Ada neće Pljevlja i Crnu Goru u Čačak ponijet!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Pročitah li ja ovo da je OK što su četnici ubijali đecu, ne po Srebrenici to nam se već godinama objašnjava da je OK, nego po Crnoj Gori u WWII?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
као што рекох
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...a-smjenu-injac
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I ovaj bi da se vrati DPS.
Tko leti, vrijedi...
Poslije obaranje podgorice, ocekujem debakl PES-a na izborima i ujedno vanredne parlamentarne izbore do nove godine.
Jes, glasajte za pes inače nema povećanja plate od novembra.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Спака уводи бс у Владу и даје им три ресора која држе његови министри. и то редом од Мујовића, Ивановића и Наиде Нишић. сви били добри. ето како штити интересе државе. кад даје сплачинама који ео дуже од деценију газе ову државу. само се мало зезнуо, јер нису га баш гласали многи да би дф и бс добијали све ово. значи најгори кадрови могући су дфовци и бс. каква срамота. таман нове изборе заслужујемо. начераће ме да гласам за Јевросиму
Last edited by outline; 22-07-24 at 14:29.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U Domu za starije i nemoćne osobe u Daruvaru u Hrvatskoj muškarac je vatrenim oružjem usmrtio šest i ranio šest osoba, saopštila je policija.
Šef hrvatske policije Nikola Milina rekao je da je pet osoba umrlo odmah, a da je još jedna osoba preminula u bolnici. Osumnjičeni je pobjegao sa mjesta događaja, ali ga je policija ubrzo uhvatila u kafiću u blizini objekta.
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...e-u-u-daruvaru
73 godiste momak pobi bespomocne starce.... pa kazu smrtna kazna je surova
....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo je uporedni grafik prosječne stope inflacije u EUZ i MNE. Znači da uključuje sve proizvode, naročito značajno struju, koja je u EUZ drastično više poskupjela nego kod nas.
Probaj da nađeš uporedni grafik za stopu inflacije osnovnih-bazičnih proizvoda, tj. hranu, odjeću i obuću. Na njemu će crvena linija biti postavljena za skoro dva puta više. Jer su nam osnovne životne namirnice, odjeća i obuća, poskupljivali u prosjeku blizu 4 puta brže nego u EUZ.
Ali se ne shjekiraj ništa, imaš na forumu i tvitovima PES-a dokazano da smo to zapravo samo uvezli njihovu inflaciju.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Koliko loodila treba da napišeš ovako nešto... I čega ti je pun K, priče da je strijeljat 52 đece zločin? Jer ti u svoju glavu, kao i cipan cijela imaginarno-bolesna logika neo-četničkog pokreta, imate ideju da je to bilo opravdano?
Postoje granice koje ne treba prelazit, prijatelju. Zbog zdravog razuma i elementarne ljudskosti.
Da ima naroda pa da proba ovaj Preokret, jer ipak Srdja je častan covjek i ljudi oko njega. Sledeći izbori preliće se glasovi Pes-a u Ostale nama dobro poznate partije uhljeba. Ja ih ne razlikujem jer su skoro pa iste. Ovaj narod i ne zaslužuje bolje jer većina su isti kao i partije za koje glasaju. Mne only i slicni se nadaju velikom come back-u Dps-a koji da je sreće i pameti ovoga unazadjenog naroda je trebala da bude pokojna partija kao i DF, Snp, LS, Demokrate. Ja se dobrom odavno ne nadam
Za bilo kakvi Preokret je potreban Lider ...
Rudimentirana i prelako vidna istina, toliko očigledna da kopa oči, a toliko neprimijećena da kopa zdrav razum, naročito na ovaj forum i slična virtualna mjesta đe se biju ratovi za glasove, jeste da je PES u najvećem dijelu povukao glasove od DPS-a, i to upravo u najvećem od baš onog dijela DPS-a koji se najviše napada- utilitarnog i uhljebljivačkog.
Čak je vrlo česta i presmiješna situacija da su to danas najglasniji i najoštriji kritičari DPS-a.
Ali izgleda nikome ne odgovara da to primijeti, jer su glasovi ipak glasovi.
https://www.pobjeda.me/clanak/farabi...jena%2Bprometa
Ahahahahaha, ovi ljepotani ne odustaju.
No, što jes jes, bilo bi greota da se bači prilika za ulećet u zemlju koju su Zdravinjo & Fast&furious ekipa paf-paf sistemom ostavili bez nacionalnog avio prevoznika, a D. Štetni iz nje poćerao Wizz, Ryanair, i ostalu tričariju od skoro 750k preveženih putnika. Koja je inače nekad bila pretežna avio turistička destinacija.
Čisto detalja radi, kad nam neki ozbiljni, tačnije preozbiljni stranci rade strategiju razvoja turizma, oni svakog doputovalog avionom kalkulišu kao 1.000 prosječnih eura stiglih u CG, a svakog iz auta i autobusa kao 200. Nebitno, ali neka ga ovđe. Da se ima idući put kad budete slavili zatvaranje MA, i čišćenje okorele mafije DPS-a i SD-a i ostale bande iz Aerodroma.
A Albancima kapa dolje, bez zaebancije. Tirana je aerodrom sa ubjedljivo najbržim razvojem u Evropi, nevjerovatno dobro odrađeno. Ne ulazim koliko smo im u tome pomogli mi sa ubijanjem domaćeg prevoznika i proćerivanjem lowcostera, i Dubrovnik sa podizanjem cijena koje je na kraju uspio i da opravda.
Jel ovaj lijevo?
Ta Kastari grupa i drzi aerodrom u Tirani..pa vidji sad...napravise od njega cudo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja sam prvi bio protiv ali s obzirom koliko boli koliko su nesposobni i što su uradili od aerodroma, nacionalne kompanije (na mnogo nižem je nivou apsolutno sve nego u vrijeme DPS-a pa viđite) u koncesiju bi to dao što prije, što se veli da se spašava što se spasiti [ne]može.
E sad kako organozovat tu koncesiju a da neko od naših blavora ne uzme masne pare od toga, to je već posebna priča...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks