Crocs je jedno vrijeme imao neke patike, sasvim regularan izgled, nalik na Skechers, ali su bile skupe pa sam ih iskulirao. Da ih nije ko uzimao da posvjedoci valjade li sto to?
Ne znam za udobnost, ali su grdne da grđe bit' ne mogu. Ja imam Birkenstock, ali ne gumene, odlične su mi i preudobne. Ljeti ih ne bi izuvala, da mogu...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Crocs je jedno vrijeme imao neke patike, sasvim regularan izgled, nalik na Skechers, ali su bile skupe pa sam ih iskulirao. Da ih nije ko uzimao da posvjedoci valjade li sto to?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
u kbc-u svaki dan revija crocsica sa sve znackama
nothing comes from violence and nothing ever could
Njih mogu i da razumijem, ove ostale NE
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imaju one nove, kao space shuttle su, sve ih đeca nose, a i stariji, tačno ću da ih kupim![]()
A kako su grdneeeee... Jao!
A što se čini sa papučama od 100e, ka nekad u Nk sa Colmar jaknama.
Nego, uzeh još prošle god ove patike, doktorat, prelagane i preudobne. Razmišljam još jedne za rezerve da kupim https://www.fashionandfriends.com/me...ug1108959-wht/
#fakenews
Kod Stefana na sajam u Budvu, prvi s desna kad se dolazi od Tre Kanea, 10€ nike, kopija vrhunska, da birate model. Sivene, imaju i ulozak, nista im ne mogu evo 2 godine.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam hejtovao kroksice iz najjace i na kraju ih kupih. Posao sam da kupim adidas klasicne i kad sam video da su model koji sam prije dvije godine kupio 20e podigli na 35e iz revolta kupih kroksice
Sto se tice kroksica stvarno nista udobnije nisam nosio od njih , aliiii velika im je mana na ovaj zaropek sto su zatvorene i znaju biti bas vruce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo ih ove Crocs sto pomenuh da su bile kod nas, cini mi se da ih vise nema, niko nije trgovao da podijeli iskustva?
![]()
Have a parachute.
Јел ко пробао адидасове Yeezy папуче. Син ми их тражи, вели сви кажу ништа удобније. А грдне да бог сачува.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
mislim da bi trebao da iskuliras sina
Have a parachute.
Nije no mu ih kupi, ako mu je volja.
Tu es mon héro!
Nisu 5 000, pa da kiksas
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Ima li ovih kod nas?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Dzabe, kod nas je bila skoro duplo veca cijena. Neka prozbori o velicini (patika) da vidim treba li uzimat vec broj.
Have a parachute.
Izgleda da su proizvodjaci krenuli da dokazuju da izgled nema šta da traži u trci sa kvalitetom, pa se takmiče ko će napravit grđe a skuplje papuče...eve adidasove su grdne da grđe biti ne mogu...a ni kroksice im nijesu pobjegle u trci za najgrdje.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Svaki put pročitam kao pročistih se.
А ја причестих се. #сигнал
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Uzeh u nike goretex za 100e
Kakva kradja od cijene. Prosle zime gledao bile 215
Tek me spasi kolega DJ sa zegama i goretex predlozima. Nista udobnije na noge mecao nisam sto bi rekao kolega ayrton
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks