dobro je kad su se fidelity nostradamusu ispunila sva njegova predvidjanja
nothing comes from violence and nothing ever could
...
![]()
#fakenews
Кад ће на дневном реду здравство и просвјета? Или након ЕС2 мора прво капела?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Знам ја добро на што мислиш.
По први пут послије 30 година оно што се уплаћивало то се исплаћивало, без потребе да држава интервенише.
Добијена је стабилна и здрава ситуација.
ДПС је сипао сваке године преко 200 милиона из буџета у тај понор, (више него капитални буџет) и то је у вријеме дританове владе санирано, односно нађен је баланс да се тај понор затвори и да се пензије чак и повећају за одређени проценат.
Овај лудак ће нас нагрдити.Кад томе додамо унинуте доприносе за здравство, држим да ће ова Влада сваке године један кинсеки кредит за дионицу Смоковац-Матешево морати да сипа из буџета.
Па ви сад видите докле то може.
Иначе да се разумијемо, не би ми било криво да Спајић успије.Нема трунке пизме у мени.
Најсрећнији би био када бих у стилу Воја Шешеља, морао да поједем све оно што сам овдје писао поводом Европи сад.
Срећом још увјек имам здрав разум.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Znaci lelekalo se kad je bila ES1 i isto se radi zua ES2, ipak je mislim bolji onaj DPS sistem, dovoljno je osobi 2,5 evra dnevno da ne gladuje, vratite to bolje je...
Kad onda pada bankrot, feb-mart?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ovo danas zvanično počela kampanja za nove izbore?
https://www.antenam.net/drustvo/3315...liva-u-fasizmu
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
ако прође ЕС2, иде горе ес. он је Владу имао без дфа, тако да би је могао направити и после неких наредних. дфу му само одмаже и гази ову државу као дпс. скуп издајника који служе интересу снса. не може бит нормално да се миче министарка која разбија да би се поставио четнички испрдак будо
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dje je 25% SVIMA Spajki?80% tabele ima povecanja 50-60-70 eura tj oko 5 do 7%
A i ovima kojima se uvećava na 600 i 800e, njima će samo da prebace na račun pare koje im daju na ruke inače.
Kakve prevare, sramno.
![]()
Last edited by lucke91; 18-07-24 at 14:18.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Vidim da dosta forumaša insistira država duradi nešto i da ne porastu cijene.
Podizanje plata bez podizanja produktivnosti samo podigne nivo cijena i opet se bude na istom.
Nisu ti krivi ni Voli, ni Laković niti Tehmomaxi.
Ljutiti se na njih je kao da se ljutite na kišu što pada.
Povećanje plata bez veće produktivnosti donosi inflaciju i to je kao gravitacija.
Ono što će najviše da poskupi to su usluge.
Posebno one koje se obavljaju za najmanje novca. Servisi svih vrsta čišćenja, frizeri, vešeraji i sl.
Lično povećaće mi se prihod 5% ispeglaće to inflacija za dva -tri mjeseca i nastavljamo dalje.
Liči mi na neke izbore u novembru kad se narod opari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks