Kad smo kod SRB i slanja... kako najbolje/najlakse/najjeftinije da se posalju par stranica formata A4, iz SRB za CG?
Moze li i to preko Poste SRB/CG ili ima neka druga opcija?
(ne zanimaju me divlji kuriri i busevi)
--------------------------
Do Not Disturb.
Je li se Simpo zatvorio ili preselio?
Preselio. Onamo prekoputa dje je idea i walter cevapi
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Đe kupiti dobre cipele za odijelo? Pod dobrim mislim neke koje ne kolju noge. Ili se makar brzo razgaze i ostanu razgažene.
I bješe li na ovu temu postavljani linkovi đe ima da se kupi onaj kišobran za kontrolu tablu u kolima?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sam cipele uzeo u planiku (Bata) i mogu ti reci da na prvo nosenje nisam imao nikakvih problema, jos imaju neke meke uloske pa su cak i udobne.
Generalno navikao na patike...
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
I ja nedavno uzeh cipele za odijelo i mokasine u Planiku, cipele cini mi se italijansko nesto Nicola i udobne su bile tih par sati - mozda oko 90 eura, carape imaju dobre (takodje u delti na spratu) u Dan John.
Mokasine su Bata i nazuljale su me pozadi ali su se razgazile, sledeci put cu po hanzaplast.
Ali realno vidio sam na oko iste u Zara za 40 eur pa kome ne trebaju bez za koji put, sto da ne.
Šta mi treba da mogu gledat rtcg na mjestu đe nema kablovske/net-a?
Antena neka?
Sent using Tapatalk
#fakenews
nothing comes from violence and nothing ever could
Zemaljska tv, televizor koji podrzava T2 , sobna ili obicna antena usmjerena prema predajniku ako tv ne podrzava T2 moras kupit onaj resiver za slobodne kanale oko 25 eura na pjacu,tehnomax.. mozda i neki od komsija ima jer su to davali dzabe
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako se nađe antena nađe, ako ne castovaću sa tel. Zahvaljujem.
Sent using Tapatalk
#fakenews
imaju li dje mustikle da se kupe?
nothing comes from violence and nothing ever could
@goozica vidi na pijacu, druga vrata od dijela đe se prodaje sir. Čovjek prodaje svašta od drveta.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
U PG ima par onih specijalizovanih prodavnica za cigarete, cigarilose, tompuse i opremu za iste pa pogledaj kod njih, velika je vjerovatnoca da ima. Mada racunaj na to da ce bti i kvalitetne i nejeftine. Ja znam da ima jedna u centru u ulici slobode i jedna u City kvart preko puta profesorskih zgrada, vjerovatno ima jos nedje
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Zna li ko ima li serviser bicikla u PG, a da dolazi po pozivu, potrebna je zamjena unutrasnje gume?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
To ti je posao od 10 min. Kakvi crni serviser.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zadnji je tocak, ne bih da petljam oko toga, a i nisam spretan za tako nesto
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ko se bavi prodajom i sastavljanjem komponenti (pc) pitao bi nešto na pm, hvala..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Do Not Disturb.
Ima li neko preporuku za uređaj kojim se koliko toliko može čovjek rashladiti uveče na spavanju u sobi koja nema klimu? Neki naročito dobar ventilator ili nešto slično? Valjalo bi da je uređaj mobilan jer bi tokom dana mogao da se prebaci i drugu prostoriju. Ako ima neka preporuka, valjalo bi mi i da znam đe može da se kupi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks