P i č k o
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jedinstvena prilika a on nista.
Prema tome, šta da ti kažem?
proculo se, jbg
nothing comes from violence and nothing ever could
popularni tajlandski turizam
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne vidim dobro,je li mu ovo travnjak pisao...?
...
Ali osjeca se ta dick energy
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kuku, nikad u zivot nisam vidio vise piccaka na jednom mjestu no na Ibicu, bukvalno odnos zene muskarci 80/20. I to dje god da odem one dominiraju. Ali svaka umisljena, samo gledaju pravo, mora covjek pric ako misli da ostvari neki kontakt, nista prije toga kontakt ocima. Sinoc prvu noc mi jedna Engleskinja veli da je pokupim u 2h ujutru, kad joj drugarica zavrsava smjenu ali sam bio preumoran. Sad u O beach club svaka u tange, nose one providne tunike, ali svaka ima kesa jer vidim sta sve imaju na stolu, ulaz je skup, separe...
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
јбг, брате. нису ти то ове из клиничког
Bukvalno me ne jebu ni 1% u ovaj beach club. Pomislicu da sam providan, a nije da mi je naivan sto. Ali vidim da je tako sa svakim muskarcem, svako svoj posa'. Mozda samo treba da prodje malo vremena da se taknu
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
не може иста чупри у ПГ и на Ибицу. ниси аматер толики ваљда
Vide da nema cashe u tebe...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Meni se ovo u zivotu nije desilo, bukvalno nijednog muskarca ne gledaju, niti flertuju. Svaka svoj posao, gledaju neutralno, snimaju se za story, svaka ufuranaE da smo na Majorku posli tamo je druga prica, to je majka sirotinjska, tamo su posle sve skromne djevojke. Ovo su sve parasice odje. Kazem, nije mi sto naivan jer ima svega, ali ove se ne mogu impresionirati parama jer ih one imaju. Jedino neki prezgodni ih mogu privuc, ja vala nisam nesto zgodan
Ali sve brutalne ribe, jedna nema losa
Last edited by Tripleta; 21-07-24 at 13:53.
je li moguce da si dzabe tamo otisao
nothing comes from violence and nothing ever could
Ti iz sela mozes ali selo iz tebe ne. Ovo ne mislim konkretno na tebe no na vecinu ljudi sa Balkana, misle ako se kod nas zene tripuju na bocu Grey Goosa na stolu i centralnom separeu u nekoj jazbini od lokala da svuda po svijetu to pali. Vecina djevojaka tamo je ili dosla sa momkom/muzem koji ima para ili i sama ima para i dosla da se izbuca sa onim kojoj se svidi fizicki jer je boli patka za pare, bocu pica na sto, tvoj rolex i pricu kako je8es 3 sestre istovremeno iz KBCa.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Jes vala, sav sam nervozan dok oko mene sijevaju guzice i dok se mezi i pijucka laganoali odje je glavno desavanje navece, tad su sve pijane i vuku za rukav
културни шок је то. после Коника на Ибицу
A kad pridješ nekoj biće da ti kaže 300€/h![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks