Dajte ove ekonomske teme od kojih se živi
![]()
Nek radi sta hoce kad su se srbi povampirili i imaju vecinu sami.
Df
Demokrate
Pes
Cisto srpske partije, ove dvije doduse prikrivene ali cim aminuju sve df sve je jasno.
4 године дф издушује сваки дан
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo da su DPS i DF ispod 50%
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Milan Radanović, ''Zločin i kazna'', 2016
Vjerovatno najdetaljnije obrađena i prenešena dokumentaciona građa iz arhiva ovih prostora, uz ful asortiman originalnih dokumenata i četničkog i partizanskog pokreta.
Posebnu pažnju obratiti na zapovjesti četničkih komandanata, od Draže pa na dalje, u vezi sa time koga treba klati i ''istrebljivati bez milosti'' ( citat ).
Komuniste, simpatizere, ateiste, nelojalne, i sve ostale sumnjive elemente ( opet citat ).
I svi su oni bili Srbi.
Istina je na dohvat ruke, crno na bijelo. Problem je što je dosta ljudi neće, ne odgovara im. I to je tragedija ovog naroda, i u prošlosti, i u budućnosti.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Pa ne kažem ja, no Đedo, Joanikije, Andrija, i slični.
Zato što ja znam da su i jedna i druga ( i ona Njegoševa, i ona Acova ) bile crkvice, a ne kapele, i da veze jedna s drugom nisu imale. Njegoševa je bila crkvica Sv. Petra Cetinjskoga, ostavljena u svojini bez prenosa na crkvu, a Acova Sv. Đorđa, podignuta kao njegova zadužbina, a u slavu rođenja mu sina.
No Đedo i kompanija nisu imali kako drugačije da nas ubijede da to treba vrtat na Lovćen, pa su morali objasnit da je to zapravo ''Njegoševa kapela''. Pa da vidimo, majčin sine, ko se smije pobunit da se nešto Njegoševo vrće na Lovćen.
I, zamisli samo da je od Đeda amanet ostao: ''.... Acova crkva na Lovćenu.''
Jedna od jeftinijih podvala koju su ispalili, zanimljivo koliko se lijepo prihvatila.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
E pa kaže i Buva+gacce kad u prethodnom postu tvrdi da je Aleksandar podigao kapelu, a ne crkvicu.
A kažu i sami Cetinjani kad ponekad zapjevaju "Mi smo braća ispod kapelice..."
Slažem se da je teško odbraniti se od takve ideje, a ne uvaliti sam sebe u šizofrena cijepanja.Zato što ja znam da su i jedna i druga ( i ona Njegoševa, i ona Acova ) bile crkvice, a ne kapele, i da veze jedna s drugom nisu imale. Njegoševa je bila crkvica Sv. Petra Cetinjskoga, ostavljena u svojini bez prenosa na crkvu, a Acova Sv. Đorđa, podignuta kao njegova zadužbina, a u slavu rođenja mu sina.
No Đedo i kompanija nisu imali kako drugačije da nas ubijede da to treba vrtat na Lovćen, pa su morali objasnit da je to zapravo ''Njegoševa kapela''. Pa da vidimo, majčin sine, ko se smije pobunit da se nešto Njegoševo vrće na Lovćen.
I, zamisli samo da je od Đeda amanet ostao: ''.... Acova crkva na Lovćenu.''
Jedna od jeftinijih podvala koju su ispalili, zanimljivo koliko se lijepo prihvatila.
Koja su vaša podozrenja i sumnje da Joanikije namjerava obnoviti Aleksandrovu, a ne Njegoševu crkvicu-kapelicu?
To mi se pitanje čini nekako metafizičkim.
сад знаш што Цетињани пјевајуа што раде дфовци са дна каце. упалио им се шеф па и они кренули његовим стопама
Po ko na kraju postavlja limenu sklameriju na Lovcen, Andrija ili Joanikije ili će Aca Srbin dolećet letećim taksijem da je postavi.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
немаш ти проблем са Ибром. он је вас за интерес, само је он то добро уновчио. ти само ту дневницу од 2е. са друге стране муслимане мрзиш из дна душе
Tko leti, vrijedi...
Gagarin ne radi za pare, nego za slavu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ako ga se śete-śete,ako ne...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://www.vijesti.me/v/715858?utm_..._share_counter
Evo isprdak četnički veli Crna Gora kao nezavisna država nastala na kosovskom zavjetu.
Njegujem ćirilicu ka što je njeguju policijska auta
Tko leti, vrijedi...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks