Ima li novosti? Hoce li ova supa gore?
Prema tome, šta da ti kažem?
Od ponoći skuplje sve vrste goriva
Eurosuper 95 i 98 poskupiće po četiri centa i u narednih 15 dana koštaće 1,55 eura, odnosno 1,59 eura. Cijena eurodizela će biti veća pet centi, pa će naredne dvije sedmice iznositi 1,45 eura
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...e-vrste-goriva
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve vrste goriva od ponoći će poskupiti četiri do pet centi, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.
Eurosuper 95 i 98 poskupiće po četiri centa i u narednih 15 dana koštaće 1,55 eura, odnosno 1,59 eura.
Cijena eurodizela će biti veća pet centi, pa će naredne dvije sedmice iznositi 1,45 eura.
Za pet centi će poskupiti i lož ulje i koštaće 1,41 eura.
Posljednje promjene cijena bile su 18. juna, kada su sve vrste goriva pojeftinile jedan do tri centa.
Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 16. jula, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 17. jula.
Od utorka novo poskupljenje goriva...
Lako mi je za tebe, a sto cemo mi sto nam rezerva svijetli kao lampa na kurcu proletera u srednjoj Rusiji u vrijeme petoljetke?
Nije takumi vise 3.0 (3.5)
Nego 2.5 hibrid, ako sam dobro ispratio.
2x2.5 HEV
1x2.4T Hybrid Max
1x3.5 V6
1x2.0 HEV
No 1.33 VVTI??
Ne, prodat je pocetkom 2022.
Ali zar ne treba imati jednog u kolekciji, eto ne mora da se vozi.
Nemoj, place mi se. Prvo mi se place sto sam ga prodao a sad nema takav da se nadje, a drugo, da sam cekao jos pola godine dobio bih za njega 3500-4000 vise. To je, without any shadow of doubt, naj gradski auto u istoriji auta.
Opel Corsa.
Duplo manje para a skoro pa isti auto.
Računaj jedno 10e za bedž Toyota
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako mislis duplo manje para i skoro isti auto?
Benzin će od ponoći poskupiti za cent, dok će cijena eurodizela ostati ista, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.
Eurosuper 95 i 98 će tako u narednih 15 dana koštati 1,56 eura, odnosno 1,60 eura.
Cijena eurodizela se neće mijenjati pa će naredne dvije sedmice iznositi 1,45 eura.
Lož ulje će pojeftiniti za cent i koštaće 1,40 eura.
Posljednje promjene cijena bile su 1. jula, kada su sve vrste goriva od poskupile četiri do pet centi
Iz Ministarstva energetike i rudarstva su rekli da će se naredni obračun obaviti 29.jula, a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 30. jula 2024.godine
Od utorka dizel ide dolje![]()
Sve vrste goriva od ponoći će pojeftiniti tri do četiri centa, saopšteno je iz Ministarstva rudarstva, nafte i gasa.
Eurosuper 95 i 98 pojeftiniće za tri centa i u narednih 15 dana koštaće 1,53 eura, odnosno 1,57 eura.
Eurodizel će pojeftiniti za četiri centa i u narednih 15 dana njegova cijena će iznositi 1,41 eura za litar.
Lož ulje će takođe pojeftiniti za četiri centa i koštaće 1,36 eura.
Posljednje promjene cijena bile su 16. jula, kada je benzin poskupio za cent.
Iz Ministarstva rudarstva, nafte i gasa su rekli da će se naredni obračun obaviti 12. avgusta, a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 13. avgusta 2024.godine.
Dobro ga natankah danas
Usuo bi litar i po vise
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks