Не знам за вас, али у мојој околини се значајно више причало о економији него о резолуцијама, капели, држављанству и језику.
Владај Милојко што се вели.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bio je pred izbore za na sajt Lažojkovih svjedoka neki kalkulator da svima rastu plate 25% kad ubace postojeću platu.
Pa reče Alfa Splačina Čarapić da su ga makli jer rekonstruišu sajt.
Dan kasnije ES2 sa povećanjem od 5% umjesto 25%.
Forumaši svršavaju.
Nije ovdje IQ85. Manji je. Makar na forumu.
Izvinjenje za one koji su “upali neđe” kad je osvježilo, njih kapiram. Posa je posa.
Mada Lažojko je za milenijalse isto što i Milo za prethodnu generaciju. Još u miksu sa Kolenicom i Pipunom, ideal.
Kako reče Lažojko, uskoro će plata biti 1000€.
Dogodine!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Porašće vam plata 25%, a ne 5%.
Evo pogledajte kako to Lažojko objašnjava.
Pođize kod Lažojka, isplatiće vam razliku.
Ali u onoj kriptovaluti luna što je sa Do kvonom mulja.
Pa pođite do mjenjačnice.
Tko leti, vrijedi...
Neka odradi ovo i opet je ok, evo stalno imamo i akcije u marketima, stop inflaciji, limitirane cijene, ni 20% se nijesmo bunili kad smo imali po 300e... Vise je para u narod, to je 1/1.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Dobro izlagao nas je čovjek, treba to reći. Sad bolje išta nego ništa ali realno uvećanje po ovome je oko 6% što nema veze sa obećanjima.
I meni su nudli posao za 1200 eura drzavna firma prije 10 dana tacno vidjecu drugu ponudu kakva ce biti...
Tako drzavna prosjecna plata....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Па и јес 25%...од 25%.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I u Gusinju ekonomske teme dominiraju.
Veli CDM, velikan dobio svoj trg.
https://www.cdm.me/politika/gradski-...ali-pasin-trg/Gradski trg od danas nosi ime Ali-pašin trg, odlučeno je sjednici Skupštine Opštine Gusinje, glasovima odbornika Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata (SD) i albanskih partija.
Gradski trg od danas nosi ime Ali-pašin trg, odlučeno je sjednici Skupštine Opštine Gusinje, glasovima odbornika Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata (SD) i albanskih partija.
Ovo je bio prijedlog predsjednika Opštine Sanela Balića.
Odbornici opozicionog DPS-a nijesu prisustvovali raspravi i glasanju za ovu tačku dnevnog reda.
Ali-paša Šabanagić jedan je od velikana gusinjskoga kraja.
Oće li tebi porast plata 25% ka što je bilo u onu aplikaciju za maloumnjake na sajt pred izbore.
Volio bih imati tvoju nelimitiranost, ali ne ide.
Sjećam se Jezde i Dafine kad su ljudi objašnjavali kako sam glup što ne ubačam pare tamo.
Stari čovjek
Tko leti, vrijedi...
Ovo je bilo obećanje, evo ga ES2 kalkulator
https://web.archive.org/web/20231001...-za-zaposlene/
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
6%>25%
Tko leti, vrijedi...
Je li nesto objavljeno za sedmocasovnu radnu sedmicu ?
Malo zekate odje
Svi smo bili iste price da je povecanje bilo nemoguce
Ja kad sam kucao svoju platu na kalkulator to je ne bilo nerealno nego nije imalo smisla
Licno zadovoljan jer nikad svoju guzicu nisam stavljao na prvo mjesto. Nek se poveca ugrozenima za sad. Ne moze sve odmah
Slazem se sa pricom da evo 30g niko nista nije uradio
Spajica i dalje ne cijenim, ocekujem da se drzava uredjuje a ne samo da se dijele pare
A sto se tice cijena, njih diktira stanovnistvo
Pa kad izadjemo na ulice kao po irskoj i francuskoj kad se nesto poskuplja i to ce se dovest u red
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 18-07-24 at 18:32.
Imam samo jednu digresiju, vecina “ugrozenih” se rjesava tako sto su ih zaposlili da ne rade nista u drzavne/opstinske firme.
Sada istim “ugrozenim” povecaju plate.
Mislim da se tu pravi samo problem sa definicijom ugrozenih.
Da ne pricamo o ugrozenim kojo ugrozeno rade od kuce sa bolovanja i slicno.
Завладала епидемија звана образ ђон.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Je li bilo slova o sedmočasovnom radnom vremenu ?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Kad bi razumjeli limitirani da svi volimo i borimo se za veće plate...
Ali isto tako treba da shvate da svi treba da se borimo da DF ne uđe u Vladu pa neka izađu iz iste ako im se ne sviđa.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
U "mojoj" firrmi barem petina zaposlenih prima minimalac i ništa im se ne daje na ruke. Njima povećanje od 33% zbilja znači. Ne znam kako će i sa povećanom platom živjeti. Osjećao bih se posramljeno kad bih ijednog trenutka zažalio što je njima plata porasla više nego meni!!!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks