https://i.imgur.com/LLIPKo1.mp4
7%.... kako čudno piše 25%![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-kupovne-moci
Predivna
Cijene hrane u Luksemburgu za 35 odsto veće u odnosu na Crnu Goru, a prosječna plata veća za 320 odsto
U odnosu na 2019.g gotovo da se mrdnulo nije u pogledu standarda
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Moze li neko da mi kaze kako krecu ovi obracuni u novembar plata skace 40€ pa poslije nove ide 900-1000 ova prosjecna?
Ili prostije, ako mi je plata 730 oce li sad biti 780 ili 900?
Ne ocekujem od lazova nista samo mi cudno kako ga pojedini ovdje brane silu na sramotu.
Nema potrebe da se lazemo, bolje da je rekao ne moze drzava… odrace ga sjutra Dritko, koja splacina no dobro ovaj narod ni ovakve ne zasluzuje
Tebi je sada bruto 883.44(730neto), sva umanjenja doprinosa i poreza na teret zaposlenog povecavaju njegovu neto zaradu
774.17 bi trebala nova neto zarada da ti bude
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nas-bez-struje
дођите на море да немате струју
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A on još ne kapira da DF ulazi u vladu baš zbog toga što je glasao za neke stvari koji dovode do ES2 🤣 I da samim usvajanjem ovoga, DF je zabetoniran ne samo u ovoj vladi,nego vjerovatno u velikom broju svih idućih.
Ali nema im bolje škole od te kad ih stvarnost išklapa zaključno sa jednim ulazom u EU sa sve četničkim vladama na čelU 😁
значи успјех министарке се мјери успјешним тестовима? при чему је жена ту од новембра. ко би министар просвјете оно кад родитељи бјеху јачи од државе? кад су им дебилчад варала а абазовић их частио поновним тестовима
распитај се малко о жени, није згреда. најбоља министарка Владе, за класу испред свих. а 90% директора дфовци који су против ње
ја тебе разумијем. ти припадаш овом четничком корпусу будимира и екипе који мрзе све што је црногорско. ти оћеш да ђеца учи како је дража био херој а не чкапи која је молила за милост. јер си ти тако учен
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što bi neki rekli, dajte samo ekonomske teme...![]()
E šta vam napravi lažojko... nije mi ni Milo ni Drago
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ebe mi se hoće li mi uvećati platu za 100 eura, neka ograniče cijene životnih namirnica koje konstantno rastu.
Marketi skuplji nego u Švici a sad neko treba da se zadovolji platom od 600 eura.
Nije iz medija al jest iz naroda prica , momak radi za ZIKS na bolovanje evo 5 godina a privatno radi za mtel montira antene,kablovsku tv .... gledaju ga nacelnici svi nikome nista ima papir za sve a lik svake godine prekine bolovanje pa uzme odmor pa opet bolovanje i tako 5 godina...
hint ne mozes preko godinu da imas bolovanje jer ti dolazi da ides na komisiju za invalidsku penziji, provjera radnih sposobnosti ali ih ti zajebes sa odmorom pa onda sve jovo na novo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A cujes pricu pa vidis da laze premijer u lice pred citavom drzavom.
Bukvalno ljudi ne znaju ni sta je govorio osim da nece biti to sto je obecao i na konto toga dosao tu dje jeste.
U srecnim drzavama bi ga svrgnuli za 24h no su nama prece price o zastava i crkvi.
Hoce li me ko naucit kako se to radi, ja jednom za 20 godina podjoh na bolovanje gomilu papira mi trazise.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks