Ovo pise na service manual.pdf od Kije, to su napisali inzinjeri koji su konstruisali taj motor a razumiju se u tu tematiku, za razliku od tebe. Velis malo je to da ista pricepi? Pa DPF nije cijev od WC solje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Reci mi ovo, taj aditiv ide u komori , pretvori se u dim i ide sa ostatkom dima vani. Kako moze dim da ocisti DPF?
Kruzni tok Budva.
![]()
Udari me žena na parking (ostavi broj časti mi, pošteno, ostavljala je i moja žena kad je cuknula nekome auto, moralo se vratit što se veli), ka što se vidi izbila mi je ovaj senzor. E sad ovo bi trebao biti poklopac a senzor je valjda unutra međutim unutra je šuplje skroz kad provučem prst?
Parkirana su auta i mrak je pa se ništa ne vidi, manifestuje mi se da mi pišti ta strana, pišti i prekida, kao da sam skroz primaknut prednjom stranom...
Što mi je činjet, odgovara li bilo koji senzor ovdje da stavim ili kako?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Samo treba vratit taj sto ti sad seta po braniku, eventualno da se zalijepi sa zadnje strane.
To je to vjerovatno čim mi pišti i prekida svako malo, reaguje na okruženje unutra pa vjerovatno nije crkao.
Slicno ostecenje sam imao na parking, branik mozes "flekovat" ali ti lakirera ne umijem preporucit...meni je tako samo cosak presprejao i ublendao, ne vidi se razlika...
A senzor ti je vjerovatno samo ispao dolje u branik, eventualno moze bit da je slomljen nosac senzora(par eura)
![]()
Radim čitav branik sjutra, sredio sam to odmah. Je li ispao ili ne vidjeću taman kad mi skine branik sjutra, vjerujem da se bez skidanja teško može namjestiti nazad bez eventualno nekog kanala?
Jedino da skineš maglenku pa da probaš
mozda moze i da skine tocak, pa plastiku oko tocka i tuda da pridje senzoru...svakako nije tesko provjeriti moze li se tuda prici prije nego se sve skine...
A dje da kupim senzor/nosač ? Drug mi je lakirer pa će me odmah zvati čim skine branik, probaće on da ga namjesti i reć mi odmah je li crkao ili nije
MonteParc ti je to imao.
Možda i svaka ostala prodavnica.
Evo ti otpad samo za bmw ovaj nema sto nema.
069470770 Zarija.
Znaci u voznju mi se auto ugasi vise puta. Povedem ga kod majstora, veli moras kod bošiste da ti pogleda dizne i pumpu goriva.
Ja kod Milakovica u Bijelu, stavi ga na dijagnostiku, veli auto nema nijednu gresku ja ti nemam sto radit... reko auto se gasi u voznju, sto cu kad mi stane... veli provozaj ga malo, vidji oce li stat... vozim uru auto ide ka munja... pakla ovoga.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
ja sam poveo golfa da mi srede DSG....presao 300km... majstor proba auto i kaze nema gresaka a to sto ti kazes da se desava ja evo ne mogu da primejtim nikako u voznji, ja mu rekoh vidji, ja sam pare prezalio i nisam mlatnuo 300km do tebe da bih se vratio kuci...skidaj menjac pa cemo vidjet sto je i kako...
na kraju 1200e servis, i lamele i zamajacac....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks