Eh, tu je kamenolom odavno.
Velja Spila, sad ba pogledah na Mape. Malo je prilaz gadan zbog gradilita, ali nita strano.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Eh, tu je kamenolom odavno.
Srdacan pozdrav prijatelji i neprijatelji
Kao sto znate, ja kao pasionirani amaterski hidrometeorolog i neko ko je ugledan clan meteo foruma i prije svega neko ko je donosilac dobrih vijesti na forumu mogu da vas obradujem. Ovaj vreli talas koji nas je zahvatio popustice do subote kada ce dnevne temperature pasti na 38 stepeni, a jutarnje na 25. Ladni talas stize i sve je blize.
Sto se trice bracnih duznosti oktobar je mjesec koji treba sacekati, ako neko pak i pomisli da upraznjava vanbracni seks ja licno, kao i mitropolit crnogorsko - primorski Joanikije II, arhiepiskop cetinjski i mitropolit crnogorski Mihailo, biskup monsinjor Ivan Stironja i reis Rifat ef. Fejzic smo protiv toga, veliki je grijeh u pitanju, ako se i desi, neka se desi u novembru.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ako je tako Jakuza,ja odoh da traim blagoslov jer ne mogu čekat oktobar.Moe li me bilo ko od vas 5-oro oslobodit zabrane ili neko ima prečicu do Boga?
Mislim,sačeka' bi ja oktobar,no ne znam oće li ena mojim stopama ili ...?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
presveti, mozete li nam reci sta da radimo do novembra?
nothing comes from violence and nothing ever could
speak for yourself
nothing comes from violence and nothing ever could
Vrijeme je za promjene. Zaboravi prošlost, zaboravi strah.
Ako ste zadovoljni, samo gurajte. Ako niste, samo nešto promijenite.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Poto je Jakuza spor sa odgovorima,ja pitah jednu staru kominicu to je ona radila kad su bile nekad ovakve vrućine i jesu li njima sveti branili ono do oktobra/novembra?
eretski se nasmijala,reče da je i njima bio zabranjen slačak do novembra,ali da je ona to reavala tako to,pazi sad,"navlai kaiprst pljuvačkom i..."
Ja reko:"Iiiii?"
A ona:"Aj donesi mi po lubenice s pjace,pa ću ti ispričat do kraja"
Odoh na Ginta pa javljam nastavak
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ajde javljaj to je bilo.
Ja idem kod moiJa u Bijelo Polje da se razljadimo malo.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Čak i ja koja volim vrucinu nesto ne mogu..mada, sad sam nasla da pravim sok od kajsije i dzemU kuci mi je haos, milion stepeni, ali reče Jakuza stize zahlađenje...moram ovu ćebad povadit
![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Nekad je Delta bila spas za ljetnje bježanje pod klimu, ali ove godine je katastrofa... Nikad lošije nije bilo rashlađeno.
kad pomenu Deltu....nekd je jedina klima u cijeli Titograd bila u Podgoričanku, veliku RK Beograd u centru grada i nema Podoričanina koji kad završava nesto po gradu nije uletio u robnu kucu da se malo razladi, ufati krug, bogu hvala imala je 4 sprata i bilo je svega da se kupi od namjestaja, obuce garderobe, galanterije i to sve najkvalitetnije u gradu, pa do Vračara u podrumu...i sve klimatizovano....uh ljepote teA danas svaka kuca po tri klime....jos samo da pocne ka u Dubaiju po ulica klime da biju
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što ga je dunulo, nosi prašinu usput gratis
Ne bih rekao, ima još cijeli avgust i septembar, možda je stiglo samo na nedelju dana. Ali svakako će prijati osvježenje od 15 stepeni minimum hahaha, naveče pogotovo za spavanje.
Đe je ovaj pomet slikan?
Kod nas na primorje ništa od ovoga nema.
Ugrijalo 43 je trenutno...
Evo i kod mene ba oblačno...
Poslato sa ultra mini pisaće maine
............ \_(ツ )_/............
U Bd veli feels like 40 aaa
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon hro!
Evo onda fina animacija... https://cloud.tapatalk.com/s/66993805...151_Google.mp4
Poslato sa ultra mini pisaće maine
............ \_(ツ )_/............
Niksic nas lijepi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon hro!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks