Svaka čast na veličini promašaja poente. Ne živim u svijetu u kojem svako ne radi za sebe, nego u kojem ljudi tvrde da Tramp radi za dobrobit Amerike i čovječanstva.
NHM zivi u nekom paralelnom svijetu dje ostali predsjednici nisu sebicni i ne misle samo na sebe, lobije, korporacije itd... vec na druuustvo, na Ameriku, na gradjaninaaa! Hahah, kakva se prica prodaje ovuda...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Svaka čast na veličini promašaja poente. Ne živim u svijetu u kojem svako ne radi za sebe, nego u kojem ljudi tvrde da Tramp radi za dobrobit Amerike i čovječanstva.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Auf, brate mili. Stavi te naočare, đavo ih ponio.
Moze li demokrata biti mucenik?![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
šta mi mislimo je nebitno, bitno je šta misle američki glasači a za njih "obični" političari nisu uradili bukvalno ništa pa su odlučili da probaju i sa nekim ko nije političar, iako je svima njima prilično jasno da se radi o sebičnoj osobi sa jakim egom, fora je u tome što je Tramp bio "ubačeni" kandidat kod republikanaca koga je Hilari trebala lako da pobijedi, što je on sigurno i znao i zbog čega vjerovatno nije bio baš srećan ono veče nakon pobjede, ali je egomanijak onda otkačio establišment i rekao zaebite sad, mene narod voli i ja sad ima da budem predsjednik kako ja oćuprosto masu naroda tamo smatra glas za njega kao glas protiv sistema, iako je Tramp bukvalno bio oličenje tog njihovog sistema
to oko Saudijaca mu se više pitao zet koji je povezan sa vojnom industrijom i jevrejskim lobijem, a znamo koliko oni vole pare, generalno prodavanje skupog oružja budalama koje ne umiju da ga koriste je konstanta u američkoj politici, on je to samo podigao na viši nivo, rekao bih da je ubistvo iranskog generala(kao i gađanje unaprijed određenih meta u Siriji) bilo sitnica u odnosu na ovo što se dešava zadnjih 4 godine u svijetu
nepotizam je u njegovom slučaju bio očekivan, ipak ne bih rekao ni da su ovi što su došli poslije mnogo sposobniji (eto npr. za direktora SSa je postavljena osoba koja je radila u Pepsiju i koja nije nikad radila u SSu i imamo ovo što imamo, ja imam isti problem sa tim ako neko nekog postavi zato što pripada "manjinskoj grupi" ili zato što mu je rođak)
to što je on uradio je legalno inače bi mu IRS odavno bio za vratom, vidiš da ga krivično gone i za neke prilično nebitne budalaštine koje niko nikad ne bi ni pomenuo da se nije kandidovao za predsjednika
amere generalno mrzi da glasaju i jedan od razloga za toliki broj glasova je korona i omogućeno glasanje putem pisma, postoje nepobitni dokazi da je bilo "nagovaranja" i lobiranja da mašan prelomi u glavu(kačili smo to na temi) ali je nemoguće dokazati da je to bio dovoljan broj glasova za preokret na izborima, u svakom slučaju je blago rečeno sumnjivo da bajden dobije nekih 20 miliona ili koliko već više glasova od obame koji je bio daleko omiljeniji lik pogotovo među afroamerikancima (97% njih ga je glasalo), da se ne lažemo i nama bi bilo sumnjivo da se omogući glasanje svima putem pisma i da DF odjednom dobije 20.000 glasova više
da li si uopšte pratio kampanju 2016. godine a i poslije? Skoro svi mediji su bili protiv njega i prosipali takve gluposti protiv njega i njegovih glasača da je malo nezgodno optuživati jednu osobu za nastalu atmosferu.
Iz spisa je poznato da je jednom bio na tom ostrvu, iz njegove izjave se moglo zaključiti da to nije za njega (a i debelokožac je ukapirao da je to stvoreno za ucjenjivanje političara i uticajnih ljudi) pa nije više dolazio. On i klinton su sličnih profila, vole žene na neke ne baš etičke načine ali nisu pedofili ni jedan ni drugi, jer kao što neko ne može biti homoseksualac jedan dan a drugi dan da ne bude isto tako je sa pedofilijom.
She is only here to annoy herself!
Znaci rat za mir....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa to nije ništa neobično za moćne muškarce. Tito je imao 60 godina kad je oženio Jovanku koja je imala 28, a počela je da mu se sviđa još u ratu dok je bila tinejdžerka. Samo što nije bilo ovakvih kampanja protiv njega.
lijepo je što video ilustruje bukvalno djecu, iako znamo koji od predsjedničkih kandidata ima naviku da miluje djecu i to pred kamerama
Ne pričamo o ženama od 28 godina.
Tip je kupio tinejdžersko miss takmičenje, i ulazio u svlačionice da gleda gole đevojke od 15-16-17 godina.
Od ovoga što se sam izlanuo.
A i ove ideje kako će da izlazi sa djevojčicama koje još nisu prošle kroz pubertet ne padaju na pamet baš normalnoj osobi.
Last edited by ASC; 15-07-24 at 10:09.
dobro evo ljubavnica i vanbračna supruga Davorjanka mu je imala 19 godina kad je Tito imao 49, to je otprilike ista razlika
šta je komično u svemu je da on nije ulazio toliko da gleda koliko što je rekao drugima da bi one trebalo da ga hvalei ne razumijem kako vam nije jasno da su svi za njegovo seksulano ponašanje znali i ranije i da mu ovakva kampanja nimalo ne šteti
https://x.com/DC_Draino/status/1812642041391915384
Na ovaj snimak nema ko nije vidio ovoga sa puškom kako se namješta 3-4 min. ... maltene su svi više gledali u njega no u Trampa ...
deuscroix
Kakva sramota.
Bolje je obezbedjenje bilo na stadion Zabjela protiv Drezge.
https://www.instagram.com/reel/C9bDB...lubG9ybTdlazB4
Kod nas bi ga totalno ignorisali jer je samo ANB i policajci po krovova , snimaju , slikaju osmatraju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ovo su radile 2 ili 3 službe a komunikacija među njima nije baš direktna, tipa policajac prvo javi svom komandiru onda komandir javi nadređenom SSa onda nadređeni SSa javlja snajperistima i obrnuto
ada ko nije znao eto je budalesao po onom rijalitiju a i ženio se 5 puta sve sa mlađim ženama, nije Tramp postao slavan 2016. godine
Imam neki utisak da je ovo prelomni momenat u novijoj Američkoj istoriji.. Nemam prevelikih sumnji u to da će Trump pobijediti u ovoj trci - a ne ulazi mi se u priču ko je i što je čika Donald..
Na prvu loptu (nakon svega šta se izdešavalo) me jako iznenadila njegova reakcija kao i reakcija njegovih bližnjih.. Možda je to sve šarada i predstava za javnost (a ne bi bila prva) a možda mu je nakon svega došlo iz guzice u glavu da je za dlaku izbjegao smrt i da sve pare i moć nisu toliko bitne na kraju..
Kako god, imam utisak da će iznenaditi mnoge, posebno mislim na desnicu, kako domaću tako i po svijetu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jasno je meni zbog čega su ga birali prvi put, nisam ni pričao o američkim glasačima. Pričam o ljudima ođe, uključujući i ovaj forum. Ego mu je svakako patološkog nivoa, ali stalno pričamo o korumpiranim američkim političarima koji rade u interesu raznih industrija i tajkuna, a onda se ljudi oduševljavaju jednim takvim tajkunom. Bukvalno je sam rekao u prvoj kampanji kako će da "isuši močvaru", kako on zna da je sistem truo jer je i sam plaćao i demokrate i republikance. Antiestablišment kandidat lik iz grupacije za koju establišment radi. Neće biti da je Tramp borac protiv političke korupcije.
Da se ne bismo vrćeli u krug sa nepozitmom, uporedio sam njegova kadrovska rješenja sa sadašnjim. Samo još jedan primjer da se ništa drugačije nije radilo u odnosu na administracije establišment kandidata. Ciklusi ratova nemaju mnogo veze sa konkretnim predsjednicima, neke stvari su samo stvar tajminga, a odavno su isplanirane ili makar predviđene kao vjerovatne ili moguće.
Za taj dio nisam ni rekao da je ilegalan, nego da je primjer prevarantskog načina funkcionisanja. Nije nelegalno ni tražiti donacije za suđenja i sitnim slovima "obavijestiti" donatore da se pare neće trošiti namjenski, ali jeste prevara onih koji u njega vjeruju.
Nije baš da ih toliko mrzi da glasaju, nego dan glasanja nije neradni dan i dosta njih ne može da se organizije da izađe na glasanje. U redovima se nekad čeka satima. Upravo zbog toga republikanci u svojim državama masovno donose pravila koja otežavaju da se glasa. Tipa nezakonito je da se nekome ko čeka u redu doda boca vode. I još gomila stvari toga tipa plus stvari koje otežavaju dobijanje odgovarajućeg identifikacionog dokumenta. Republikanska politika definitivno ima osjetno manju podršku u Americi od one koju guraju demokrate. Upravo zbog toga republikanci rade sve što je moguće da smanje broj ljudi koji imaju pravo glasa i da smanje izlaznost. Pomenuo si df. Nije df imao isti broj glasova 2020. i 2023. godine. Valjda nije šok kad se zna razlika u izlaznosti. U Americi je 2020. godina bila isto što i kod nas - masovno glasanje da bi se skinulo sa vlasti veće zlo. Vrijeme uvijek pokaže da li je zlo stvarno bilo veće ili ne, ali je percepcija bila takva. Tramp je u maniru prosječnog crnogorskog političara naglašavao kako je dobio 3 miliona glasova više nego što je ikad aktuelni predsjednik dobio na narednim izborima, a potpuno je ignorisao činjenicu da je dobio 7 miliona glasova manje od svog protivnika. Zaboravi na priču da nema glasanja putem pisma ne bi bilo ovo ili ono. To je šbbkbb i nije uopšte provjereno. Sa druge strane, jedno mnogo realnije šbbkbb jeste da Tramp ni prvi mandat ne bi osvojio da je u Americi sistem stvarno demokratski i da je zadovoljen jedan od glavnih principa demokratije koji kaže da onaj ko osvoji više glasova pobjeđuje na izborima.
Mediji nisu predsjednik. On jeste bio. Uostalom, Fox News je isto medij pa baci pogled unazad makar 25 godina čime se bave. Sjeti se Bengazija, dvije godine širenja samo takvih teorija zavjera, mržnje prema Obami i slično, a onda se sjeti rezultata istrage do kojih je došla većinski republikanska komisija i onda pogledaj kako su te zaključke prenijeli. Kako god okreneš, sva antitrampovska retorika nije ni blizu onoga što je on radio i na šta je kasnije nahuškao narod. O bjesomučnim lažima o pokradenim izborima koje su pomamile njegove pristalice već sam pisao.
Jes, Tramp je poznat po tome što prvo razmisli pa onda uradi. I koliko puta treba da uradi nešto da bi bio podložan ucjeni?
Last edited by NHM; 15-07-24 at 11:31.
Vi stvarno mislite da je ovo neki propust, da je kiksala SS i slično?![]()
Ja mislim da postoje samo dva scenarija:
1. Mali je pažljivo regrutovan za atentat, kako je zabrljao (mada i da nije) likvidiran je odmah i to je to. U prilog ovom scenariju su izjave svjedoka da su upozoravali na pucača a da su se ljudi iz SS nonšalantno ponašali, u prilog teoriji je i generalno nevjerovatno ponašanje SS, da su ovi naši teletabisi reagovali tako pa mnogo jada.
2. Da povede u izbornoj trci, da prelomi izbore praktično, sve je izrežirano, Tramp nije upucan nego je recnut nečim u momentu kad je čučnuo, pokrio je odmah rukom uvo i čučnuo, ko zna šta se tu moglo desiti. Uglavnom izveden je sa stisnutom pesnicom simbolom otpora kao heroj, u momentu dobija ogroman boost glasova i rješava izbore praktično. U prilog ovoj teoriji ne ide ta jedna žrtva iz publike, mada Amerima kolateralna šteta nije strana tako da je moguće i to.
Nisam vičan teorijama zavjere ali prije ću i ovo progutati nego da je SS zabrljala uz desetine nelogičnosti...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 15-07-24 at 11:32.
the apprentice се на IN приказивао. гледао сам то, није толко било лоше90тих још био ултра популаран, до кандидатуре за те изборе 2016. године класични параш који се понашао свакако и оно био још један у низу таквих. јбг, другачије је то кад постанеш предсједник најмоћније државе на свијету. сад све што ради је под лупом свих
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks