Evo gledam ove storije na IG, ono drzi se telefon, vidi se instrumentabla/put ispred i cuje se neka bolna muzika - ne postoji jedan da ne svijetli STOP ili check engine ili neko upozorenje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Bitno je da rade svijetla - lampice unutra, one napolje ne moraju
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ostacu kulturan da ti kazem sto me boli.
Ako vas boli istina,to je druga priča
Putujući i vidio sam da se niko ne vezuje u grad i okolinu. Sjedem kod prijatelja u auto,kaze sto se vezes? Sjedem kod drugog,isto pitanje?
Pa reko zbog sebe pa zbog policije. Povucem i vezem se.
Sto se tice policije, vjerovatno da si 100% u pravu,na rijetko vidim po Baru da se policajci vezu,saobracajci uglavnom to ispostuju,ostali niko od njihovih kolega.
Intervetna nikad!
Sent from my Aber kutija
Obavezna dnevna svijetla je jedina svijetla tacka toga zakona o saobracaju jer olaksava voznju znatno. Treba gatati je li onaj majmun sa ugasenim svijetlima u pokretu i ako jeste kako se krece, upaljena svijetla poboljsavaju percepciju znatno. Ja se i vezujem uvjek iz prostog razloga sto sam navikao a suvozacu uvjek kazem isto jer ce pistati odma ukoliko se ne veze, ako on moze da slusa to ja ne mogu jer se na pezoa ne gasi to dok se ne veze suvozac.
Zanima me posto znam da vecina gasi taj alarm za pojas, je l se provjerava to na tehnickom i zasto ne?
Da ne sprze farove brt, vazniji su farovi i sijalice nego necija bezbjednost.
Evo imam auto iz '98 god na koje se svijetla pale autonatski cim upalim auto, pa mi se jos farovi nisu sprzili, a presao sam s njim preko 200.000km do sad, sijalice mi xenon traju po 2-3 godine.
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by HaRRyy; 13-07-24 at 12:42.
vrijedjate se ka pubertetlije za sitnicu...pusti raspravu valjda se može uljudno komunicirati....
Inace, njvise me izludjuje nedavanje žmigavca ni u jednom trenutku u saobraćaju....je li realno da debili ne kontaju koliko je taj pokazivac tvojih namjera bitan za tok saobraćaja?!
Ne pamtim da je po ulicama bilo više "nepismenih" (koji nemaju pojma o niejdnom saoraćajnom pravilu ili znaku na putu) vozača nego sad! To osililo.....ako ide pravo, ima prednost, jebe joj/mu se što sječe vaznu saobraćajnicu što ima znak STOP! Brate, neka me raznese, kad ima znak stop namjerno cu se zalećet pa kosti joj polomit kad počne da urlice kad se stučimo...
i neka mi se žene ljute koliko oće, i muškarci su često nesoji za volanom i nemaju pojma, ali žene?! To je haos!
Juče izlazim iz kruznog (nk-ct) od Delte ka Zabjelu, iz pavca Cetinja isto ka Zabjelu u kružni ka u svoju dnevnu ulazi gospoja, bez da se malko zaustavila da barem virne, pogledne da li neko iz kruznoga ko ima prednost jer je vec u kruznome, izlazi, neeee, ona ide desno i ona je glavna i nikoga ne šiša....ja izlazim iz kruznoga sa žmigavcem naravno, i usporavam (srećom) jer onamo je i usko grlo, odjednom pored mene stoji zena sa nekim golfom i po gasu i ide ona...ma uopšte ne gleda na mene ka da me nema?! Kad sam krenula da se isključujem ona je bila ispred zaustavne linije na kruznom....
posle po ure, nailazim na Stari onim ulicicama gdje njen prvac ima sa obje strane STOP...ja nailazim dajem žmigavac, idem lijevo protutnja zena70 na sat ni da je pogledala lijevo desno...zakocih, popada mi sve sa sjedista, prosu mi se sve po podu....da sam je uhvatila...i jos se čudi kad sam legla na sirenu....nikad mi vise za volan sjela ne bi NIKAD!
Last edited by zvoncica; 13-07-24 at 14:43.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zasto se skidaju tablice sa auta? Koji je to prekrsaj?
Ako je auto neregistrovano.
Do pojave "bijelih" sijalica (xenon, led i sl) mozda bi imalo smisla da pomaze da ranije uocis. Sa ovim novim svijetlima na daleko skoro i da ne primjecujes da je upaljeno. Pogotovo sto su na sijalice za dnevna svijetla sve manje i manje pa se skoro i ne vide na danasnja auta kad je u auto upereno sunce.
Kupio sam ja njega. A ti definitivno bolje vidis ako uvece imas zdrav far koji nije pregorio unutra od losih sijalica koje non stop gore.
Paljenje maglenki kad nije magla je tako seljacki a uz to i kaznjivo zakonom ni na zalost biko to ne sprovodi.
Kako ti pomaze sijalica da procijenis brzinu auta na pravac?
Malo manje podmecanja OK? Ako ti je tesko diskutovat normalno onda preskoci.
A na usput obrati paznju koliko auta ima pregorele farove iznutra.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Uprava policije je saopštila da je uhapšen vozač B.N. koji je nezakonito koristio svjetlosnu signalizaciju, tzv. „bliceve“ plavo-crvene boje.
Navode da je patrola Mobilne jedinice saobraćajne policije juče u Meterizima, prilikom redovne kontrole saobraćaja, zaustavila i kontrolisala vozilo "audi A6", koje se kretalo iz Podgorice ka Cetinju, te da je B.N. tom prilikom koristio „bliceve“ ugrađene na prednjem dijelu automobila.
"Nakon što je ubrzo zaustavljen, policijski službenici su utvrdili da se ne radi o vozilu iz kategorije vozila pod pratnjom ili vozila sa prvenstvom prolaza, pa su zbog počinjenog prekršaja vozača isključili iz saobraćaja, lišili slobode u skladu sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima i priveli ga nadležnom sudiji za prekršaje", navodi se u saopštenju.
Podsjećaju vozače da svaka ugradnja i upotreba svjetlosne ili zvučne signalizacije na vozilu predstavlja prekršaj, te da u skladu sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima, pored odgovarajuće sankcije, ovakva vozila moraju biti isključena iz saobraćaja, a vozač lišen slobode.
utripovala se legenda
She is only here to annoy herself!
Zamisli propalicu koji hoce da se ***** zuto-plavim lampicama na privatno auto i nepostojecim vezama za policijom a sve kako bi izgledali mocno.
Ja danas vidjeh isto jednog sa blinkerima Audi neki mocni... vjerovatno je rekao ovoj patroli kolega nek nam se napusi ova sirotinja....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bio moj prijatelj iz Srbije na moru u CG i iznenada je morao zbog hitnog slučaja u porodici da se vrati 14.jula. na granici ga sačeka policija sa testom na drogu. Njemu je ljekarski prepisan bromazepam u sklopu terpaije viskokg pritiska, on im je pokazao izvještaj specijaliste gdje mu piše da mora da uzima i bromazepam u sklopu terapije, međutim, polcajac se postavio i kao dijagnostičar rekavši nešto "svako može da dobije izvještaj specijaliste"...Uzgred budi rečeno, prijatelj je porodični čovjek sa dvoje djece od 3 i 5 godina, koja su bila sa njim i suprugom u autu, ali policajac je insistirao na vožnji pod dejstvom narkotika (bromazepam 3mg), i pošto sud ne radi do 16. jula trebalo je da odleži 2 dana u pritvoru dok sud ne počne sa svojom plemenitom dužnošću. Posle dugog ubjeđivanja i određenih telefonskih razgovora, policajac je popustio, ali pitam se kakva smo mi turistička zemlja ako ovako razbojnički vršimo prepad na ljude koji samo uzimaju svoju terapiju? Da li je bahatost policajca u pitanju ili stvarno moramo da odustanemo od svojih terapija jer nikad ne znamo kad ćemo morati iznenada na put?
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Iz rubrike nije se desilo…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ako si ti lažov, nemoj drugima pripisivati svoje osobine. Reci mi jedan valjan razlog zbog koga bih izmislio ovaj događaj pa da ti dam tri naredne plate. Zaista se desilo a možeš potrežiti na internetu gdje Ivica Dačić kaže da bi u Crnoj Gori bio kriminalac jer mu je ljekar propisao bromazepam.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Cak i da jes istina, necu govoriti da nije, bromazepam ima toliko nezeljenih efekata koji mogu da uticu na sposobnost upravljanja autom (bes, oticanje, glavobolja, mucnina, problemi sa vidom, slabi misici, smanjenje paznje, deluzije) da ti prijatelj, koji kao sto kazes ima dvoje male djece, bukvalno nije normalan coek kad ih vozi po ovom zaropeku na more u CG a pod takvom je terapijom.
Kažu pametni ljudi, bolje ćutati pa da misle da si glup nego progovoriti pa da se definitfno uvjere. U svakom specijalističkom izvještaju bi izričito pisalo, s obzirom na dozu lijeka, - Zabranjeno upravljanje motornim vozilom, ovdje to ne piše jer je doza suviše mala i normalna za svakodnevno funkcionisanje. A pogledaj neželjena dejstva mnogih ljekova, popiješ brufen i svašta ti se može desiti...otkazivanje bubrega, srčani zastoj, javljanje duha druga Tita...Mogu li te zamoliti da navedeš jedan lijek koji nema neželjenih efekata? I da li je bolje popiti bromazepam pred spavanje pa ispavan poći na put nego bez bromazepama probdjeti noć budan i ujutru neispavan krenuti na put?
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Tebi očigledno ne treba bromazepam. Svaki dan ti je Božić. E da mi je tvoj mozak da odmorim neđelju dana.
Nije Ivica pričao svoje iskustvo nego se osvrnuo na žalbe turista iz Srbije koje to zadovoljstvo da piju svoju terapiju košta 700 eura ili zatvor, ne znam koliko dana. Tako mi časti crnogorske poicije.
Last edited by Atejista Vljernik; 16-07-24 at 10:39.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Za vreme terapije lekom Bromazepam, posavetujte se sa Vašim lekarom ukoliko upravljate vozilom ili rukujete mašinama. Lek Bromazepam ima snažan uticaj na psihofizičke sposobnosti. Za vreme terapije nije dozvoljeno upravljanje motornim vozilima ni rad sa mašinama.
Doza bromazepama je suvise mala i normalna za svakodnevno funkcionisanje -> tableta za smirenje, odlicno je to funkcionisanje nema sta.
Kao što sam napisao maloprije, u pitanju je doza bromazema koja čovjeka driži funkcionalnim, inače bi u ljekarskom izvještaju pisalo: ZBBRANJENO UPRAVLJANJE MOTORNIM VOZILOM. Džabe je gluvom pričati, 80% ljudi preko 35 godina pije ili diazepam ili bromazepam u terapeutske svrhe.
I konačno, čuo sam se sa stručnim licem i reče mi da se takvi testovi ne rade nasumično, već samo ako se neko čudno ponaša, dezorijentisan je, ostavlja utisak da ne zna gdje se nalazi...Tako je po pravilima službe, a hajdučiji policijskoj i dalje se divite, pa ako Bog da i vi došli u njihove ralje.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Kao da slusam neku majku koja brani svoje dijete nakon sto je uradilo nesto lose, pa veli ne bi moje dijete to nikad
ovo ni informer nece da objavi
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks