Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Atentat je teorija zavjere...sta su dobili kada su ubili Kenedija, Martin Luter Kinga? Pa ajde prosvijetli nas kad sve znas, cus sta bi dobili da su ga ubili, svasta li se odje procita...
Mali nije bio sav svoj.
Prvo, očigledno je svjesno otišao sa puškom sa kojom barata ka guska u magli.
Drugo,znao je da ga čeka sigurna smrt.
Ovo drugo i ovo prvo je činjenica.
Oladili ga u roku odma.
Sve ostalo su teorije zavjere dok se nešto ne dokaže.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Prvo i osnovno, za mandat Trampa nije se vodio niti jedan rat, pametnom dosta...ako ti i dalje mislis da je teorija zavjere ovaj atentat onda je to tvoj problem, znaci lokalna policija je imala informaciju da se neko sa puskom penje na krov i puzi i nisu preduzeli nista dok ovaj nije opalio, pazi sad, 5 metaka (ili kako to koleginica rece "oladili su ga odma", a on je pored ovoga "odma" ranio Trampa, jos dvoje ljudi ranio kriticno i jednu osobu ubio), e sad je li to teorija zavjere ne znam, valjda ti bolje znas...
Last edited by Whisperer; 16-07-24 at 11:53.
Dok ne vidis zvanicnu informaciju, kao sto rece Bluemoon, svaka spekulacija spada u teoriju zavjere.
Pokusaj atentata nije teorija zavjere vec stvarni dogadjaj.Originally Posted by Whisperer
E ovo je teorija zavjere. Jedna, a ima ih podosta jer su republikanci veoma mastoviti.Originally Posted by Whisperer
Ja ne znam odgovor ali ti ocigledno znas. Mozda bi trebao svoja saznanja da obrazlosis u ambasadi Amerike, da sto brze razrijese ovaj slucaj.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne samo planira da postane apsolutni vladar nad nuklearkama ka onaj u Moskvi i svašta planira u ovaj program ođe ima ga u pdf-u.Pod Projekt 2025.
https://thebulletin.org/2024/07/trum...r-nuclear-war/
Ono,to su "sitnice".
Last edited by Bluemoon; 16-07-24 at 12:20.
She is only here to annoy herself!
nekada davno sam se na kratko bavio obezbjeđenjem i bio na nekakvom kursu, prva stvar koju te nauče je da ne postoji 100% sigurno obezbjeđenje, a SS je imao više brljotina kroz istoriju, pogotovo tokom šezdesetih i sedamdesetih
evo sad ću vam reći jedan događaj od prije 20ak godina kad je opljačkana PG banka u centar, uglavnom opljačkala je baba koja se lagano pješke zaputila ulicom, naši agenti je slučajno presretnu (ne znajući da je to ona) i pitaju da nije prošla neka gospođa ovuda ona veli jes sad je protrčalasrećom su bili par pametnijih momaka pa su provalili da je ona, policija još nije stigla i ko zna kad bi
Da se nadovežem na tvoj post, a ne vjerujem koliko ljudi mlati kao Maksim po diviziji na ovu temu..
Video i fotke su objavljene da ga je ustrijelila lokalna policija tj. snajperski tim. Lokalna policija, ne FBI ne SS.. SS je bio zadužen samo za najuži perimetar i to je jedini propust..
Nivo i način reagovanja SS-a se ne može porediti sa reagovanjem loklane seoske policije.. Ovi prvi nisu bezgrešni ali da Trump nije imao sreće, da je zavisio od lokalne policije bila bi druga priča..
Ja i dalje ne vidim konkretne dokaze koje ovog klinca stavljaju u kontekst dobro organizovanog atentata.. Da ne znaju nešto republikanci, mislim da ne bi previše čekali sa tim informacijama..
Ali vole naši ljudi da glume pamet zasnovanu na holivudskim blokbasterima i teorijama zavjere.. A IQ nikad niži i to u regionu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Znaci ipak nije teorija zavjere kako rece kolega, zasto ova informacija nije odma proslijedjena agentima oko trampa i snajperistima koji su stitili taj prostor, ili ako jeste, zasto se nije odma reagovalo? Ali prvo i osnovno, ne stiti taj prostor koji je svega 130 metara udaljen od govornice i imati cist pogled na Trampa i to je za analizu, dosta propusta da bi se reklo "slucajno se tako desilo" ili "to su obicne krofnadzije", ali dobro evo vidjecemo kako ce sve zavrsiti po tajnu sluzbu i oce li neko da odgovara za ovo...
Ne koriste iste kanale komunikacije, zbog toga je zakasnila reakcija SS-a i drugih službi. Da li je to greška/propust - jeste.. Da li je namjerna, ja bi rekao nije jer prije svega bezbjedonosna procjena skupa im je izgleda bila takva kakva jeste - na minimumu.. Da ponovim, ako bezbjedonosna procjena to ne nalaže, zaštita kandidata za predsjednika i samog aktuelnog predsjednika nije na istom nivou..
Opet, ovo i dalje ne liči na namjeran propust.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
eto mozemo da vodimo diskusiju a da ne vrijedjamo sagovornika, super ti mislis tako, ja ne mislim, ali ajde da ostanemo barem malo civilizovani pa da i ako se ne slazemo mozemo normalno da diskutujemo, jer onaj IQ onda se jedino odnosi na one koji vrijedjaju sagovornike bez ikakvog povoda...
Ipak ostaje onaj Projekt 2025. oko nuklearki đe je Tramp sve samo ne budući Dalaj Lama kako ga neki vide.
A ovo oko revizije nečega što se desilo tog dana nek se bavi nacionalna bezbjednost USA njihova stvar mislim propust šta god.
Dobro decko nije prvo snajperiste skinuo, kad vec niko nije htio da puca put njega, pa posle natenane da meraci Trampa i njegovo obezbjedjenje.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Japanci
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gavrilo Princip je ipak znao što radi.Ovaj očito nije.Ko zna što je ovome motiv.
Last edited by Bluemoon; 16-07-24 at 20:34.
klasični izopštenik iz društva
Pa E tako mi se čini iz priloga.
*u prevodu teško da iko "stoji iza njega".
Last edited by Bluemoon; 16-07-24 at 21:38.
Грешка
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ovaj momak je samo mentalno poremećen ( imate snimak dje momak sam ide ulicom i vrišti ) i to je njegova kvalifikacija da bi ga CIA angažovala na ovom zadatku ( isto je i sa Slovačkim premijerom ) . Hitler je imao užasnu stvar da uspavljuje te ljude ali evo danas svjedočimo da je i to humanije nego ovo danas ...
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks