeca, dodas neka sa cudnim imenima, kao ministarstvo cvrkutanja ili sviranja u diple, nije bitno, ionako niko tamo nece nista raditi, to je samo kozmetika.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Апдејт.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koji je interes da BS bude u vladu?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Види се да сте прескочили писање забринутих грађана Црне Горе који кукају за мултикултурном и мултивјерском владом, ево сад у Влади свих осим Хрвата, само грађански бајо мој.
(Заборави се брзо да је Дритан једини имао све нације у Влади)
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bošnjačka stranka dobija šest mjesta u rekonstruisanoj Vladi (vijesti.me)
Takođe, BS-u bi trebalo da pripadne i novoformirano ministarstvo za saradnju sa NVO.
Ххахасхасхахахаахахахахах, ако се ово испостави као тачно, гласам БС на следеће изборе.
Обрнули су игрицу, свака част, само да не буду избори брзо, морам испратит рад министарства за сарадњу са НВО јајајаахахахахахахахахаха.
ПС
Владај Милојко, бар док Јаков не постане миљеник наших западних партнера.
ППС
Надам се да су их макар натјерали да у БП промијене власт.
Такође ако би Ервин подржао обнављање капеле на Ловћену, ствари са министарством за сарадњу са НВО би биле мало јасније.
Last edited by Mstislav; 22-07-24 at 18:05.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Hahahahod muke se smijem sto kaze Katnic, kao japanac kad mi je najteze
a ZBCG ce pristati na ulazak BS u vladu ili ce traziti da BS raskine koalicije sa DPS na lokalu? E pa sto nam rade
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Huter: Ne daj se, Ervine čuš mene Ines... Ne daj se četnicima (antenam.net)
Како пјесник рече :
Обриши сузе драга,
обриши сузе јер
читав је живот пред нама
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Причало се прије 4 године, кад се показало друштву да је свака власт смјењива, да ће свака будућа власт ослушкивати народ. Комендија.![]()
Здравко Кривокашић испаде господин за све. уз све грешке опет овакве излете није радио
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aooo. A koje su tek onda protivusluge?
CdM saznaje: BS sporazumom sa Spajićem tražila realizaciju ovih kapitalnih projekata
https://www.cdm.me/ekonomija/cdm-saz...nih-projekata/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks