Page 356 of 682 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... LastLast
Results 8,876 to 8,900 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Quote Originally Posted by Gagarin View Post

On u Crnu Goru, Vučić u Srbiju. Makar oni tako kažu, a valjda ne bi lagali.
    Ada neće Crnu Goru u Čačak ponijet.
    I neće, samo će je svesti na nivo moravskog okruga i Čačak instalirati ovdje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by hercules; 16-07-24 at 07:06.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Vojvoda nikad nije krio svoje stavove za razliku od ovih kojima su puna usta EU, demokratije i zapadnih vrijednosti a ovamo se bore da dođu na red da popasu čmarne dlake političara iz Srbije koji su trenutno na vlasti. Opozicija iz Srbije im ne leži, dok ne dođe na vlast naravno.

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,040
    Thanks Thanks Received 
    881
    Thanked in
    462 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Na putu ka Cijevni, desio nam se nemili dogadjaj(troje nas je bilo u autu, dijete pozadi).
    Isli smo svojom trakom i stali da tražimo mjesto za kupanje, a drugom trakom se u sekundi pojavilo drugo auto vozeći velikom brzinom.
    Iz auta izlazi momak 20 godina star i drži kamen u ruci.Pogled bijesa(razjerenoati i agresije) i vike: "mogli ste da nas ubijete", (isao je svojom trakom,nikog nije bilo iza nas).
    Sve se dešava u roku 4, 5 sekundi:
    Otvara moja vrata suvozača zamahuje rukom da nas gadja kamenom.u ruci ,udari i nasrne(pozadi je dijete).
    Stavljam ruke preko glave , makar da zaštitim taj dio, 100 posto sigurna da ću biti povrijedjena.
    Napad je sprijecio njegov otac koji je bio vozač.
    Momak nije vozio.Autom je ubrzo velikom brzinom nastavilo u pravcu grada iz kojeg je došlo.
    Tablice nisu iz naseg grada. Nisam zapamtila tablice jer je auto iza nas bilo, samo grad da bi prijavili policiji.
    Kada sam.zatvorila vrata osjetila sam.se
    sigurnom.
    Dijete se istrumiralo, a i mi roditelji.
    Šta bi se desilo da ga niko nije sprijecio i da je u ruci imao nož?
    To znači da ako neki ljudi treba da se lijece i budu na jakim terapijama(pogled je rekao sve i agresija i želja za nasiljem), a nisu, ispastacemo mi građani.
    Jedna nemila situacija nadam se poslednja, ali sa srećnim ishodom.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Nije ovo nista novo na zalost.
    Katastrofa je sto vam se ovo desilo, pogotovo sto je dijete gledalo sve to. Pakao.

Jeste li zvali policiju ?

Masa divljaka i dzukela hodi ovom drzavom.

Ja zbog nesoja u auta i medjeda na motore/trotinete juce porucih kameru za auto (prednja i zadnja). Jedva cekam da dodje.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    6,125
    Thanks Thanks Received 
    5,772
    Thanked in
    3,333 Posts

Quote Originally Posted by Shadow'91 View Post
    Nije ovo nista novo na zalost.
    Katastrofa je sto vam se ovo desilo, pogotovo sto je dijete gledalo sve to. Pakao.

Jeste li zvali policiju ?

Masa divljaka i dzukela hodi ovom drzavom.

Ja zbog nesoja u auta i medjeda na motore/trotinete juce porucih kameru za auto (prednja i zadnja). Jedva cekam da dodje.

Nije meni preuzeh sa Oci Podgorice jer dosta ljudi se tamo ispovijedi.... a npr po Verusi divljaju sa cetvorotockasima oce sebe i druge da skrse djeca niko nista ... ni policija

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

Ima li u vladu neki degen sto je ministar i za demografiju?
    Jel ovo jeftinije nabavit od apanaza matorkama koje su radjale prije 20 godina kao demografska mjera.

Iz edicije “nakovanj bi pokvarili”

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

Samo ekonomske teme.
    Četnici će sve da oposle kod Lažojka.
    Ada neće je ponijet za Čačak!

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,278
    Thanked in
    2,618 Posts

Nisu mi jasni likovi poput Dritana, Becica, Spajica i Milatovica kad ulete u DPS/DF kombinacije i sastavljanja vlade. Ako mi, kao najobicniji posmatraci, vidimo da ce ih neko naguziti, iskorisitti i odbaciti kao kondom cim dobliju ono sto zele, zbog cega oni to ne vide?
    Nisu valdja ego i sujeta toliki da ne znaju kako ce zavrsiti na smetlistu politike, kao sto je zavrsio Dritan? Ili zmure na jedno oko i nadaju se da guzenje nece mnogo da boli?
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

ради моћи и фотеље су људи спремни да ураде све

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    25,852
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Nisu mi jasni likovi poput Dritana, Becica, Spajica i Milatovica kad ulete u DPS/DF kombinacije i sastavljanja vlade. Ako mi, kao najobicniji posmatraci, vidimo da ce ih neko naguziti, iskorisitti i odbaciti kao kondom cim dobliju ono sto zele, zbog cega oni to ne vide?
    Nisu valdja ego i sujeta toliki da ne znaju kako ce zavrsiti na smetlistu politike, kao sto je zavrsio Dritan? Ili zmure na jedno oko i nadaju se da guzenje nece mnogo da boli?
    Ja se nadam da Spajić ima neki plan da ih prevesla sve. Mada kako vrijeme prolazi nada je sve manja i sve sam bliže onom tvom da apstiniram. Mislim kad su izbori u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

Ovo drugo je tačan odgovor. Misle da guženje neće mnogo boljet. Odnosno, da će ih samo malo guzit.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,591
    Thanked in
    2,761 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Znači, crkvica postaje kapela samo ako se neki pokojnik u njoj sahrani?
    Jesam li te dobro razumio?
    Trudim se, vjeruj mi.
    Poštujem, jer se uvijek trudiš nešto napisati na ovom forumu.

Života mi, nisam čuo hiljadu i jedno objašnjenje, no si ti prvi koji mi pokušava objasniti razliku izmedju crkvice i kapele.

.....valjalo bi da prestaneš da Njegoševu crkvicu nazivaš kapelicom, nakon hiljadu i prvog objašnjenja da to nije bila, koja si i sam prihvatio, i da prestaneš da se naslanjaš na presmiješni falsifikat da je Aco samo obnovio Njegoševu crkvicu, iako je digo sasvim drugu crkvu, sa sasvim drugom funkcijom ( funkcijom kapele ), i sasvim drugom svecu posvećenu.

1objašnjenje x 1001 = 1001 put jedno isto objašnjenje ;
    Odnosno, Njegoš na Lovćen nije sebi sagradio kapelu, no crkvu, i tražio da pred njom bude sahranjen. Crkvu, koja je služila kao kapela Njegošu- da mu u njoj kosti budu pohranjene, na Lovćenu je sagradio A. Karađorđević.
    Đedo, Joanikije, Andro, a reklo bi se i ti, traže da se na Lovćen vrati kapela, uz klasično podmetanje, tj. neistinu, da se radi o kapeli koju je Njegoš sagradio, a Aco obnovio.
    I to je razlog sve ove priče.

Razliku između kapele i crkve si čuo u prvom postu, a evo je možeš izvuć i iz ovoga iznad.

Slobodno ti opet verglaj jedno te isto bez obzira što ti se odgovori, ne mrzi mene da se ponavljam, uvijek se trudim napisati nešto na ovom forumu
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Дритан није завршио на сметлишту историје, то што је сад опозиција је друга ствар, биће на сметлишту кад не пређе цензус, или се повуче из политике.
    Заједничко свима што си поменуо је да су мање политички/животно искусни од ДПС-ДФ.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Ipak je vise ono drugo

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

https://www.cdm.me/hronika/nema-prit...erskoj-osnovi/

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

вјероватно су за дф. кад из дана у дан некажњаваш изливе мржње имаш ово. ал битно да дф издуши

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Нити знамо је ли на националној основи туча (с коника се чује да није) нити знамо које су националности у питању, али су вјероватно за дф ти што праве срање.
    Као да нема довољно случајева који су евидентни него се мора додават преко коничких леђа.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    25,852
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

A kakva je ovo priča moj brate. Što je ovo. Pobiju se neke sivonje i ti kažeš mora da su za DF. Skalaj malo molim te. Ne valja ti ovo

19. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

Pobile se neke sivonje looks like

Tko leti, vrijedi...

21. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Mogu li dobit jedan info od Lažojkovih svjedoka sa foruma.
    Kad se stavlja novi kalkulator plata na sajt PES?
    Onaj od prošlih izbora su makli.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Нити знамо је ли на националној основи туча (с коника се чује да није) нити знамо које су националности у питању, али су вјероватно за дф ти што праве срање.
    Као да нема довољно случајева који су евидентни него се мора додават преко коничких леђа.
    su brutalno i bez ikakvog povoda, uputili niz uvreda i prijetnji na nacionalnoj i vjerskoj osnovi oštećenima
    тачно сам знао да ћеш ти прво реаговати. јер си сваки пут кад се деси оваква ствар стајао у одбрану ових твојих. ових који вријеђају народ само јер су друге вјере и нације и граја овуда како ми то не можемо знати, и како им смјештају. тако да, у праву си. намјештено је ово. нема везе, сад улазиш у Владу. сад ћете још јаче да газите људе који вам не леже

можда и први нормални текст који је изашао на порталу вести

https://www.vijesti.me/kolumne/715936/bravo-maida

Baš tako, Maida, nemam šta da dodam onome što ste rekli - svirepost i okrutnost dođu nakon što jedna bolesna politika pokori društvo! Da li je aktuelna Vlada u kojoj sjedi ministarka Gorčević i parlamentarna većina koju predvodi Mandić, promotor neke slične bolesne politike, koja vrlo suptilno, a ne divljački i agresivno kao 90-ih, pokorava društvo?! I prijeti da ga odvede u svirepost i okrutnost sličnu onoj koja je iznjedrila Omarsku i Srebrenicu?!

Ako sjajna Maida Gorčević bude ćutala, ako njene istorijske riječi u Srebrenici prekrije i uguši buka desničara koji se spremaju za ulazak u Vladu, onih koji se ne samo nikad nisu izvinili za zločine 90-ih, Vukovar, Dubrovnik, Sarajevo, Srebrenicu, već ih svakodnevno slave i rehabilituju - šta će onda, draga Maida, ostati od bezbrižne budućnosti koju dugujemo našoj djeci?! I unucima. Ako se, kako lijepo reče, odlučno ne suprotstavimo žilavim idejama o nadmoći svog ili inferiornosti drugih naroda, idejama koje insistiraju na etnički homogenom društvu i politikama koje smatraju da je mir precijenjen, a rat svrsishodan!

Thanks Thanks Given 
    25,852
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

Opaaa, vjerujee se svakom naslovu, baš inteligentno kolega. Ovoga nije bilo prije nego je DF ušao u vlast. E što je ovo

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

A ovo je Petar Lazović iscenirao!
    Od “pobile se sivonje” do “bilo je ovoga i ranije”.
    Napredak…

Last edited by Gagarin; 16-07-24 at 08:43.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Opaaa, vjerujee se svakom naslovu, baš inteligentno kolega. Ovoga nije bilo prije nego je DF ušao u vlast. E što je ovo

овога је увијек било и биће. што прије сви прихвате да је ово нова реалност тим боље. такво је друштво. други пар рукава је што мстислав вазда реагује исто када његова екипа истомишљеника вријеђа народ

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    али у твом црно бијелом свијету лакше је да зажмуриш на очигледне ствари и да пустиш да те вода медијска пропаганда опозиције.

Најгоре је што за разлику од Гагарина то не радиш за паре већ у то вјерујеш, а ни то не би било страшно кад не би нон стоп вријеђао људе.
    Не знам шта ти се десило, али надам се да ћеш упристојити своје писање.
    које очигледне ствари? да су људи вријеђани јер су друге вјере и нације а ти покушаваш да то обрнеш на твоју банду?

у које вјерујем? да дфовци по држави просипају мржњу ка свему што није српско по њиховим стандардима?

моје писање је топ. увреда је кад напишем да си дфовац? па припадник си те идеологије. не знам што је проблем признати да си за то

Last edited by outline; 16-07-24 at 08:53.

Thanks Thanks Given 
    3,379
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    тачно сам знао да ћеш ти прво реаговати. јер си сваки пут кад се деси оваква ствар стајао у одбрану ових твојих. ових који вријеђају народ само јер су друге вјере и нације и граја овуда како ми то не можемо знати, и како им смјештају. тако да, у праву си. намјештено је ово. нема везе, сад улазиш у Владу. сад ћете још јаче да газите људе који вам не леже

можда и први нормални текст који је изашао на порталу вести

https://www.vijesti.me/kolumne/715936/bravo-maida

Ти знаш исто колико и ја је ли било на националној основи. Ако ниси био тамо, а ниси, твоје мишљење исто вриједи као моје, и апсолутно је могуће да ово није на националној основи, јер пази сад, саопштење адвоката није доказ ничега.

Наравно да сам се јављао за сумњиве националне нападе, као нпр оне у Пљевљима, или оно 4с код џамије у Стару варош, онога угоститеља из Бара, оне пребијене спортисте из Сарајева, или предизборне графите што освану као поручени једној партији.

Најјаче је што ја не негирам да има националне мржње и напада, па сам постављао и кад су кренули да пресуђују (2021) због онлајн говора мржње, али у твом црно бијелом свијету лакше је да зажмуриш на очигледне ствари и да пустиш да те вода медијска пропаганда опозиције.

Најгоре је што за разлику од Гагарина то не радиш за паре већ у то вјерујеш, а ни то не би било страшно кад не би нон стоп вријеђао људе.
    Не знам шта ти се десило, али надам се да ћеш упристојити своје писање.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

28. The Following 2 Users Say Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,852
    Thanks Thanks Received 
    8,322
    Thanked in
    4,084 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    овога је увијек било и биће. што прије сви прихвате да је ово нова реалност тим боље. такво је друштво. други пар рукава је што мстислав вазда реагује исто када његова екипа истомишљеника вријеђа народ

које очигледне ствари? да су људи вријеђани јер су друге вјере и нације а ти покушаваш да то обрнеш на твоју банду?

у које вјерујем? да дфовци по држави просипају мржњу ка свему што није српско по њиховим стандардима?

моје писање је топ. увреда је кад напишем да си дфовац? па припадник си те идеологије. не знам што је проблем признати да си за то

Ja ću ti reći da u sličnim slučajevima (3,4 sigurno) gdje sam znao šta se tačno desilo, mediji (razni) nijednom nisu prenijeli onako kako je stvarno bilo. Ali nijednom. Tako da se pusti novinskih naslova i tekstova. Naravno možda i jeste bilo, ali treba uzeti sa velikom dozom rezerve.

Page 356 of 682 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)