Da nije ko presvlacio siceve kroz PG, da nisu djurkovici i knezevic posto se cekaju po 3 4 mjeseca?
Ovo sam ja uradio kad sam.prodao auto ove godine. Caka je sto kupca totalno blokiras, on ne moze da registruje auto dok ne maknes zabranu registrovanja. Tako da sam morao da se cimam opet po mup-u da to micem da mrcenik moze da zavrsi sve.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Da nije ko presvlacio siceve kroz PG, da nisu djurkovici i knezevic posto se cekaju po 3 4 mjeseca?
Koje su normalne vrijednosti dizni 2.0 tdi 150 konja oktavia 2016
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Da li neko ima iskustva sa ovim krovnim koferima G3 kojih ima u Okovu?
https://www.okov.me/mn/proizvodi/kro...-auto-reef-580
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Momci, postoji li neki servis u Tivat ili Budvu gdje bih mogao da podjem da pogledam jednog BMWa?
Cisto osnovne stvari da se vide, i da se podigne na dizalicu...BMW Radulovic mora nedelju dana unaprijed da se najavi, sto ne mogu bas da dogovorim
Kod koga da povedem auto, blokirala suvozaceva vrata ne mogu da se otvore ni spolja ni iznutra?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
carpe diem!!!
Kod Grebovica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kaškai,2009,1.5 dci,slabo vuče,uključi turbina tek na 3.200-3.500 obrtaja.Što može bit?Protokomjer novi stavljan i isproban-nije do njega.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Greskaaaa greskaaaaa moja si najveca greskaaaaa
Nije stavljan na dijag,a to nije moja ni tvoja greška.Poznanik mi je to.Mrčo bi samo da ima najavu koliko ga može koštat ta eskurzija,jer trenutno nije solventan ni za dijagnostiku a ne za popravku.Veli,guslaću ovako dok ne uđem u plus
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 17-07-24 at 14:22.
Treba da se ocitaju parametri pro a ne zamijeni maf, zamijeni turbinu…
Do bosne samo sa licnom, nista zeleni karton i to?
Je li cemu put HN-Trebinje ili preko Vilusa?
Direktno HN - Trebinje.
Ko ima dvoje djece i ide na put...
U gepek koliki god da je idu 4 kofera, kolica, putni krevet itd itd, velo brzo prifali mjesta...
ko prodae mat foliju za kola
trebami 20x100cm
svojevremeno u i na suzuki marutija smo spakovali kompletan bend sa instrumentima dje su bila dva paklenika sa preko 120kg,stigli i utekli bez ista da nam je bilo.prije par godina 5 kofera,dvoje ljudi i dvoje djece dje ukupno u celjad nije bilo 200 kila i sa skijama nazabljak nije stalo u tuarega jer zaboga udaraju koljena u prljag.
poenta price rdjavom murcu i dlake smetaju
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks