Momci vi se niste bunili kad ste dozivljavali geng beng tako da nemamo o cemu da pricamo
Avet se udomio u usa sigurno jer je standard ovdje bio dobar i mogao je masu ulja da kupi![]()
Umoran sam od svega sto znam
https://pvportal.me/2024/07/izgorjel...-povrijedjena/
4 kamiona 2.2 miliona eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
zao mi crnogorke te ne mogu izac iz kuce sto nece umijesit
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa sto ti ne ides bjelopavlicki zete? Crna Gora je najljepsa zemlja na svijetpogotovo ko je pun para kao par likova sa ovog foruma!
I nemoj da govoris za drzavu da je smetlarnik jer se tebi nesto ne svidja, ovu drzavu ne moras voljeti, ali je moras postovati
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Last edited by outline; 19-07-24 at 14:55.
Veli jedan influenser da je 2006 godine bila bolja kupovna moc imao je platu 600 eura i kupio novo auto... ziva istina licno ga znam ali niko ne zna da je jedna plata bila za tu ratu za auto a od privatnog posla je zivio...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bravo gando
Uredbom se mogu opet ograniciti marze na osnovne zivotne namjernice. Ono na sta ne moze da se utice je 20% veca nabavna cijena ulja koje se uvozi iz srb.
Umoran sam od svega sto znam
и гандо за дпс, дакле. а нама ође другу причу
Sent from my iPhone using Tapatalk
Balkan... Zalimo se kako nas truju nekvalitenom hranom a bunimo se kad poskupe brasno, ulje i secer![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Hahahahahaha oplakah #iq85 #cg
https://www.vijesti.me/v/716542?utm_..._share_counter
Ja brate ne mogu da progutam neku pricu za koju je neko slagao, obecao nesto na konto te price postao premijer.
Ti si klasican BOT crkve i boli me ***** za takve kao ti i *****re poput tebe uhljebili te *****ri iz Demokrata ili DF i to je skroz ok jer od vas ne ocekujem nista pozitivno ali me cude pojedini ovdje koje cijenim a brazne ovakve pataloske lazove i prevarante kao Spajic.
Eto ostao sam ti duzan a sad ides na ignore.
Izvini brate, zivis li ti u cg, kolika ti je plata ako nije tajna?
Citam ti ovaj komentar i prosto sam zacudjen tvojim stavom. Ako nisi u cg onda ok![]()
Jes, kad se sjetim kako su se birali ovi za pripravnički za 180e pa sad se kriva i što će čistatica izaći na 700.. Baš ono mentalni prelazi osoba koje su aktivno rovarile i radile po sistemu dps-a a sad im se kriva nešto.. Kod nas u selo smo imali izreku “makar se pokrij ušima kad obraza nemaš” ali kako je osvježilo valjda je i ta mantra izgubila na snazi..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
то ти је ка онда кад се су поједини професори бунили што ће чистачице у школама примати 450е. а те жене чисте да би ти глибови и глибуље могле да клошаре да уче ничему
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidim da su se preskocile neke stvari i da se svi drze plata.
Elem...
1. Uvodi se porez od 21% na sve uvozne posiljke male vrijednosti
2. Ukida se 0 stopa za energestske objekte i hotele i restorana sa 5*. Ovo se odnosilo na uvoz materijala i izgradnju objekata. Tako da se mozemo pozdraviti sa razvojem turizma, ali je ovo iskreno bila teska prevara koja se koristila za maksimizaciju profita na tzv kondo hotelima, a u stvari stanovi za trziste.
3. Oporezivanje prometa izmedju fizickih lica. Drugim rijecima Spajic hoce da oporezuje elektricare, vodoinstalatere, molere, gipsare, keramicare......srecno legendo. Za ovo ti treba izmjena bar jos 10 zakona, ali fino zvuci.
4. Povecava se pausalno placanje poreza sa prometa od 18 000 na 30 000. Spajic ocekuje da ovi sto nisu prijavljivali na 18 sad pocnu do 30. Teska glupost.
Last edited by Hell Raiser; 19-07-24 at 16:31.
Ja se nijesam imao dje udomit baka, jer sam ti rodjeni Amer. I 30+ godina trosim i ulazem u CG, sto direktno sto indirektno, a da od nje nikad nista nijesam nit uzeo nit trazio.
Evo danas jos $12 milki mojih para...a ni zahvaljenje ne ocekujem.
https://www.cdm.me/drustvo/krapovic-...zo-reagovanje/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nismo prokleti nego losi i bezobrazni ljudi. Neka ti velji profesori napuste svoj posao i pocnu da čiste toalete za te pare i svi zadovoljni. Manje obaveza a ista plata, jel tako.
Tupani kod nas ne kapiraju da su neki ljudi zivjeli vrlo loše živote i standard se ne može povećati svima za isti % .
Isto tako, neke profesije tj zanati ce npr uvijek biti uvijek plaćeni i bollje nego neke profesije dje je fakultetska diploma potrebna. U Kanadi mehanicar naplacuje istu satnicu kao doktor.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Не крива се мени и да госпођа хигијеничарка, господин домар или службеници са 10% продуктивности изађу и на 1000 мјесечно.
Крива ми се да им се да од оног пореза који ја мукотрпно држави зарадим, са 130% продуктивности и зарадом мањом од тога.
А у том правцу идемо.До банкрота.
Last edited by BAR; 19-07-24 at 17:03.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks