Originally Posted by
HighCastle
Auu šta ti naprica brate...sve je suprotno od ovoga i čak sad mislim da si probao da izgoriš ove ljude ovuda
Jesi čuo za dei? znaš li ko od "skoro" šefuje ss ? Znaš li zašto su oni agenti izgledali onako...kabasti i sa zakasnjelom reakcijom od par kritičnih sekundi ?
Čovjeku su ladno skidali broj ss

Izvini, sa kim se svađaš ti? I sa kojeg naloga?
Da si pročitao šta sam napisao - da se radi bezbjedonosna procjena i da su mu sa tim dodijelili toliko i takve agente koji su bili zaduženi za neposrednu zaštitu (iliti prvi prsten) a ostatak je iz svega priloženog dosta traljavo odrađen od strane lokalnih službi.. Nisam ulazio u priču ko im je na čelo SS-a ali iz svega priloženog niđe nisam napisao da su besprekorni bili.. Doduše jesu ga brzo pokrili i to je to.. Ne može se porediti nivo zaštite kad je u pitanju aktivni predsjednik i kandidat za istog.. Ako vam je to poenta kafanske priče kako je neko namjerno dozvolio ovo..
Propust bih prvo tražio kod lokalnih službi koje po očevidcima nisu reagovali kad im je prijavljena osoba koja se penje i to još sa oružjem..
Ps. ko koga gori - nesam školovala ali makar pročitaj šta je napisano :*
Last edited by Zedd; 14-07-24 at 18:49.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks