Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto je pored vrtica na zabjelo pored Vuk Karadzic skole znak 40km a kroz tivat pored skole sem upozorenja raznoraznih upozorenja i radara sa smajlijem stoji 30km znak
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
moj prvi komenta na bulevar je bio da mi nije jasno da nema trotoara....
a nije da mi se nije desilo da naidjem na pjesake koji se krecu kolovozom...
Albanci su u poslednjih 20-25 godina toliko preporodili drzavu da mi ni za 50 necemo biti tamo dje su oni sad...
Oni srednjih godina i stariji koji su ranije isli u tome pravcu vide i mogu se sjetiti razlike - od puteva preko gradova i svega koliko su ulozili truda u poboljsanje svega
Pa za puteve se slazem i ulaganje nelegalnih biznisa u legalne hotelske objekte...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pusti ležeće, nego mene zanima oće li se poskakivati isto kao na bulevar 13.jula
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Koja je poenta ležećeg ako se ne odradi preko cijele ulice, ili da se makne potpuno ili preko cijele. A tuda se realno jurca a ne bi smjelo da se vozi preko 40-50
Ukinuli im "brzu traku"![]()
Sozina baš gužva put mora, možda narednih par sati ne obrtat ovamo.
Nikad ne kukam od guzvi ali sad jeste
Ugasio mi se kombi kod autobuske , neka greška ad blue. Ima li iko da mi to popravi?
Juče od Sozine do Bara 1:45h
Kolona do Šušnja i naravno 2 policajca u Sutomore i 2 u Šušanj "regulišu saobraćaj" (čitaj prave kolone) zaustave komplet saobraćaj da prođu 2 pješaka.
Nije danas ništa gužva kako će sjutra bit. Nedelja - neradni dan + blokada tunela 3h = kolaps.
Prije nedelju dana zaglavih sat i po u kolonu od Haj Nehaj do Bara.
Nece me do oktobra ta dionica gledat vise.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Svaki vikend je haos. U susanj kada se dolazi iz pravca sutomora,ulazi se u dvije trake,niko ne koristi lijevu traku,svako desnu. Jedino kada vide auto Br tablice da tuda voze i onda krenu turisti.
Juce bio policajac,covjek mase rukom,da se udje u traku,ma kakvi nikoga ne ferma. Kada mi se ukazala mugucnost,usao u lijevu traku,eto za mnom par vozila.
Prema sutomoru je bila guzva do sredine bulevara,gdje su 2 benzinske.
Sent from my Aber kutija
Konik-Utjeha 2 ipo sata
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks