Antivakseri na aparatima.
Vjerovatno će reći i da su ljekovi loši, jer farmako mafija.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Antivakseri na aparatima.
А та селекција је стварно прелоша ал ми у овом случају не смета превише. Не може се сјести , одморити, попити пиће и попричати као људи што неће штека цигарета бити испаљена за пола сата.
Па нек се жале на инспекцију да иду и на веће па ће бити win - win.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ne znam jesi li sarkastican ali evo...
Neces tekst nac, to sigurno. Iskustvo nalaze, potkrijepljeno od par doktora tokom kovida (izvan CG). Najtezi slucajevi u Evropi su bili smjesteni u odredjenoj bolnici / klinici. Sve nepusaci.
Jedan od razloga mog posta. Ostali nijesu za javnost jer je antipusenje preraslo u kult
Kad kazem duvan, ne mislim na fabricke cigarete.
I kad kazem pusenje, ne mislim na duvan.. sad to zvuci okej
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Tako je,što ne znači da se regulisanje gužve ne može izvesti na bolji način nego što je da te preži neko iznad glave i broji zalogaje.Ako već ne rade rezervacije,nek uvedu onaj aparat ka u banke i neki pristojan lobi/foaje.
Gužva/zbijenost,žamor/loša akustika i dobar restoran ne idu zajedno.
Na kraju,da nađemo zajedničku tačku:
Hrana odlična,restoran velik ali ne dovoljno velik
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-06-25 at 12:13.
Moja ćerka obožava ono njihovo miješano meso i idemo često.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ne idem tamo iz razloga što sam se osjećao neprijatno za stolom, a u kafanu se ide valjda da bi se opustio čovjek. Nisam hit&run tip no kad sjedem da jedem volim i popiti i to bogomi traje, a jednom kad se tamo zapismo malo uz ručak, imao sam osjećaj da mi dahću ljudi preko onog stakla, broje zaloge i kunu što poručismo još po koje pivo a završili smo s hranom.
Baš express restoran vajb ili što pomenu joni autobuska stanica đe izgleda obje strane žele da ti jedeš, dižeš se i oslobađaš sto što prije. Svaka im čast naravno, imaju oni svoje klijantele i više nego dovoljno, ozbiljan biznis su razvili...
Last edited by BiTrAtE; 11-06-25 at 12:32.
Ja zato nisam volio nikad napolje kod njih u Zetu no iskljucivo unutra jer onda nemas problema sa tim
A bogomi nije ono restoran za kuliranje...sta znam, meni je bas za to da pojedem vrhunsku hranu koju volim i ćaaaaa. Eee i da pohvalim konobare koji su baaas klasa, mogu dosta restorana nauciti od njih kako se komunicira i leti oko gosta
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ono je luda kuća, mislim da bi lagano mogli i treću smjenu.
Inače, meni je ljepše u staru Roštiljijadu. Konobari su profi, nema priče.
Jedino što im hrana varira, vjerovatno zavisi od gužve, itd.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Onakve hrane može da we jede na još bar 10 mjesta u Podgorici. Plus ne moraš da čekaš.
Možda sam pretjerao ali na 5 sigurno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Eeeee u pm
Nekako su im jace cijene i daju velike porcije a ukus zanemaren - amerikanizam
Povedoh prijatelje na rucak do Niagare, cekali smo konobare nekih 30-40. Konacno prilazi momak obraca se na engleskom, iz principa ne zelim da pricam engleski u svojoj zemlji. Nakon toga jos 2 konobara na engleskom i podrugljivo obracajuci se, da podjemo u restoran gdje znaju nas jezik. Samo se pokupismo. Nikad vise me nece vidjeti!
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Last edited by mika123; 12-06-25 at 20:16.
U najboljem slučaju je tamo hrana vazda prosječna bila. Ako je do ambijenta uz rijeku, bilo koji lokal uz jezero/Moraču ima bolju hranu, npr. "Obala".
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Zashto lijepo ne traziste shefa,pa ako shef nije tu broj gazde...?Nedopustivo je da se to deshava,a stav da necesh poc tamo vishe nikad,ochigledno im je to bio cilj.
Da ne idem sad van ovog thread-a ali takvo ponashanje je extremistichko,a to ne bi trebalo nikome da se tolerishe koliko god tolerantni bili.
...
Bio sam prije par godina i osoblje je bilo uslužno, vlasnik ljubazan i pričao o svom psu sestriću koji se igrao sa psom. Moram reći da smo se osjećali kao da smo dobro došli. Poded usluge i hrana je bila dobra. Nijesmo pričali ni na engleskom ni na albanskom.
Može li biti da su zaposlili konobare iz Albanije (nema kod nas interesovanja za tu vrstu posla)? Jesu li Ujkići i dalje vlasnici?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks